Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Artident LJ

Artident LJ

Oila,pozna kdo ekipo oz. ima kake izkušnje z Artident iz lj?Zanimam se za implatant.
Zobozdravniku je ime Zoran Danilovski. Vsaka info dobrodošla.

hvala

Tudi mene zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z Artidentom? Bila sem na prvem pregledu, imajo res ugodno ceno za implantate.

Ima kdo izkušnje?

Je kdo z izkušnjami?

Ja, jaz imam njihove implatante, sem zadovoljna.

Zala, a imaš krone iz porcelana ?

Imamo dobre izkusnje. So tudi zelo prijazni in odzivni, komot jih vprasas, kar te zanima.

Jaz sem imela malo drugačen postopek, 4 implatante in na njih vse zobe. Sicer pa greš lahko na pregled in posvet, je brezplačno in se potem odločiš.

Hvala. Me je zanimalo, če je ta mostiček iz porcelana. Ali akrila? Ali zgleda kot naravni zobje?

Porcelan, ja izgleda naravno.

Super,hvala.

Si bila zelo otečena, ko so ti delali ?
Če, koliko časa?

Meni so delali zgoraj kar je menda huje kot spodaj. Otečena niti nisem bila, mogoče ker sem si skozi hladila z ledom, sem pa imela nasljedni dan na obrazu vse mogoče barve od modre, vijolične, kot da bi me nekdo ornk prebutal. En teden sem bila taka, potem je počasi začelo izginjevati. Sem bila na dopustu, ker tak nisi za nikamor.

Ali so ti priporočili kakšno kremo proti modricam ?
Koliko časa je pa bolelo?

Sam bejšte od njih to bom reku ali pa imate živce kot konj, 5 plastičnih provizoarnih protez, ta 5-ta končno kandidat za cirkone saj kokr tolk zgleda kot na njihovi spletni strani kar ostale totalno niso niti približno zgledale. In ko smo zahtevali da točno identično nardijo kot je bila nr5. potem ti pa nardijo totalno drugačno cirkonsko protezo totalno nezadovolni nato te pa ena receptorka napizdi in ti v faco reče da si zatežena stranka fujj od izjave bo še dobila tožbo za žalitev, doktor je pa vredu in prijazen kapira da njegovo osebje full slabo dela ampak nima kaj če hoče naprej voditi ordinacijo. Upam da bodo popravili nastalo škodo na ženinih zobeh če ne pa naj vrnejo plastično 5 protezo nazaj in ves denar nazaj ..tako eto vam izkušnje naše upam da ste vi kaj boljše sreče. Če bo vse ok bom oddal še enkrat moje mnenje tukaj v komentarjih, Če vas bo zanimalo kako se je odvilo klupko.

Ima še kdo kakšno mnenje in izkušnje glede Artident?

Ali je k njim mogoče hoditi samoplačniško tudi samo popravljat (plombirat) zobe in na zdravljenje korenine, ne zgolj vstavljanje implantanta? A imajo tudi kirurga tam ali za zahtevno ruvanje zoba pošljejo potem kam drugam?

Odgovor na objavo uporabnika
zob, 24.10.2024 ob 11:53

Ima še kdo kakšno mnenje in izkušnje glede Artident?

Ali je k njim mogoče hoditi samoplačniško tudi samo popravljat (plombirat) zobe in na zdravljenje korenine, ne zgolj vstavljanje implantanta? A imajo tudi kirurga tam ali za zahtevno ruvanje zoba pošljejo potem kam drugam?

Ta tema je stara 9 let. Predlagam, da poiscete se starejso temo in boste ziher nasli tanaRboljsi odgovor.

all3z, 24.10.2024 ob 12:07

Ta tema je stara 9 let. Predlagam, da poiscete se starejso temo in boste ziher nasli tanaRboljsi odgovor.

Ne trolaj, tudi starejše informacije so v taki temi dobrodošle, osebje je še vedno isto, le z več izkušnjami.

Jaz imam njihove implantante že nekaj let in sem zadovoljna. Tudi plombe ti porihtajo. Pojdi do njih in vprašaj vse, kar te zanima.

@all3z a si klovna za zajtrk požrl? Očitno se da tud na tak staro temo odgovorit, če si ti našel smetit po tej temi, trol.

@Jaz360 najlepša hvala za odgovor.

Sas774, 07.04.2024 ob 12:28

Sam bejšte od njih to bom reku ali pa imate živce kot konj, 5 plastičnih provizoarnih protez, ta 5-ta končno kandidat za cirkone saj kokr tolk zgleda kot na njihovi spletni strani kar ostale totalno niso niti približno zgledale. In ko smo zahtevali da točno identično nardijo kot je bila nr5. potem ti pa nardijo totalno drugačno cirkonsko protezo totalno nezadovolni nato te pa ena receptorka napizdi in ti v faco reče da si zatežena stranka fujj od izjave bo še dobila tožbo za žalitev, doktor je pa vredu in prijazen kapira da njegovo osebje full slabo dela ampak nima kaj če hoče naprej voditi ordinacijo. Upam da bodo popravili nastalo škodo na ženinih zobeh če ne pa naj vrnejo plastično 5 protezo nazaj in ves denar nazaj ..tako eto vam izkušnje naše upam da ste vi kaj boljše sreče. Če bo vse ok bom oddal še enkrat moje mnenje tukaj v komentarjih, Če vas bo zanimalo kako se je odvilo klupko.

Mi je vse poznano!

Ustvarili so si sloves z preprostejšimi  zadevami, implantati itd. Jaz sem imela kompleksnejši problem in so ga tako slabo rešili da smo se komaj zmenili da popravijo in še zdaj ni čisto ok. Slaba komunikacija, slabo je bilo narejeno popravljat so moral. Na začetku so mi na pregledu drugačno rešitev obljubili, kot so mi jo kasneje izvedli, kar je zelo narobe in izredno nepošteno. Skos jih je blo treba opominjat zakaj točno sem sploh pri njih.

Vseskupaj mi izgleda kot da so žrtve lastnega uspeha, zasičeni z strankami in jim je kvaliteta storitev padla, pol se pa pregovarjajo ker ne razumejo oz. morda celo nočejo razumet. Tisti ta starejši, Zoran, s hripavim glasom razlaga stvari, da ga težko razumeš, protetiko je moral nekdo drug dokončat  vstavljanje, ker mu je skos padala iz rok… pod nivojem vseskupaj, res.

Vsekakor priporočam tistim ki imajo kakšne kompleksnejše probleme z ureditvijo zobovja, da se obrnejo kam drugam. Meni je zelo žal in imam v drugih ambulantah veliko boljše izkušnje. Prijaznost se na neki točki konča, potem se pa začne zavijanjem oči in druge nesramnosti. HALO! Nekdo ti nosi denar v ambulanto potem pa takole… ampak ja…imajo tolko prometa da se očitno zavedajo da si tudi takšen odnos lahko privoščijo.

New Report

Close