Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Apotheker Scheller

Apotheker Scheller

A kera od vas uporablja to kozmetiko? Npr. ananasovo kremo za necisto in mesano kozo? Ali vsebujejo kreme te znamke tudi zascitni faktor? Hvala.

OJ! Jaz uporabljam ananasovo kremo, kumaričino čistilno mleko in rožni tonik. Uporabljam jo že približno 5 let. Imam tipično mešano kožo, tako da sem s kozmetiko, ki je namenjena mastni koži navadno imela probleme- na licih se mi je koža začela luščit in mi jo je vleklo skupaj. Tako sem pričela uporabljati to kozmetiko, sicer ne bi mogla reč, da sem blazno navdušena, mislim, da se moje stanje ni bistveno izboljšalo (kar se mozoljev tiče), je pa res, da mi vsaj kože ne vleče skupaj, da je koža dobro navlažena (linije za mastno kožo, zdi se mi, da sem prej uporabljala Clear Face al pa nekaj s podobnim imenom no, so pa meni kožo samo izsušile). Čudeža ne gre pričakovat, mislim pa, da je precej dobra kozmetika, po solidnih cenah. Sem pogledala na ananasovo kremo, ampak ne piše, da bi imela tudi zaščiti faktor, vsaj jaz ne zasledim.
Lp Maja

Zivjo, Maja. Hvala za dogovor. Pravis da imas probleme z mozoljcki. Jaz jih imam ze od ene 13-tega leta. Sedaj pa sem marsikaj spremenila: jem zdravo, popijem cca. 1.5 l vode na dan, pijem ananasov 100% Fructalov sok, ker je ananas izredno dober za kozo, jem Dermabion tablete (vitamini za kozo), pa se negujem jo z Schellerjevo kremo. Poleg tega 1-krat na teden naredim peeling, pa se masko na vsake tolk casa…in mojo koza se pocuti veliko bolje (ene 80%). Poskusi! LP.

Hvala za nasvete. Ja tudi jaz imam mozolje že kar nekaj let in vem, da ni druge kot spremeniti prehrambene navade (ker sem bila zmeraj zelo suha pač lahko jem kar hočem, če pojem preveč sladkarij, pa mi mozolji dobesedno izbruhnejo…) Lahko pač uporabljaš še tako dobro kremo, samo po moje moraš najprej spremeniti način življenja, torej kot si rekla piti več vode, bolj zdravo jesti…. Potem ti pa seveda lahko tudi kremce pomagajo, čeprav menim, da si največ pomagaš sama s spremenjenim načinom življenja. Je pa Kozmetika Scheller po moje uredu, veliko naravnih sestavin, uporablja jo tudi moja kolegica, pa nobena od naju ni imela nobenih težav z alergijami, izsuševanjem kože ali čim podobnim. No, se bom potrudila izboljšat prehrambene in “pivske navade”, veliko sreče tudi tebi.

Maja

Meni je zelo vredu Schelerjev čistilni gel – Mineralwaschgel (z morskimi algami), tak čisto nevtralen, brez vonja, ne draži kože… pa tudi tisti s citrono in meliso je vredu, a mi je ljubši ta nevtralen. Krem pa še nisem uporabljala, saj ne vem, koliko so mastne, ali so le vlažilne? Npr. ta z ananasom – a se po njej koža sveti, ali se v celoti vpije in potem ni leska? Je bolj tekoča ali gosta?

Ojla Tanja!

Ananasova krema je bolj gosta, meni se po njej koža ne sveti. Je pa seveda odvisno od posameznika. Meni je kozmetičarka poleg ananasove kreme priporočila še kutinovo vlažilno kremo za ponoči, po tej se pa koža tudi meni nekoliko sveti.

Lp

Maja

Ja res so tele kreme zelo odvisne od tipa koze-meni recimo se po ananasovi kremi sveti koza, tko da jo nameravam takoj ko jo porabim zamenjati, ker tudi nima zascitnega faktorja, kar pa dandanes krema mora imeti. Ker sama ne uporabljam pudra moram vsak kremo z zascitnim faktorjem.

New Report

Close