Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Apartma ob morju, Rab?

Apartma ob morju, Rab?

Že nekaj časa neuspešno brskam po netu in iščem ustrezen apartma.
Želimo, da je čisto ob morju, za 4 ali 5 oseb, klimatiziran. Želimo tudi, da je pred app. nekaj “vrta” – se pravi prostor, kjer je kamin, miza… seveda tudi senca.
Ne mi prosim lepit linkov, ki jih najdete na netu, ker že 14 dni iščem in sem našla zgolj en takšen app., ki pa je žal že zaseden. Ja, termin… najeli bi ga od 5. – 20.8. Končni datum lahko še prilagajamo, začetnega ne moremo.
Zanima me torej, če kdo iz prve roke ve za kakšen takšen app in mi je pripravljen zaupati kakšno tel. št. lastnika, še bolj bi bila vesela slikc. Lahko tudi na ZS 🙂

Ti si pa hecna. Če kdo ima tak apartma, ti gotovo ne bo povedal zanj, ker bo potem on ostal brez. Sploh pa so taki apartmaji že januarja zasedeni. Mi ga rezerviramo že takrat, ko odhajamo s počitnic za naslednje leto, sicer bi se obrisali pod nosom. Je pa takih apartmajev na netu dosti, samo res so že vsi zasedeni.

jaz žal ne poznam, tko da ne morem pomagat
ampak sem pa ob tej temi pomislila, kako fajn bi bilo prav v tem spomladanskem vremenu sedet v enem apartmaju ob Jadranu, v svežem zraku in s pogledom na morje ♥
lih take temperature, da se loh še zaviješ v dekco 🙂 (ne sme bit prevroče)
ah no, mal me je zaneslo…sori za oftopik
a, vi mate pa avgusta.. sej prov, dost zgodi je treba začet razmišljat. dobro zrihtajte, srečno 🙂

heh, sicer ti pa nekdo eno temo višje ponuja dugi otok za konec julija..
ne vem, če ti to ustreza, ker praviš za avgust..
je pa zanimivo, kako se te teme na mon uskladijo 🙂

Hecna? Ne vem, no. Morda pa pozna nekdo takšen app., sam redno dopustuje v juliju … in ni ravno “slovensko zavisten”, kot večina?
Precej dobro vem, da se večina takih app. rezervira že tudi po leto dni vnaprej. Tudi sami bi začeli akcijo iskanja že dosti prej, ampak iz objektivnih razlogov nismo mogli (je tako naneslo, da nismo vedeli kdaj točno bomo lahko sploh šli na dopust).
In precej dobro vem, da je takšno iskanje, skoraj kot iskanje šivanke v senu. zato pa sem vprašala tukaj, ker vem da je ogromno uporabnikov tega foruma in morda, morda, bi se pa našel kdo, ki bi mi zaupal “svojo preizkušeno lokacijo in kontakt” 🙂
Zato sem tudi napisala, da lahko na ZS, če ne želi nekdo objavljat tako “intimnih” 🙂 podatkov pred vso vesoljno Slovenijo 🙂

Živjo,

morda ti bo tukaj všeč……..

http://www.hotel-tomi.eu/si/apartmaji-rab

lp od devetke

ker jaz enega imam….ima vse to,ni pa Rab

jah tudi jaz imam dva taka apartmaja, kamor sicer hodimo na dopust. Vendar ni Rab…

A mora biti Rab in Ceres

Jaz pa prosim za kontakt. Hvala.

Mi lahko prosim zaupaš, kje je to? Lahko tudi na ZS ali mail (nosecka@gmail.com). Hvala!!

Ceres, sem ti poslala ZS 🙂

NO sem ti TaNaŠa odgovorila na ZS. Še ostalim gre se za Ugljan in Pag, kamor že leta hodimo na dopust ali na en otok ali na drugega. Oba imata vrtiček, teraso in je miren kraj, kjer se dobesedno spočiješ do nezavesti, posebej na Ugljanu kjer je ena taka manjša vasica. Sicer pa tukaj do morja 100m do akterekoli plaže. Na Pagu pa dobesedno iz apartmaja stopiš v morje. tako, da …… 😀 No letos smo na Ugljanu 😀 😀

Prosim če poznate kakšen apartma ob morju tudi če ni rab prosim če mi lahko pošljete link na marjeta.ulbl@gmail.com. najlepša hvala

New Report

Close