apartma,tale na sliki Pag?
V petek odpravljamo v Staro Novaljo-Pag. Ker smo bili že lani septembra ti lahko povem, da je slika resnična in blizi našega apartmaja kamor gremo tudi letos (isti lastnik,…) in smo bili z 18 m., kateri se je imel zelo lepo.Res je takšen pesek-mivka s katero se je igral,… Nam in njemu je bilo lepo!!
ciao
mah, mi gremo in damo za apartma 72€/12€ po osebi za 6 dni in prav nič niso visoke cene. V ceni je samo vključeno spanje in še luksuza NI!!!!! Dobiš sobe z balkonom, majhno kuhinjo in vsaka hiša ima plažo s kamenčki, pesek-mivko. Mi nismo preveč zahtevni, ker itak si zelo malo malo v apartmaju in večinoma si vzunaj (če bo seveda vreme-če ne pa gremo domov).Če hočeš dopust poceni,to je to.Važno je, da je dobra volja in v redu lastnik seveda.ha,ha!!!
tako da, ne se preveč obotavljati, rezerviraj in lahko se tudi vidimo, če greš!!!
no tako,mi gremo v juniju na bol,v hotel all,pol mam pa jaz še avgusta cc 14 dni dopusta in bi mogoče šla dol s hčerko 19m in sinom,mož žal ne dobi več dopusta.škoda,ker sem videla šele zdaj tale oglas,bi mogoče raje kot na bol šli kar sem,hotel pa smo že vplačali.bom verjetno kontaktirala to gospo.kako je kaj z trgovinami,so blizu?kaj pa zdravnik?bi nas mogoče pa mož pripeljal dol ,sam bi bili pol brez avta dol,pol pa pride za vikend,nevem,bomo videli.aja,še to,kako je na tej plaži,a se nabere gužva?full hvala za odgovore.
hana, lahko ti dam naslov in ko se vrnemo ti lahko pošljem tudi slike če te zanima po e-mailu. Tale apartma v katerega mi gremo je za 6 oseb.trgovina je 200 m (majhna z osnovnimi živili), večja je v centru cca 5-10 m z avtom in tudi nujna medicinska pomoč. Vsaka hiša-apartma ima svojo plažo na kateri so samo gosti-drugi ne smejo. Drugače plaže imaš po celem Pagu- Zrče (bolj za mlade, kjer se žura,.. in druge). Oglej si na spletni strani-vtipkaj Pag pa boš dobila dosti informacij. se slišimo če boš hotela!!!