Aprilčice a ste kaj kupile svojim srčkom?
oj
Me prav mika, da bi svojmu otročičku nekaj kupila in postavila pod drevesce. Sicer kar naprej nekaj kupujeva, zadnja stvar je bila posteljnina z ščitnikom.
Mogoče prvi kompletek za iz porodnišnice?
Kako pa ve kaj? Kolikšen imate trebuščke? Kaj pa strije, so se vam kaj pojavile?
No koliko kg ste pridobile do sedaj? Jaz sem eno. Mi je pa trebuh začel kar naraščati iz dneva v dan bolj..
čau bau
24 6/7
Mi bomo danes poskrbeli, da bo pod dreveščkom tudi nekaj za otročička, ki prihaja v začetku aprila, včeraj smo praznovali 1. rojstni dan naše prvorojenke. Sicer pa je trebušček res večji kakor prvič, kilogrami pa so približno enako naraščali do sedaj, okrog 4, otročiček je aktiven, veliko se premika.
LP, Metka
26t
Mi smo lani takle čas pričakovali “aprilčka”. Dobil je prvo darilce. Bili smo na potovanju in ko smo se dva dni pred novim letom vrnili, so ga pod smrečico čakali copatki.
Aprilček je tiste copatke potem nosil prvi mesec, dva. Ker je bil hudo živahen otroček (in je še vedno), so vsi copatki, škorenjci, nogavičke, takoj leteli z nog. Mimogrede, še danes je največje veselje ukrasti mamici ali očku copate, sezuti svoje copate ali pa sredi trgovine med vožnjo z vozičkom pustiti na skrivaj svoj škorenjček za vogalom.
Naš aprilček je punčka, pravi sonček je. Hudo je odločna in zahtevna, po besedah mnogih samooklicanih strokovnjakov pa tudi presneto razvajena. Te dni začenja s prvimi koraki (ob opori seveda) in veselo ogleduje smrečico ter maha po balončkih in vriska od veselja. Vam nisem mislila nič napisati, pa je tale tema verjetno po nesreči prijadrala sem namesto na drug forum, ki ga včasih malo pogrešam. Tudi jaz bom tale vpis z lepimi željami za vse vas potrdila “po nesreči”.
Vsem, ki pričakujete aprilčke želim veliko sreče, ljubezni in zdravja!
Se bom pa še jaz prištulila. Sem sicer majčica, ampak že težko težko čakamo na našega dojenčka. Prav včeraj sem mu kupila eno luškano igračko in jo dala pod smrekco. Moj mož je pa rekel, da je ravno včeraj razmišljaj da mu gre po ene supergice.
Če bo tko aktiven kot je v trebuhu, jih bo tudi rabil :)))))
Brina 19 6/7