Aseksualna v 30ih ?!
Zakaj pa so prijateljice
Tole je švoh.
A ti si resno predstavljaš še nadaljnjih 30 let takole, ko mu končno ne bo več vstal in bo počasi mir?
Upam, da se nisi več oglasila zato, ker si šla dat ven tisti presneti obroček. To je res najmanj, kar lahko narediš.
Moj pravi, da če sex štima je to 5% veze, če pa ne je pa 95%.
V tvojem primeru bi takoj odstranila hormonsko zaščito (kar sem tudi naredila zaradi podobnih težav) in se malo bolj potrudila za vezo.
Se v napisanem strinjam z Lepolasko. To je bolj kot ne načrtno mučenje moža.
Najhuje je pa res, da te pri vsem tem in vsem tem času skrbi samo to, da bi si našel drugo. Kaj to pomeni o tebi? Kakšna partnerica si ti?? Ti lepota in sexy postava nič ne pomagata, če pa ne daš tistega kar rabi..
Bom napisal nekaj predlogov:
1. Ne uporabljaj hormonskega obročka, lahko zavira željo po seksu
2. Ne vem zakaj te skrbi nosečnost, zdravstvene težave, najverjetneje boš imela še enega otroka,
imaš šele 30 let, kadar te skbi nosečnost pa oralno uživajta, včasih je to še bolje.
3. Najprimernejši čas za seks je takrat ko si tudi delovno najbolj sposoben, ponavadi je to podnevi pri dnevni svetlobi, zvečer so nekateri utrujeni
4. Ko spita bodita brez vsega, dotiki med vaju lahko povečajo željo po spolnosti
5. Bodita še ob kateri priložnosti gola, oblečeno telo ni dovolj spolno privlačno
Preden gresta spat lahko malo gola poležavata na postelji,
pod tušem se brijeta ti njega on tebe,
v naravi poleti (kjer ni ljudi) lahko narediti mini sprehod brez obleke,
lahko gresta tudi v naturistični kamp
Lahko moji predlogi ne pomagajo, zagotovo pa ne škodijo.
Večja verjetnost kot da si aseksualna je, da so ti všeč punce.
Ne, ni aseksualna, ampak je žleht manipulatorka, ki se dela norca iz dedca. Najbolj bedni pa ste fu.kotožni copatarji, ki so vam ženske oprale možgane in vas prepričale, kako je treba z njimi lepo delat medtem, ko vam ser.jejo po glavi. “Dragi, danes mi ni do seksa, saj vem, da je to že 10 let zapovrstjo, ampak če me imaš rad, me boš RAZUMEL.” Hahaha…. bedniki 🙂 potem pa hodite jokat, kako vas ženske izkoriščajo. Pameti se žal ne da kupit, pa tudi spoštovanje partnerja si je treba zaslužit… in dokler moški ne boste sami sebe imeli dovolj radi, da bi jo nagonili 3 p.m., boste vedno dobili eno kravo, da vam bo podtaknila mulce od bogve koga (od seksa 3x/leto pač težko zanosiš). Dobri boste itak samo za to, da se vam bo usedla v denarnico.
če drugo štima in si ti dobra babnica za hvaliti se z njo pod roko na promenadi, obvladaš finance, gospodinstvo, odnose z žlahto …
mu priporoči ljubico ali več njih.
Zadeva je znana že iz triologije J. Jalen Bobri, sam, vrh
Lepolaska koliko krat pa ti seksaš na teden?Upam,da si tudi tako lepa kot si gobčna.
Zaskrbljenažena,
morda pa si ga emaskulirala in je že popolna copata in te potemtakem ne privlači več.
Sama imamvsak dan 30 cm dildo v riti pa kaj. Śe vedno sem na razpolago svojemu 15 let mlajšemu ljubimcu, se mu posvetim in ga zadovoljim. On pa mene. Pa mi še na misel ne pride, da bi rekla, ne da se mi fukat. Večkrat na dan boljše je.
UF! Lepolaska je čisto pravi “sex machine”!
Dildo je že res mogoče dolg 30 cm,samo verjetno nimaš ga celega v riti,zato ne moreš govoriti da imaš vsak dan celega v riti.Se pravi če ženska lahko reče da seksa tudi takrat ko ima v sebi dildota,moški lahko reče da je seksal v resnici se je pa samozadoljeval.
Veš da, 30cm v mokrih sanjah ali pa naluknjanim črevesjem…
Ti si pa verjetno še devičnik, da ne veš, kako izgleda seks v praksi. Če imaš natreniran anus, je vse mogoče.
Ja če si ga porines kakšno tretjino. Sicer si ga porivas v debelo črevo, kar pa ni ravno varno/zdravo početje…
Ja valjda, 30 cm dildota porivas v debelo črevo, vsak dan, in ti paše?
Lepolaska ti si gobčna kura brez možganov.Saj ni čudno da imaš ljubimca(če ga sploh res imaš) kdo se bo pa hotel redno ukvarjati in živeti s žensko ki ima težak karakter kot ti.Poznam nekaj takih žensk,ki imajo visok ego in mislijo da so oh in sploh za pogledat ter želijo poslušati samo pohvale na svoj račun.
Če je sploh zenska. Ima pa kar nekaj aliasov tule. Dela pa nekaj izmenskega, najbolj tečna je ob nočnih urah, na kolu od dildeka 🙂
Tvoji možgani so v velikosti kurjih.
Uf, ta je inteligentna. A izmene je že konec?
Hahaha, res ste bogi 🙂
Lepolaska nima izmenskega dela in tudi nenaravno veliki tiči ji ne pašejo, še manj pa mlajši ljubimci (z mladoletnim se res ne bi zapletala) :))))
Bogve kateri luzer mi je ukradel nick – verjetno nekdo, ki je tak kup nesposobnega govna, da se celo na portalu obupancev noče noben z njim pogovarjat in se mora pretvarjat, da je mlada, luštna in sposobna punca :))))
No, ja. Imejte svoje veselje :)))))
@zaskrbljenazena
Vredno je vedno brati med vrsticami. Kot rečeno je skoraj neverjetno, da z možem v 8ih letih nista uspela najti rešitve, navkljub domnevno dobri komunikaciji.
Ampak, ljudje smo hecna bitja, ki se ujamemo v vzorce, brez, da bi se tega zavedali. Zato bom zapisano jemal resno (si govoril, da ni izmišljena provokacija – zaradi preveč diskrepanc znotraj zgodbe). Vseeno pa ne morem mimo citata, ki se ga pripisuje Albertu Einsteinu, ki sem ga že pogosto navedel: “Definicija norosti je ponavljati vedno znova in znova eno in isto ter hkrati pričakovati drugačne rezultate.”
Prvi korak k spremembi, gledano pozitivno, je torej prav zapis na forumu.. Nekaj zunanjega, kar vaju morda premakne. Iztrga iz začaranega kroga vzorcev.
FIZIČNO
Kot rečeno, obstaja mnogo vrst kontracepcij.. Tiste, ki bazirajo na hormonih (vstavki, tabletke..) pa dokazano vplivajo na seksualno poželenje. Včasih tako, da ga povečajo, drugič zmanjšajo.. In tretjič: privlačiti začne drugačen tip moškega. Hormonski koktajli so včasih takšne sorte, da vplivajo podobno kot post-porodno počutje pri ženskah.
Znano je tudi, da ženskam v dolgotrajnejši vezi pade raven testosterona in posledično tudi zanimanje za seks. Ali kot sta zakonca Pease v knjigi Zakaj moški hočejo seks in ženske potrebujejo biti ljubljene – http://www.bukla.si/?action=books&book_id=3977
V tej zabavni knjigi polni humorja je to prikazano v smislu: dveh oblačkov misli.. Kjer on misli:
– Kdo je ta nuna?
In ona: – Kdo je ta seskualni manijak poleg mene?
Vprašanje je: Kako to, da si nista v vseh teh letih uspela zamenjati tip kontracepcije?
PSIHA
Zapis o skrivanju seksi perila pa spet nakazuje v smeri, da odnos do seskualnosti vendarle ni tako dober, kot je leporečno opisan. Zakaj bi človek z zdravim odnosom do seksa skrival nekaj lepega, kot je seksi spodnje perilo?
Skrivaš, kadar te je sram. Skrivaš in odklanjaš, ko sebe ne sprejemaš. Naj si bo to lasten spol ali “vlogo”, ki naj bi jo pri tem odigral.
Za odklenitev te zagonetke bi bilo potrebno vedeti tudi kakšen odnos do spolnosti so imeli vaši in njegovi starši.. Ker se dogme prenašajo včasih iz generacije v generacijo. Nevede.
Spet podvprašaj je: Kako to, da toliko let ni nobenemu padlo na pamet, da bi to rešila tudi na psihološkem področju: s partnersko terapijo?
SEKSUALNOST
Opcija 1 – Le redki ljudje so striktno heteroseksualni.. Kar že Kinseyeve raziskava praktično izpred stoletja dokazujejo. In možno je tudi, da se svoje homoseksualnosti ne zavedata, oz. Si jo ne priznata.
Opcija 2 – Kot pravi Einstein, očitno raje ponavljata ustaljeni vzorec. Pravzaprav niti nočeta rešitve. Bolj ali manj brutalne in neprimerne izlive MON občinstva vam bodo služili za malc mazohističnega vzhičenja.. Kar pa potem logično postavi vprašanje: Da nista morda oba vesela znotraj BDSM – Bondage Domination Sadism Masohism razmerja?
Ker oni stari vic o mazohistu in sadistu gre takole nekako:
Reče Mazohist: “Dej me, dej me!”
Sadist odvrne: “Ne, ne bom!”
Opcija 3 – Gre dejansko za to stvar, ki ste si jo pripisali v avto-diagnozi: ASEKSUALNOST. Majhen procent ljudi dejansko je aseksualen. So dodatna opcija na Kiseyevi skali seksualnosti.
Vprašanje sadizma in morale, pa je ali smemo partnerja prisiliti, da mora živeti VAŠE življenje. Vaš odnos do seksa in pogostosti le tega?
Takole na uč, bi človeku prav prišlo vsaj malce “krščanske usmiljenosti” in bi možu lahko privoščili malo HJ, BJ, pegging (Hand Job, Blow Job, masaža prostate s strap-on dildom ali podobnim). Da ne govorimo o tem, da bi lahko nadzorovano prepustili možu, da naskakuje in obdeluje kakšno deklino.
Yoko Ono je to dobro šlo od rok in Lenonu lepo “rihtala” špranjice, da se je v njih potešil.
Dober film na to temo je Carrington (1995) – http://www.imdb.com/title/tt0112637/?ref_=nm_flmg_act_44 , kjer se lik Emme Thompson zaljubi in poroči v homoseksualnega slikarja.. In potem vseeno najdeta “rešitev”.
“If you love somebody, you set them free” poje Sting. Ker pa moža držite ujetega, je vprašljiva tudi oblika in kvaliteta vaše ljubezni, na nek način. Toleranca, sprijaznenost..
In nenazadnje, v nedavni raziskavi raka na prostati.. So ugotovili, da je razlika opazna šele pri moških, ki doživijo izliv vsaj 21x na mesec. Vse kar je manj, dejansko žena želi, da zboliš.. Sem takrat komentiral.. In v službi je vse tiho bilo.
Upam, da ne bo tiho tudi pri vaju.. In se lotita stvari od začetka.. Z zunanjo pomočjo terapevta.
Vendar pozor.. Mnogo ljudi si samo nadeva naziv terapevt.. Zato vam priporočam psihiatra – zdravnika in psihologa skupaj. Samozvani terapevti so kot zdravilci z žavbami.. Jemljejo denar in vaš čas, nič drugega.
Nenazadnje pa je pri terapiji (kot tudi sicer v življenju) dovoljeno spreminjati samo in zgolj sebe. Zadnje vprašanje torej je: Kaj boste storili, da se stvari spremenijo?
POPRAVEK – glede na to, da ste že predlagali BJ (Blow Job – oralno).. In naj bi bil mož zato užaljen.. Se spet postavita dva stvari pred oči:
Glede na to, da “mislite, da ste ga užalili”.. Očitno vajina komunikacija škripa. To, da vi “mislite”, to ne pomeni, da je res.
V primeru, da pravilno mislite.. Še vedno pomeni, da je vajina komunikacija slaba, ker mož tega ne pove in pričakuje kot dojenček, da mu boste brali misli.. Hkrati pa gre za očitno izsiljevanje, ker mož zahteva točno določeno obliko seksa.
V primeru, da je takšnih izsiljevanj ter zahtev branja misli več.. Niti ne čudi, da človek izgubi voljo in željo do seksa – največje intimnosti med dvema človekoma.
ZAKLJUČEK
Da seksa ni pa je več kot očiten dokaz izgube intimnosti ter bližine. In v tem grmu tiči zajec, ne glede na “oh ter sploh” opise čudovitosti moža. S hvalo samo poskušate prikriti dejanski problem: intima.
Skrivanje spodnjega perila: spet problem z intimnostjo.
Da pa tisti 1x na mesec uživate v spolnosti, pa pomeni, da še zdaleč NISTE ASEKSUALNI.. In bo iskanje vzroka drugje.
Veliko različnih korakov je možneih.. Začnite jih ustvarjati.. Ker seks je ena izmed osnovnih potreb človeka (samo cerkev se pretvarja, da ni.. Oz. Da jo njeni pripadniki “presegajo”).
Odrekanje osnovne potrebe človeku, pa je neka oblika sužnjelastništva in krutosti. Žal se ne da drugače povedati.
Nekaj dovolj katarzičnega se vam mora (obema) očitno dogoditi, da se bo kaj spremenilo.
Prihod tretje osebe, ponavadi pomeni ločitev.
Zakonske terapije na zahodu pa so 75% uspešne, ravno pod pogojem, da 3 osebe ni.
Ta pa se bo v vajinem zakonu hitro znašla.. Saj v zakonih, kjer ni vrzeli, do 3 osebe ne more priti. Razen seveda, če je par svingersko naravnan in je sprejetje tiste tretje osebe osnovna igra obeh. Ampak takšni osebi celo svingerji pravijo: Unicorn.. Samorog – pravljično bitje, ki baje obstaja.. In je celo v Bibliji omenjeno.
to je vse, kar je narobe z večino tipov pod 30: domišljate si, da ste ajnštajn in frojd v eni osebi in se počutite kompetentni dajat partnerske nasvete, medtem ko sami mislite, da imajo modrci gumbe.
namesto da bi kavsali, hočete komunicirat in hodit na terapije in posledično seksate lahko samo z ženskami na invalidskih vozičkih (ker vam ne morejo pobegnit). normalna ženska pač ne more čutit poželenja do tipa, ki je na tričetrt baba.
to je vse, kar je narobe z večino tipov pod 30: domišljate si, da ste ajnštajn in frojd v eni osebi in se počutite kompetentni dajat partnerske nasvete, medtem ko sami mislite, da imajo modrci gumbe.
namesto da bi kavsali, hočete komunicirat in hodit na terapije in posledično seksate lahko samo z ženskami na invalidskih vozičkih (ker vam ne morejo pobegnit). normalna ženska pač ne more čutit poželenja do tipa, ki je na tričetrt baba.[/quote]
stara,kaj ti si od Shreeka baba?
Ampak Zlatolaska priznati moraš ,da je ta moški redka izjema večina moških si v takem primeru vendarle pomaga z ljubicami. In tudi on si bo.In res je nima se dovolj rad.
V nekem obdobju (trije mali otroci v treh letih ) tudi jaz nisem bila za . Če je v tistem času imel ljubico ….saj mu ne morem zamerit (njegova odločitev) ,ker če bi jaz ne dobila pri njem vsega kar menim da bi v zakonu morala … bi to poiskala drugje…Tako se to počne v teh časih.. Hmmmm.
Forum je zaprt za komentiranje.