Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartmaji Polynesia Umag?

Apartmaji Polynesia Umag?

Pozdravljeni,
Ali je bil kdo v omenjenih apartmajih preko Relaxa v letu 2012 ali 2013? Nekateri naj bi bili delno obnovljeni, kaj pa je z ostalimi?
Tja bi odšli med prvomajskimi prazniki.
Vsak komentar dobrodošel!

Mi smo bili lani med prvomajskimi prazniki. Sicer ne vem kako velik apartma iščete, mi smo imeli studio 2+1, neobnovljen. Bili smo zelo zadovoljni, apartma čisto ok, manjkalo ni nič, kuhinja z vsem kar potrebuješ, velika soba s tremi ležišči, kopalnica in velika terasa. Bilo je zelo čisto. Letos se vračamo spet, le da bomo rezervirali kar dol v naselje, ker je ceneje kot pri Relaxu. Lep dopust vam želim.

Hvala na odgovoru. Bomo verjetno odpotovali 30.4. Kolk pa je cena direkt? Mi bi potrebovali apartma 2+2.
Se za prvega maja kaj dogaja? Lahko gres pes do Umaga?

Letos je najceneje Sonček, dogaja se kar precej, glede hoje do Umaga je zelo lepa peš pot ali z kolesom je pa verjetno okrog 1 ure peš hoje, vozi pa tudi vlakec vsake pol ure…

Bila tam ta vikend! Trenutno je vse v renaviranju ( 180 app ter vsa obala – plaža) ni šans da bi bilo gotovo do 1. maja, še sezona je vprašliva.Zgornji app so še celi ampak stari,oni pridejo na vrsto drugo leto. Ko bo končano bo zelo lepo in moderno! Peš pa prideš do Umaga,slaba ura hoje,vozi pa tudi vlakec.

Hvala vsem za pomoč. Bomo kr šli pogledat za prvega maja in bomo videli. Sedaj samo upam, da ne bo prehudega gradbišča!

New Report

Close