Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice APARTMAJI IN SOBE -OTOK KRK

APARTMAJI IN SOBE -OTOK KRK

HOJLA!!

Želim iti na otok Krk dopustovat! Zato me zanima, če kdo ve za kakšne apartmaje ali sobe, ki bi bili po ugodni ceni in ne predaleč od plaže!!

Za informacije se vsem lepo zahvaljujem!!

IRENA

http://www.ljeto.com

Pozdravljeni, lani v septembru sva s fantom obiskala tudi otok Krk. V samem mestu, ki se mi od celega otoka zdi tudi najbolj lepo, sva si najela sobico čisto blizo plaže ( kakih 100 m do morja), ki se iz balkona tudi zelo lepo vidi. Poleg tega je bil iz te sobe tudi čudovit razgled na mestno obzidje. Za kopanje je bila plaža kar primerna, betonska plaža, malo je tudi sence.
Moram pa priznati, da so cene tam kar nekako zmerne.
Družina, ki oddaja te apartmaje in sobice nam je dala tudi vizitke, zato vam sedaj posredujem njihov naslov in tel.št, pa se lahko potem sami odločite.

DRužina Skomeršić
tel. +385 (0) 51 22 17 85

Na Krk hodim v apartmaje zgolj za prvomajske praznike tako da ti glede bližine plaže ne morem svetovati, ker tega nisem iskal. So pa lepi apartmaji v samem mesrtu in jih ni težko najti,lahko greš kar sam do hiše kjer vidiš da oddajajo sobe ali pa se prej oglasiš na turističnih informacijah ki so povsod. Cene za ta termin so 90 – 100 kun za noč za dve sebi. Priporocam ti da se gres enkrat kopat v nudistični kamp ki je malo vn (800 m) iz Baške.IRENA je pisal/pisala:
>
> HOJLA!!
>
> Želim iti na otok Krk dopustovat! Zato me zanima, če kdo ve
> za kakšne apartmaje ali sobe, ki bi bili po ugodni ceni in ne
> predaleč od plaže!!
>
> Za informacije se vsem lepo zahvaljujem!!
>
> IRENA

New Report

Close