Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Aplikacija spletna podpora v živo in marketing aplikacije

Aplikacija spletna podpora v živo in marketing aplikacije

Pozdravljeni.

Pred dnevi sem dokončal večmesečni projekt aplikacijo za spletne trgovine ter spletne strani, ker je pa moje poznavanje o marketingu take zadeve, laično rečeno, zelo skromno bi bil vsakega nasveta ali napotka še kako vesel.

Problem je, da sem v preteklosti naredil nekaj programov ampak jih enostavno nisem moral prodat. Ko sem ljudem razložil kaj točno delajo ti programi pa so bili navdušeni.
Zato me zopet skrbi, da se nebom, kar se tiče marketinga, zadeve pravilno lotil in bo ta aplikacija spet ena od tistih dobrih stvari ampak zaradi moje nespretnosti v marketingu bo zadeva stagnirala.

Dejstva:
1. Dokončal sem aplikacijo s katero lahko spletne trgovine in spletne strani brez težava komunicirajo z obiskovalcami na spletni strani. Tukaj še link: [b][u]www.spletnapodpora.com[/u][/b].
Aplikacija zbira veliko podatkov o posameznih obiskovalcih in uporabniki te aplikacije lahko preučijo vedenje posameznega obiskovalca na njihovi spletni strani ter tako uporabnikom ponudijo boljše oz. prilagojene ponudbe. Aplikacija je zelo enostavna za razumevat in nudi veliko možnosti. Za večje spletne trgovine lahko imetnik aplikacije doda neomejeno število operaterjev, ki potem upravljajo z obiskovalci na spletni strani.
2. Za vse uporabnike, ki bodo uporabljali aplikacijo sem naredil t.i. uporabniški terminal z raznoraznimi dodatki okrog alikacije in tudi video vodiča kjer je aplikacija od namestitve do dodajanja tem razložena.
3. Odvečnih sredstev za neke plačljive oglaševalske akcije in podobro nimam saj sem trenutno brez redne zaposlitve.
4. Vložil sem nešteto ur v ta projekt, zadnja dva meseca sem delal skoraj vsak dan po 12 ur dnevno in res bi si želel, da to nebi bil zopet samo dokončan projekt brez učnika. Zato kot že rečeno, vsak nasvet ali napotek je dobrodošel.

Lp.

MON je zadnje mesto na tem svetu, kjer bi predstavljal aplikacijo te vrste.

Poišči podjetja, ki se ukvarjajo s tem področjem in se dogovori za predstavitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close