Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Aria Hercog Lendero

Aria Hercog Lendero

http://www.jana.si/

Grda. Sama glava jo je, pa še ta je grde oblike.

Kako lahko s tako mirno vestjo rečeš da je sploh kateri otročiček grd? Svojih verjetno nimaš.

se podpišem

Ker sem resnicoljubna.

Halo? Kako sploh lahko kdo reče o otroku, da je GRD?

Grd je tisti, ki grdo misli in dela. Slab je tisti, ki slabo misli in dela. Kdo je to v tem primeru, se ve.

dej svojo sliko prlimi, da tebe vidmo…

verjetno pa potrebuješ UBIQUINOL….ali pa reje ti priporočam BIOKIL

Veliko je otrok, ki v tej starosti niso “lepi”. Tudi moji niso bili lepi, bili pa so prisrčni in MOJI. Danes pa so najlepši, cort in še vedno MOJI.

Res ni ne vem kaka lepotica, pa saj nima po kom bit.

Pazi ker saj veš kaj pravijo”vse se vrača vse se plača”

drugo niti ne komentiram

Živi in pusti živeti.

Enkrat je že tekla ista debata. Predstavljaj si, da nekdo poimensko omenja tvojega otroka in ga tako označi. Malo se zamisli sama nad sabo. Punčka je pa prav luštna.

Je tekla ja. In kolikor se spomnim ste v tisti temi zagovarjale teorijo, da se bo sčasoma lepotno razcvetela in da tudi grdi dojenčki lahko postanejo lepi, zdaj pa sem ti pripela dokaz, da je vedno bolj grda in da se kaj posebnega iz tega ne more razviti.

Za ostale: sama imam otroka. Dve najstnici. In ja, ena je lepša od druge. In ja, obe sta moji in obe imam rada, se pa ne slepim s tem, da bo katera izmed njiju kdajkoli miss Slovenije.

Žalostno, da ena mama piše take kozlarije.

vsi otroci imajo relativno velike glave glede na velikost telesa. Ne vidim, kako je drugačna od drugih otrok.

No,sem šla pogledat slikco .
Ja,a želite slišat resnico ali prazne floskule?
In ,ja,tudi otroci so lahko grdi.Od kod pa potem pridejo grdi odrasli???

Če govorimo o fizičnem videzu,seveda!

Je tekla ja. In kolikor se spomnim ste v tisti temi zagovarjale teorijo, da se bo sčasoma lepotno razcvetela in da tudi grdi dojenčki lahko postanejo lepi, zdaj pa sem ti pripela dokaz, da je vedno bolj grda in da se kaj posebnega iz tega ne more razviti.

Za ostale: sama imam otroka. Dve najstnici. In ja, ena je lepša od druge. In ja, obe sta moji in obe imam rada, se pa ne slepim s tem, da bo katera izmed njiju kdajkoli miss Slovenije.[/quote]

Ti pa si ZELO UBOGA NA DUŠI!!!

Kaj te ni sram???

Kaj vse lazi po našem ubogem planetu.

Grda ni, je pa res, da pa ni niti malo lušna niti prisrčna, mal je čudna, po moje ni vse v redu z njo, sploh ko piše, da prvih šest mesecev sploh nista spala, ker se je zbujala na 15 minut. To ni normalno. Pride kdaj kak tak dan, ne pa zdržema 6 mesecev!?

No … ni glih mala lepotička … ampak tut grda ni, noooo. Sem videla že veliko grše otroke. ;)))

Za ostale: sama imam otroka. Dve najstnici. In ja, ena je lepša od druge. In ja, obe sta moji in obe imam rada, se pa ne slepim s tem, da bo katera izmed njiju kdajkoli miss Slovenije.[/quote]

Glej, tvoji najstnici sta ZATE lepi. Za koga drugega sta najbrž grdi. Ok? Si dojela point?

in ti si mama???????? Da te ni sram kaj takega napisati!!?? Sploh ne morem verjeti kakšen gnev in žlehtnoba lahko pride iz ust ene “mame”? Samo upam lahko, da se zaradi teh res umazanih besed ne boš še 1x fajn v jezik ugriznila!!!!!

Sej ni grda, no. Se je že polepšala. Ne bit take mone, moja frenda ima vnuko, evo zdej bom žleht in brez otrok po vaše : punca ima ene 10 mesecev, oprostite res je ko ena kmečka bunka, vsakič ko jo vidim je dete bolj debelo. Bog ne me štrafat, ampak ni nič punčkastega na njej. Jaz pa seveda, ko prava monovka, buci buci.Pa ima luštne če ne lepe starše. Po kom se je vrgla. A ne bi bil že čas, da se malo preoblikuje.Grda, sej nisem hotla bit. Ampak Aria ni grda, no. Povprečno detece.

za “ni grda”

ej, kako lahko napišeš, da ni vse v redu z njo, ker se je zbujala na 15 minut? Tudi sama imam takega otroka in je z otrokom čisto vse ok. Eni pač spijo takoj, drugi potrebujejo dlje časa, da prespijo noč. In moj otrok je danes star 4 leta in se kdaj ponoči še zbudi.

Ej, res ste ene kokoši, sploh pa tista MONovka, ki je sploh odprla to temo. Da te ni sram! In ti NE privoščim, da ti kdaj kdo reče, da je tvoj otrok grd! Groza!

Če bi tole napisala ena najstnica, bi bilo grdo. Da pa takole oslarijo napiše odrasla ženska, ki ima sama dva otroka, je pa milo rečeno bolno. Očitno nimaš v glavi vse poštimano in si ostala na ravni petletnika.

Pripopaj njuni sliki, da lahko napišem kako grdi sta! Po mami najbrž.

Ogabno! In potrditev teze, da je povprečna slovenska pamet na tem forumu hudo hudo uboga. Velja tudi za spodnjo temo z Lorello.

Res je ta tema dokaz da ste kokoši. Pametna ženska bi drugi ne rekla gnoj si, boš že dobila nazja, sram te bodi. Zakaj, zaradi napisanega. Svojo kulturo in pamet kažete?! S čim, pameten človek počaka, pove kaj misli in drugih drugačemislečih ne žali, ampak lepo pove kaj misli ON. Ne pa, da gre v drugo skrajnost in žali. Enake ste ve s takimi primitivnimi odgovori. Kako človeku ki napiše nekaj kar tebi ni všeč rečeš : gnoj si. Saj bi kaj rekla, ampak pamet se dokazuje drugače, ker si pameten. Primitiven in nizek pa s takimi : gnoj si, škodoželjnost. Oglejte si svojo sliko kaj ste : samo nicke si preberite. Sramoto ste večinoma si nakopale same.

New Report

Close