Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek arnes mail

arnes mail

Vsega sem na svetu videl ampak tako šalabajzerskega maila nikoli.15 let dela arnes mail na pop3 in mail si. in kar naenkrat spremenijo vse skup v imap. Brez kakršnihkoli obvestil in navodil. Uporabniki belo gledajo se čudijo.
Ne to ni mo0žno nikjer na svetu edino v banani.
Nismo mi dorasli ničemur. Ni čudno.da vse skup jemlje hudič. Kitajci so doktorji znanosti za naše strokovnjake. Nikjer ne moremo konkurirat.

V IMAP?
Včeraj sem enega urejal in razen če je Outlook sam kaj spremenil v nastavitvah je še vedno vse kot je bilo – torej na POP3…

poglej si navodila nastavitve mail računa na arnesu pa boš videl.
Jaz belo gledam že mesec dni ,ko učiteljici noče pošiljat mailov.Neverjetno ampak resnično.Pop3 je ostal ampak mail.arnes.si ni ampak je imap.arnes.si

http://www.arnes.si/pomoc-uporabnikom/nastavitve-e-postnih-programov-edit/windows-live-mail-2012-slo.html

Poglej, da ni problem pri ponudniku neta!
Sam sem preveril in je incoming še vedno pop3.arnes.si, outgoing pa seveda ni od Arnesa ampak od lokalnega ponudnika – in v primeru, ki sem ga urejal, je to siol – mail.siol.net.

A lahko kdo (po korakih) napiše, kako si naredim preusmeritev z arnesa na gmail. Najlepša hvala.

Dohodna pop3.arnes.si
Odhodna smtp.(drug ponudnik)
Outlook

Čisto normalno deluje..

Arnesov odhodni strežnik ne dela.Pustite druge ponudnike.Gre se za arnes šalabajzerstvo.Zakaj ne dela a je denarja zmanjkalo al kateri je vzrok.

naj
veš kako bom jaz naredl.zbrisal bom arnesov račun in si ustvaril g mail.arnes pa naj si ima svoje predale.meni jih ni treba.

Izvoli:
pojdi na Arnes Webmail (spletna pošta – z Arnesove vhodne strani n a internetu)

izberi zgoraj pri ikonicah “osebne nastavitve”
izberi zadnji – desni zavihek “Odsotnost/posredovanje”
in vpiši kam naj ti pošilja.

Pa ne pozabi na “Shrani” na koncu.

Rok-1, hvala, sem že uredila.

si jih morda kaj kontaktiral, meni je njihov helpdesk že dostikrat pomagal rešiti težave.

New Report

Close