Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ariel ali Dash

Ariel ali Dash

Perem belo perilo na 95 stopinj, pa je daleč od bleščeče belega, kot obljubljajo reklame.
Tudi svežine ni. 😕
Na kuhinjskih krpah se pozna kakšen mastni madež, na majici od malega ne gre ven flek od čokolade …
Kr neki.
Zdaj bi pa poiskusila enega od zgoraj omenjenih praškov Ariel (je v akciji v Merkatorju) ali pa Dash (bi kupila na Sparov kupon – 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}).

Kateri je boljši?

Sam uporabljam Ariel že vsa leta in sem zadovoljen. O drugih znamkah nimam pojma. Oja, nekoč sem uporabljal Radion, sem ga kupoval pri Pan Goslar (Slavko Pavlič) po cele žakle…..

Vesel oče, Radi on

Noben od teh dveh. Kupujem tisti poceni prašek v Lidlu in je perilo snežno belo, vse od nogavic do brisač. Za temno pa tekoči iz Hoferja. Lepo diši.

Aja, pa nikoli ne uporabljam mehčalca, moti me ta parfum pa rad imam, da je tkanina groba.

Včasih perilo predhodno namočim..splaknem…..pa v PS rad dodam še ene 3 l. vode povrh, da se ne “drgne na suho” preveč….! Ah, ti današnji “varčni” PS……

Vesel oče

Prisegala sem leta na Ariel, pa je postal daleč od Ariel. Prešaltala sem na Aquamarine Fax. Spet zadovoljna. Pere bolje, diši lepše, dostikrat mehčalca sploh ne dajem več.

Petek vse cunje z njim (vzrnih).

če ti uspe kupi dash v modri škatli. mislim da so trenutno pro nas italijanske zadevšne, tako da ne boš domov nosila neke vzhodnoeuropske robe

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Uporabljam zgolj ariel za zaflekane stvari, belo, posteljnino, brisače.
Persil ne opere nobenih madežev, je toliko, da je, torej kvečjemu za neproblematično pranje, kakšne trenerke npr., za to pa je že predrag.
Sicer pa, kadar je zraven madež krvi, kakega sadja, poleg praška dodam v stroj še žlico sode. Bo kri zagotovo šla ven.
Dash pa me ni prepričal, vonj ima obupen.

Kje se kupi ta Fax? Dobro se bere …. 😉

Kako pa veš, da je res italijanski. Spar in Mercator imata obadva Dash. Škatli sta res obe modri, a v detajlih zelo različni.

Kje se kupi ta Fax? Dobro se bere …. 😉
[/quote]

Vzamem v Mercatorju. Opral mi je še tisto, kar opevani Ariel ni ravno. Ta Aquamaine v zrnih pa diši mmm. Dostikrat v akciji za 6€, na kupon za cca 9€. Tudi če že dam mehčalec, je prašek bolj kompatibilen z njimi kot pa Ariel. Perem vse, od a do ž z njim. Tekoče praške sem nehala uporabljati, ker je včasih čisto drug vonj, pa še stroj pacajo.

Lidlov in Hoferjev, tisti drazji v skatli, ne v vreckah, Faks, Ava tudi, Ariel, Dash…
Persil mi ne potegne, brez razloga. Rex tudi.
Duel zabarva perilo.

Na madeze dam malo ceta za posodo, ta spravi dol marsikaj.
Kar zadeva fajn zaflekane kuhinjske krpe, te se operejo po nekaj pranjih, me ne moti, ce ostane kak flek na njih, se itak opere z naslednjim pranjem, mastni pa ne ostajajo.

Dash ali Ava,kupljena v Italiji.

Ariel, kupljen v Avstriji. Je velika razlika med tem in onim, ki ga kupiš pri nas.

Kako pa veš, da je res italijanski. Spar in Mercator imata obadva Dash. Škatli sta res obe modri, a v detajlih zelo različni.
[/quote]

no saj ravno o deatjluh zveš kateri je kateri.. če je recimo ita, bo precej teksta v ita, če je poljski pričakuj kak vzhoodnoeu jezik. Potem pa tudi piše kje je proizvedeno (proddoto). Tudi s tem si pomagaš itd…je dost opcij zgruntat od kje je prišel

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

New Report

Close