Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Apčiiiiiiiiiiih

Apčiiiiiiiiiiih

spet in spet…….

kaj pomaga? kejšnu zelišče?

na zdravje;))..pomaga..pomaga..kva ze..ma vitamimi..c vitamin..saj ves..no..ajde..limonke papat…drugac pa itak vsi apcihamo, ker je tak cajt;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz ne.

Jaz pa vem kaj pomaga!In tud imam tisto!
sam ponavad pacienti pridejo v ambulanto!
;-))

vem za vitaminčke in to, halooo, ja, sej sem že velika ;)))

kako ustaviti kihanje me zanima!?

kaj pa jest?

ps.če te altek neče

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zdele bo imel Sp. al pa razo eno dober recept, hahaha

Pazi zdaj

Mama Sonči poskrbi za vse!
Mami…mene pa luli buba!!!
;-)))

Gate na glavo!Pa dva svinčnika v nos…..
;-)))))

A sm dobro ustrelu?
:-))))))

A z ta ošiljenim delom naprej?

Ne..s tistim delom,kr je radirka gor naštelana!
;-))

ODL

Služimo narodu druže pukovniće!
😉

ja ce kihas..pol pejva..altek ne kiha..ampak ej..saj jaz tud ne kiham..madonaaa..kva bomo pa zdej..;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

da kihas in kihas..in vsi se ti smejijo..kapljice si daj u noska..pa se bo uredilo;))..ma ti kar kihaj..no..k ti pase..apcihhhhhhhhhhhhhh

a nis upal napisat da mas ti posebne beljakovine k ustavjo kihanje..in s e kaj;))

.. ki gladko stečejo dol po grlu in so boljš, ku vsi antibiotiki ! Jest mam tut take beljakovine, še mal viška mi hodjo!

šmotkoti ste fantki usi ;))

Tista terapija je bla sam zate!!!!!
zanjo moram kej druzga predpisat!
In sestra…ne se mešat prosm v zdravniške odločitve!
😉

Ti si pa brioš!!!
Ne..pardon…krof!!!
;-)))

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Na zdravje!

Hely, a to zaradi nahoda, praha, dlak, solate…? Bomo hitro eno žaubo našli ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close