Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Aplikacija za štetje korakov

Aplikacija za štetje korakov

Katero aplikacijo na telefonu za štetje korakov uporabljate? Katere so ok?

Čist najbolj osnovno…Pedometer

Apple ima svojo že vgrajeno. Pa ne samo za korake še vse drugo lahko vnašaš in meriš. Ne rabiš kupovati dodatne aplikacije.

Odgovor na objavo uporabnika
Goridolinaokoli698, 15.10.2024 ob 20:49

Katero aplikacijo na telefonu za štetje korakov uporabljate? Katere so ok?

Za kaj tocno je ta aplikacija potrebna 🤔

🪸, 15.10.2024 ob 21:04

Za kaj tocno je ta aplikacija potrebna 🤔

Za to, da ljudje ne bi več znali poslušati lastnega telesa. Nima pojma, a se je zadihal, prešvical, koliko ima utrip, kako daleč je prehodil, a je pokuril to, kar je pojedel, če mu aplikacija ne pove!

Samsung healt.

Google fit

Kmal bo aplikacija za dihat, k je folk tok zabit. Slušalke v ušesa pa na repeat posnetek: vdihni – izdihni…

vosli

Hodiš, ko te mika in imaš čas in hodiš toliko časa, dokler lahko.
Najcenejša in vsem dostopna aplikacija.

A boste kmalu imeli aplikacijo, ki vam bo povedala, koliko minut morate seksati? Ali rabite nekoga ali nekaj, kar zna šteti namesto vas?
Kaj ti bo podatek o številu korakov? Da poročaš znancem? Zlaži se tako, kot oni, če misliš, da je pomembno število korakov.

Jaz bi vam bolj priporočala opomnik za vsakodnevno branje kakih knjig. To se sami ziher ne spomnite početi.

Ubogo je tole, 16.10.2024 ob 06:20

Hodiš, ko te mika in imaš čas in hodiš toliko časa, dokler lahko.
Najcenejša in vsem dostopna aplikacija.

A boste kmalu imeli aplikacijo, ki vam bo povedala, koliko minut morate seksati? Ali rabite nekoga ali nekaj, kar zna šteti namesto vas?
Kaj ti bo podatek o številu korakov? Da poročaš znancem? Zlaži se tako, kot oni, če misliš, da je pomembno število korakov.

Jaz bi vam bolj priporočala opomnik za vsakodnevno branje kakih knjig. To se sami ziher ne spomnite početi.

bravo!!!!!!!!!!!!!!

A to spet bumerji pametujejo o stvareh, o katerih pojma nimajo? Pa zakaj mislite da ste tok pametni, res me zanima od kje vam ta lažna samozavest? Če nekdo nekaj vpraša odgovorte al pa bodte tih, ker po vaših nebulozah noben ne sprašuje in nobenga ne zanimajo.

Včasih – za vas mon bumerje praktično vedno …. je bolje bit tih!

————————

Apple ima APP Health, not je vse, ostale pa preveri na YT, kaj priporočajo, tuki je bol težko dobit mnenje pametnih uporabnikov.

Predhodnik kot “moderni clovek” seveda zagovarja napravice in app-e. Ne vidi kaksna prihodnost ga caka. Zadnjic sem naletela na aplikacijo, ki te opomni, da moras pit vodo. Nisem bumer, sem rojena precej kasneje, pa se vseeno zavedam, da je dihanje, lulanje, prehranjevanje-ne rabis dat Gromu 200€ za jedilnik, gibanje-ne rabis da Gromu 200€ da te goni po fitnesu itd itd…mladina, vse te telesne funkcije so ZASTONJ. Kot je en napisal-VOSLI. Vsak dan bolj neumni

Zakaj776, 16.10.2024 ob 10:25

Predhodnik kot “moderni clovek” seveda zagovarja napravice in app-e. Ne vidi kaksna prihodnost ga caka. Zadnjic sem naletela na aplikacijo, ki te opomni, da moras pit vodo. Nisem bumer, sem rojena precej kasneje, pa se vseeno zavedam, da je dihanje, lulanje, prehranjevanje-ne rabis dat Gromu 200€ za jedilnik, gibanje-ne rabis da Gromu 200€ da te goni po fitnesu itd itd…mladina, vse te telesne funkcije so ZASTONJ. Kot je en napisal-VOSLI. Vsak dan bolj neumni

In po čem sklepaš, da ljudje to dnevno uporabljamo? Vsak apple ma to app in dela statistiko tvojga gibanja. Če pogledaš enkrat mesečno grafe in  odstopanja so to super uporabne al pa zabavne informacije, ki ti pokažejo tvoj način življenja čez teden, mesec, leto …. sam ne mi rečt da do teh info lahko prideš na bolj simpl način. Še manj mi piš da je to neuporabno. Določeni ljudje ne znate pogledat izven svojega miniaturnega okvirja in ste zabubljeni v nek čudaški samozadosten mehur, vse ostalo vam je pa brezveze, ker niste sposobni ugotovit uporabne vrednosti različnbih podatkov. Če po letih nisi bumer si pa mentalno, kar je še precej hujš.

Evo, imam jih 56, torej sem po letih in mentalno bumer:) in aplikacijo redno uporabljam. Step Tracker. Mi je fajn.

Aja, samo da povem, pa berem tudi redno. Letos imam pod streho že 38 knjig.

New Report

Close