Aretacije napočez
Prababi, pa ne me preko tega rumenjaka prepričevat.
Saj, ti kar beri, vendar ne verjemi vsemu. Poslušaj tudi kdaj mlajše analitike in strokovnjake, ki komentirajo ali napišejo komentarje. Dnevnik, Novice je za slovenski folk, ki uživa v takem branju, lastniki pa dobro vedo za značaj žal večine Slovencev in cvenki padajo. To je edini cilj takih medijev. Uaaaaau, kaj se spet dogaja, o groza.. v tem stilu.
ninej, kateri medij je bil pred leti v največji nakladi in v hipu razprodan? Pa ne pozabi še to, da Šrot takrat ni bil lastnik dnevnih časopisov kot je sedaj.
Tudi takrat so bili mediji pod vplivom, samo ZK in niso smeli svobodno pisati, razen Mladine, ki je šla Kučanu in Jugi močno na živce, bila je zaplenjena, bila je umaknjena izdaja….
Tako, da ninej, spomni se malo nazaj.
hja jaz se pa spomnim, da sem vse dogodke gledala preko informativnih odaj in poslušala preko radiskih kanalov, ja pa v časopisju je tudi veliko pisalo, prenosi skupščine Jugoslavije so se odvijali preko TV in lahko smo opazovali takratne naše politike v Beogradu ter jih spodbujali pri njihovih odločitvah. (govorim pred 17 leti, saj si prebral, ane)
očitno ste res nekateri pozabili zelo veliko!:)))