Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “As ti tud not padu?!”

“As ti tud not padu?!”

A včerajšnje oddaje z B.Emeršičem pa niste še nič pokomentirali??

Full dobra je bila oddaja včeraj!!! Še kateri????

;)))))))

Preklopila na drug program.
Mi ni bilo všeč.

men je bla brez veze in sem zaprla tv .in šla spat)

Včeraj sploh nisem gledala TV. Sva se z možem drug drugemu posvetila;)))))

jaz sem pa zaspala zraven 🙁

Fenica koliko si stara? ne vem zakaj menim, da so take oddaje, take bedarije všeč bolj mladim…

Meni osebno, pa mejim na 40 ta oddaja niti pod razno ni všeč, preklopim na kaj drugega ali raje počnem kaj drugega!

Kaj je v tej oddaji takega, da te pritegne, res nimam pojma, meni je vse skupaj živa bedarija, poneumljenje na kubik. Ma ej, bi pa že rajš gledala BB ali kakšen tak relity show, čeprav tudi njih ne gledam, a če bi morala primerjat je tm-tm, vse skupaj bedarija.

Nikoli ne gledam. Me ne potegne.

No, jaz sem pa preko 40 in se zraven režim.
Kako smo si različni, a ne ?

Včeraj je bla ful fajn oddaja. Smo se nasmejali. Aja stari pa od 4 leta do 50 let….torej najm je všeč ne glede na leta 🙂

men je pa gledljivo.
ene fore so prov dobro, ene pa preveč razvlečejo pa potem zgubijo na humorju.
SIGURNO pa rajši gledam njiju kot pa MIŠKo molkovo.

Genialna sta bila! Jaz sem se ful režala.
Ne rečem, da je as ti tud not padu pa huda intelektualna oddaja, a meni sta fanta res dobra in se potrudita, da nekaj naredita. Ni vse blazno vrhunsko, imata pa utrinke in se splača gledat.

Aja, sem stara 30, nisem najstnica:)

Živi dolgcajt. Res ne vem, čemu ste se včeraj smejali.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Če je gost dober, je ta oddaja meni zmeraj všeč. In za včeraj sem vedela, da bo super, ko sem ugotovila, kdo je gost. In je bila res.

Aja, pri nas doma je bila všeč 35-letnici, 39-letniku, 6-letnici in 4-letniku…

Včeraj ni bila ful huda oddaja, za nasmejat pa je bila. Res sem se nasmejala, ko je Zrnec oponašal zidarja. Pa še kako resnične stvari je govoril.

Zrnec je pa itak car. Brez njega ne bi blo nič.
Jest ne morem pozabit njegove face ko je oponašal kačo v eni oddaji. bi mu dala kar oskarja za tisto vlogo:)

Men se pa že mal ponavljata. Sej določene stvari so še vedno ful ok, samo sem pa misnla da bosta kaj spremenila v oddaji.

Meni pa je bilo vse z izjemo zidarja Zrneca brezveze.

Samo neka presenečenja no …. nobenega humorja, pa toliko sem pričakovala glede na to da je bil gost Emeršič.

Za štiri letnike je to primerna oddaja? Vsebina in termin?

Emeršič je že faca, ampak vrat ima pa vedno krajši no. Da se je pustil tako zavalit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni gre ta oddaja na jetra – sem bila prav vesela, ker je nekaj časa ni bilo. Pa preden kdo skoči: tudi Maria ne maram.

Škoda talentiranih igralcev.

Kaj hočeš, velik fen Jurija Zrneca, si je prislužil gledanje do 20.30.

Še dobro, da Zrnec tudi sinhronizira risanke 🙂

Ja, sedaj sta pa že malo brezvezna in ne gledamo. Sej kake fore so dobre, a se zaradi njih ne splača čepeti pred TV uro in pol. Preveč razvlečeno. Ko je Zrnec začel s to vrsto humorja, je bil res nekaj posebnega, res za nasmejat (Viktorji), zdaj sta pa oba že malo izzvenela in se mi zdi, da zaradi je zaradi tega njun humor preveč populističen in že plehek.
Sicer sta pa Emeršič in Zrnec, zares dobra igralca.

DOlgčas, stare fore, prvič je bilo za silo, vsak teden pa ne moreta biti smešna, ker jima zmanjka. Pa goste imata tud bedne. Skratka raje gledam film. Zaradi mene to oddajo lahko tudi ukinejo.

Men je blo pa čist všeč. Pa jih imam krepko čez 30. 😉

New Report

Close