Najdi forum

Ashampoo Uninstaleer 2

Kaj pravite, bi bilo varno brisati vse prazne fajle ali ne? Sem se že naučila, kako se to dela:-))), samo nimam pojma, čemu služijo, če so prazni, a so to ostanki brisanih programov, datotek ali pa je to pripravljeno za morebitne nove datoteke?

Odvisno, lahko služijo že zbrisanim ali pa še delujočim programom… Po drugi strani pa te prazne mape naj ne motijo toliko, ampak raje izbriši iz diska kakšne druge nepotrebne datoteke, ki ti samo plac žrejo in so povsem “nepotrebne”… Recimo: C:\WINDOWS\Temp, C:\Documents and Settings\XXX\Cookies, C:\Documents and Settings\XXX\Recent, C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\History, C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Temp, C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Temporary Internet Files…

Ker mogoče tudi kakšne dvojne prazne mape, kakor tudi dvojne datoteke, so mogoče še v uporabi… Pa še kakšen AntiSpy, AntiVirus scan ne bi škodil. In po vsem tem bo računalnik spet zadihal ;=) Lahko pa uporabiš kakšen program, ki ti bo avtomatsko vse izbrisal, kar ne potrebuješ (samo pravilno ga moraš nastaviti).

Nekaj programov:

Lp, Max

Če moram jaz kaj pravilno nastaviti, recimo, če mu moram povedati, katere datoteke,….. potem iz te moke ne bo kruha.

Gornji linki so za plačat, obstaja mogoče kakšna free varianta?

Vseeno se ti zahvaljujem!!!!

Ja, kakšne majhne nastavitve moraš sigurno natavit oziroma povedati kaj naj ti izbriše. Pač, to je še dodatna varnost, da slučajno ne bi izbrisala kaj preveč.

Tam je bil en program Free, ampak verjetno nisi opazila. Ti bom napisal drugače. Tukaj so vsi Free programi:

IE Privacy Keeper 2.7.3:

CCleaner 1.26.218:

Free Internet Window Washer 1.2:

Free History Eraser 4.5:

Traceless 1.16.58:

Windows CleanUp! 4.0:

Free Internet Eraser 2.05:

System Security Suite 1.04:

Zdaj pa na delo…

lp, Max

Max, nekaj od teh linkov sem ponucala, računalnik se zdaj sveti, hvala!!!.:-)))

Priporočam se še za pomoč pri dupliciranih fajlih.

Glede dupliciranih fajlov pa tako, da ne vem če je pametno kaj brisati, ker takšen fajl še ne pomeni da je odveč… Edino če res veš, da ni v uporabi. Tako da je bolje da izbrišeš fajle v mapah ki sem jih že omenil, kakšen scan proti Spyware-om in bi mašina cindala…

Lp, Max

Search mi je našel naslednje systeme 32:

1. rumena mapa – c:/windows – file folder 15.12.05 916 mb

2. rumena mapa – c:/windows/LastGood – file folder 12.12.05 36 mb

3. isto /LastGood.Tmp – file folder 17.1.05 17 mb

Poleg file folderjev imam še icone:

System32dice 4 kb

System32ecg_icon 4 kb

System32ge2123 19 kb

System32optipatch 4 kb

Vse štiri icone so nastale 23.10.2003.

Koliko systemov32 imam, se da kaj narediti ali je bolje vzeti pot pod noge (servis), prosim?

Predlagam ti da te datoteke oziroma mape pustiš kar pri miru. Za servis je pa še prekmalu, tako da ni panike…

Lp, Max

OK, bom še malo počakala, hvala za vse!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close