aplikacija Spar Plus
Sem danes na blagajni hotela koristit – 25 % na en izdelek. Pa mi pravi blagajnicarka, da šele 18.01. lahko koristim e-bone. Ko sem prišla domov je bilo prvo kar sem naredila, odstranitev aplikacije iz mobitela. Kenjam se jim jaz na njihove bone in aplikacijo. Jutri si grem uredit Mercator kartico zvestobe. Spar se pa naj jebe.
Ja, so se odlocili, da bodo malo zajebavali folk. Prej je bil bon veljaven od – do, zdaj pa samo na dan 18.1.
Pokeg tega, ce posebej ne pokazes bona iz apkikacije na blagajni, ti ne bodo upostevali. Ce pa imas samo fizicno spar kartico, moras pa imeti izrezane bone iz reklam, da ti jih poskenira na blagajni, sicer tudi ne bos imel koriscenega. Skratka, kartica je od 1.1.naprej koristna samo za njih, da zbirajo podatke, aplikacija pa ni nic boljsa, ampak za njih je super, ker ti sledijo in zbirajo informacije. Tako da…
kolikor je razumeti, 15.01.2024 ob 15:40
Na netu so kupončki pri Spar popustih. Ni dovolj, da to poslikaš s telefonom in to pokažeš na blagajni?Pa blagajnik to poskenira. ?
Mami sem poslikala kupončke za 25%, za 10%, 10% za upokojence pa ne moreš poslikat, ker ne pokaže kode.
dixie868, 15.01.2024 ob 15:56
Kako ni nikjer navodil? Navodila so jasna:
1. Aplikacija na telefon in kuponi na njej
2. Spar kartica + rezljanje kuponov iz letakov
Če je tako, sem bila danes zadnjič v Sparu. No, mogoče bom še kdaj šla, bolj izjemoma. Za resne nakupe bom izbrala kako drugo trgovino.
mami sem to, 15.01.2024 ob 15:45
Mami sem poslikala kupončke za 25%, za 10%, 10% za upokojence pa ne moreš poslikat, ker ne pokaže kode.
Kode ne kaže pri kupončku za upokojence, ker imajo upokojenci že naloženo na kartici. Ker drugače bi upokojenski popust lahko vsak koristil.
na znanje, 15.01.2024 ob 16:14
Kode ne kaže pri kupončku za upokojence, ker imajo upokojenci že naloženo na kartici. Ker drugače bi upokojenski popust lahko vsak koristil.
To pomeni, da upokojenci ne rabijo nalagat aplikacije in rezat kupončkov za 10% upokojenski popust? Tako, kot do sedaj se obračuna ob predložitvi Spar kartice? Vsaj nekaj. Moji bodo veseli.
Boolshit, 15.01.2024 ob 17:06
Serjejo da je kar hudo. Do 1.01.2024 sem lahko vnovcil bon – 25 % na en izdelek en dan od teh treh – ponedeljek, torek in četrtek. Sedaj ga lahko vnovcis samo v sredo.
JEbite se s temi aplikacijami. Naslednjic si za popust vzžigite še vse te trgovinske logotipe na svoje čelo. To je next move a ne? Beeeeeeeedakci.
Teče 15. leto odkar mene in mojih ni več v Spar. Njihov varnostnik me je neosnovano in grobo obdolžil, da sem mu sumljiva. Seveda nisem bila in izkazalo se je, da je z moje strani vse ok.
Vodstvo se mi takrat ni niti opravičilo za grdo žalitev. Napisali so mi, da sicer dogodek obžalujejo, vendar je varnostnik ravnal prav. In takrat sem se odločila, da če je njim takšno ravnanje varnostnika sprejemljivo, me pač ne bodo videli nikoli več. Ne mene in ne moje družine. Tam nas kupcev, sploh pa nas Slovencev sploh ne cenijo.
Tako, da me to šikaniranje z aplikacijo in kupončki sploh ne preseneča. Se me pa na srečo ne tiče več.