Artident LJ
Gorazd specifično, se je odločil, da mi ne bo narejena kompletna provizorična protetika,ampak samo delni (provizorični del je odličen za to da se odkrije če je kaj narobe), potem so bili pa problemi. Zakaj se mu je zdelo potrebno šparat na provizorični protetiki mi še danes ni jasno.
Človek je perfekcionist in odlično opravi svoje delo kadar je preprosto, implantati fenomenalni… zna pa precej leseno razmišljat o rešitvah in v mojem primeru ni kazal nobenega pravega posluha za moje težave. Jasno je da ne bi imeli tolikšnega števila zadovoljnih strank, če bi bili nesposobni, ampak osebno sem videl kako napeto okolje je, ko se jim kaj zaštrika v ambulanti in se jezijo en na druzga, da je preveč ljudi naročenih tisti dan….. Se vidi da je to družinski posel in da so v lastniški strukturi in da nekoliko drugače deluje kot ostale ambulante. Če jih ujameš na slab dan, boš kot stranka z občutkom bližje temu kot, da si na hoferjevi blagajni kot pa npr. temu, kar sem doživel pri modrem zobu, popolnoma umirjen in sproščen pogovor kjer mi je bilo zelo prijazno in sproščeno razloženo kaj točno naj pričakujem,kakšne so opcije,kako so stranke zadovoljne z različni rašitvami in tako naprej. Pri artidentu je bilo že posvetovanje bolj tako, tako, na endvatri…
Si pa tista ki dela z strankami in se tipično oglaša na telefon, zasluži veliko pohvalo, dobro da jo imajo, res z občutkom komunicira, skoraj popolno nasprotje ostalim , če jih ujameš na slab dan. Koliko je takih dni, nimam pojma, ampak jaz osebno sem bil presenečen in mi je jasno da imajo situacije, ko stranka lahko nasrka in znajo bit precej trmasti/zgubljeni. Takrat se fejst pozna, da si eden od mnogih….