Arganovo olje proti gubam?
Sodelavka trdi, da ji je arganovo olje pomagalo zmanjšati izgled gub. Zanima me, če je res kaj na tem ali je samo placebo. Pravi, da uporablja eno do dve kapljici na dan in da ji je spremenilo življenje. Tudi mene zanima nekaj, kar bi mi zmanjšalo izgled gubic, ampak ne bi rada kupovala olje če ne deluje. Hvala za odgovore.
Baje da naj bi pomagalo pri gubah, ja. Jaz osebno nisem videla nobenih konkretnih sprememb, ko je bil to edin produkt za nego obraza, katerega sem uporabljala. Sem si ga nanašala zjutraj in zvečer in je bil res svetovn za hidrirati kožo, za gube pa niti ne. Razlike sem začela opažati šele ko sem spremenila prehranjevalne navade, si kupila jade roller (neko fejk varianto) plus 4d hyaluron kremo
kje si pa kupila ta jade roller? vidim da ga influencerke zelo hvalijo ampak nimam pojma kje ga lahko naročim pa da ne bo 80€…kr jst tudi uporabljam 4d kremco pa mi pomaga ampak mi tale roller zgleda kot popolno razvajanje za med vikendom ko se kopam v lepo obarvani kopeli 😀
[/quote]
Jaz sem svojega kupila kar na Licila.si za 15€, ampak če imaš mastercard/visa ti predlagam da kar od kitajcev naročiš na aliexpressu ker mislim da nima veze iz kakšnega materiala je. Važno da rola 🙂
Če se že dolgo poznate lahko že sama vidiš če ji je pomagalo. Verjetno je imela prej zelo suho kožo, zaradi katerih so se ji začele pojavljalti tudi gube. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da ko sem sama uporabljala arganovo olje za obraz (imam masten tip kože) je bilo obupno. Sedaj ga uporabljam samo še po britju, ker mi ponavadi kreme za britje totalno izsušijo kožo na nogah.
Jaz ga tudi uporabljam za po britju! 🙂 Pa seveda maske za lase ki vsebujejo arganovo olje, ampak ga nikoli več ne dam na obraz. Se mi je spustilo toliko mozoljev kot da bi bila spet v puberteti. Pol pa naj grem takšna v službo? Ne hvala.
Za kremo proti gubam drugače toplo priporočam 4D od lux factorja. Mene so prepričale druge na tem forumu, po tem ko sem skoraj vsak dan videla njihove oglase. Moram reči, da je zelo dobra krema. Sedaj jo uporabljam že cca 3-4 mesece pa še moj pravi da imam veliko lepšo kožo. Tako da sharing is caring in jo predlagam naprej, tako kot so jo druge meni 🙂
Jaz ga tudi uporabljam za po britju! 🙂 Pa seveda maske za lase ki vsebujejo arganovo olje, ampak ga nikoli več ne dam na obraz. Se mi je spustilo toliko mozoljev kot da bi bila spet v puberteti. Pol pa naj grem takšna v službo? Ne hvala.
Za kremo proti gubam drugače toplo priporočam 4D od lux factorja. Mene so prepričale druge na tem forumu, po tem ko sem skoraj vsak dan videla njihove oglase. Moram reči, da je zelo dobra krema. Sedaj jo uporabljam že cca 3-4 mesece pa še moj pravi da imam veliko lepšo kožo. Tako da sharing is caring in jo predlagam naprej, tako kot so jo druge meni 🙂
[/quote]
čist povprečna krema kot vse druge.aja pa med drage spada.v iliriji dobiš kremo za 2,3 evre in ni nič slabša
čist povprečna krema kot vse druge.aja pa med drage spada.v iliriji dobiš kremo za 2,3 evre in ni nič slabša
[/quote]
Hm, 4D spada med dražje ja, ampak meni se zdi čisto vredno nakupa. Sem jo tudi sama nekaj mesecev nazaj kupila in sem videla dovolj pozitivne rezultate da jo sedaj vsem predlagam in svetujem. 🙂