Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Arena Sport program NUJNO!

Arena Sport program NUJNO!

Zanima me kej bi lahko gledal Arena Sport Tv, ker se La liga pocasi zacenja me zanima kje? Ta program imajo samo Telekom, A1 in T2 kje pa lahka gledamo uporabniki Telemacha? Mogoce TViN sam nimam uporabniskega imena….kej druga? Ima kdo enako težavo

Na internetu imaš liwe stream srbsko in hrvaško areno sport, samo poiščeš pravi program, ni tako, kot v Sloveniji, kjer premorejo samo dva programa.

V Sloveniji bo vedno tako kot je, ker niso sposobni se dogovorit med seboj za karkoli

Enak problem

Želimo si areno sport na telemachu  čim prej  mora biti

Po celem svetu ima športne prenose več ali manj zakupljene sky, samo mi rinemo k srbohrvatom na neke xy sportklub, arenasport programe…. In kvaliteta je temu primerna, “glej prenos v srbohrvaščini”. Pejte v k….

Pojdite na T2, pa boste gledali

Telemach v sezoni 2022/2023 ne bo prenašal Angleške  ,Španske ,Nemške ,Portugalske ,Italijanske na SK in ŠD kanalih . Prenašali pa bodo športne dogodke  NHL -hokej ,NFL -ameriški nogomet ,NASCAR ,JUDO ….skratka eksotiko !

Adijo Telemach !

SRAMOTA ŽELIMO SI ARENO SPORT   MORA BITI LETOS  ČE NE  BOSTE V  HUDIH SKRIŠČIH TEJ  SE VAM SLABO PIŠI KER NE MOREMO GLEDAT  ŠPANSKE LIGE IN ANGLEŠKE

New Report

Close