Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek aplikacija Spar Plus

aplikacija Spar Plus

Enako se strinjam da je treba brat, spremljat, vsakega trgovca posebej, kater dan ima kaj znižano, pa katera APP je za katero trgovino, vse to moramo imet pod kontrolo, kot da je to vse kar v lajfu počnemo.

Lahko bi pa vsi ti trgovci nehali tiskat brezvezne letake, kupone in ostalo sranje, spustili cene na realno stanje in garantiram bi imeli najboljše možne cene. Tko pa plačujemo vso to stanje v zvezi s tiskanjem letakov, izdelovanjem in vzdržaevanjem APP in vse to košta. Plačamo pa mi, končni potrošniki … če ta šit uporabljamo ali pa ne, plačujemo vsi.

Jaz grem najraje v Leclerc

knjigo bi lahko napisal, kaj vse sem doživel v Intersparu v City centru.

Imajo lepo objavljeno, da je kupon ta teden 18.1.

SUPER. Toda obstajajo boljše trgovine.

.https://youtu.be/fi06GPOoDgM?si=SuEmYEkz6Efq4K5S

Jebeš ti bone in aplikacije in popuste. To so finte, da folk domov nese cele vreče nepotrebne krame in porablja denar. Greš v trgovino in kupiš najnujnejše, pa genau prideš skozi ceneje, kot z vso tisto bonboniero.

.https://youtube.com/shorts/FuyBSixv2II?si=ThdYwkCVs3A1M5-6

Odgovor na objavo uporabnika
Sam povem, 17.01.2024 ob 15:09

Od 10 – 16 je bil popusta AS – izbrane nalepke.

Danes je popust za upokojence 10% na celoten nakup.

Jutri je 25% na en izdelek, seda s kuponom

V petek in soboto pa 10% na celoten nakup za vse.

Je treba včasih tudi kaj prebrati.

Vcasih so bile za brat misljene knjige, danes pa trgovinski promocijski material? Zato smo, kjer smo.

jaz samo zaradi kupona -25% hodim v špar..kupim po 12 litrov mleka na kupon..po 6 litrov olja..po 6 litrov donata al pa radenske..tak da se zelo splača

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2035, 17.01.2024 ob 21:04

Vcasih so bile za brat misljene knjige, danes pa trgovinski promocijski material? Zato smo, kjer smo.

To je pa zato, ker ste za knjige brat ratal pretumasti. Z reklamnimi letaki vam delajo uslugo, da ste vsaj na četrt pismeni.☝️😜

Ja, saj pravim. Meni ki sem single ne igra neke velike vloge kupon – 25 % in – 10 % na celoten nakup, ker nimam avta.

New Report

Close