Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek apartma za 5 oseb

apartma za 5 oseb

Mogoče kdo ve za kakšen ugoden apartma na otoku Pagu za 5oseb? približno cca. 50€ na dan od 17.8. do 24.8.?

v tem obdobju je cena 60€ za to opcijo ki jo poznam jaz…, samo je pogoj, da niste požigalci?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Kakšno luknjo (koliko km od morja) lahko dobiš za 50 eur/dan za 5 oseb na višku sezone?

Za 60€ dobiš super apartma, 20 metrov od plaže, edini pogoj je, da nisi požigalec.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

mi smo dobili v kustićah apartma za 6 oseb 50€ dan in ni bil luknja. pa še to je biu čisto ob morju.

mi smo dobili v kustićah apartma za 6 oseb 50€ dan in ni bil luknja. pa še to je biu čisto ob morju.[/quote]

koliko zvezdic? klima?

mi smo dobili v kustićah apartma za 6 oseb 50€ dan in ni bil luknja. pa še to je biu čisto ob morju.[/quote]

koliko zvezdic? klima?[/quote]

Logično, če je pa zakotna vas, kjer ni ničesar. Lokacija se plača.

koliko zvezdic? klima?[/quote]

Logično, če je pa zakotna vas, kjer ni ničesar. Lokacija se plača.[/quote]

to ko sste reki zakotna…. eni grejo na dopust da imajo mir da se spočijejo ne žurajo in jaz sem bila eno leto tam in mi je bilo čisto všeč. odvisno je od tipa človeka kaj išče. verjetno če bi kdo rad mir ne bo šel v mesto.

Malo verjetno, da je kaj prostega tik pred zdajci ?? Stvar je 3km od morja, nobene sence, tako da, šansa /majhna/ je, da bi imeli še kakšno posteljo.

New Report

Close