Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek asta vrečko

asta vrečko

je še komu asta vrečko zelo seksi, meni je.

Drkaj dalje

Odgovor na objavo uporabnika
ljubitelj1113, 10.04.2024 ob 14:36

je še komu asta vrečko zelo seksi, meni je.

BAje je ful seksi ko je priklenjena na radiator v lederhozah na vseh 4 in laja kot psica….fotopub pa to hehe

Kurba kot kurba. (Pobarvani lasje, obrita pička). Vzhodni del Slovenije pač, ukrajinska končnica priimka.

Asta je zelo seksi tudi meni, Stojmenova še bolj, ali pa Zupančičeva. Vse te levičarke so hude, desničarke pa grde hehehe.

Meni je zelo lepa ženska.

Lepota je subjektivna in predvsem stvar percepcije posameznika, ki lepoto ocenjuje. Z mojega zornega kota njena lepota ni popačena. Vsekakor je pa od ministrov levice najlepša in tudi daleč najboljša, najbolj razgledana in najbolj efektivna ministrica. Od drugih dveh ministrov levice se mi zdi, da ni nekega strašnega efekta. En se ukvarja z prahistoričnim štemplanjem, drugi pa nam pošilja neke odločbe, ki jih nihče ne razume in gradi stanovanja, ki jih nihče še ni videl.

Karakterno mi ni nevemkaj, ampak po izgledu mi je ful sexi.

Rdeče lase nosijo samo kmetice iz štajerskega konca.  Karakter je bolj v podnu, če je obiskovalka Fotopuba

jojjj, meni pa ravno obratno, totalno antipatična, aseksualna ženska..tanke ustnice povedo vse. Zelo neprivlačno na ženski.

Meni je precej luštna, tak simaptičen sramežljiv nasmeh ima. In zelo lepo se zna obleči. Ima nek poseben stil, fajna

ko sem jo prvič videl, mi je bila mimo…., faca, rdeči lasje,  odbijajoče..

zdej pa, ko sem jo večkrat videl….., ženska je v bistvu neopazno sexi…, če greš mimo nje, je verjetbo niti ne pogledaš…. ampak, ko malo bolj pogledaš, geštel… ozek pas, ki gre v tisto pravo žensko linijo gor in dol…, pa takoj  pomisliš tako kot pač moški more…

Pravi hudič riđokosi!

Julij Cezar, 10.04.2024 ob 18:10

BAje je ful seksi ko je priklenjena na radiator v lederhozah na vseh 4 in laja kot psica….fotopub pa to hehe

Tebi se pač iglica nafrfuli na ogrevalno tehniko in cucke. To si že pogosto povedal. Si lahko tiho en cajt. Al pa si končno kupi radiator in poročaj, ali se ti je kera pustila priklenit.

Frdamana favšija zategjena.

Popay npr, 11.04.2024 ob 13:16

ko sem jo prvič videl, mi je bila mimo…., faca, rdeči lasje,  odbijajoče..

zdej pa, ko sem jo večkrat videl….., ženska je v bistvu neopazno sexi…, če greš mimo nje, je verjetbo niti ne pogledaš…. ampak, ko malo bolj pogledaš, geštel… ozek pas, ki gre v tisto pravo žensko linijo gor in dol…, pa takoj  pomisliš tako kot pač moški more…

A se spomniš Katarine Kresal? Na prvi pogled hladna ko špricer, potem pa vidiš, da ima celo opremo in da jo zna uporabljat.

Madona, še Sukič je trikrat bolj sexy kot katerakoli Janezova glupača.

Razporeditev obraznih kosti je dokaz ženskosti, ampak muskulatura po obrazu potrjuje značaj, ki odbija. Ne čutim privlačnosti, deluje mi kot nekdo, ki ne ve kje je zakopan zaklad in hoče, da sledim njegovim znucanim potovalnim navodilom.

Ikra168, 11.04.2024 ob 07:42

Rdeče lase nosijo samo kmetice iz štajerskega konca.  Karakter je bolj v podnu, če je obiskovalka Fotopuba

Saj ni bila samo obiskovalka , ona je aktivno sodelovala pri radiatorskih dejavnostih

400 000 bedakov na 470 000 podlage, 20.05.2025 ob 16:24

Saj ni bila samo obiskovalka , ona je aktivno sodelovala pri radiatorskih dejavnostih

A ti si to na lastne oči videl ali samo klevetaš?

ko je na radiator priklenjena je baje super seksi….

Julij Cezar, 20.05.2025 ob 17:19

ko je na radiator priklenjena je baje super seksi….

Ampak ti si pa prav obseden s temi radiatorji?? Nikakor ne moreš preboleti, da te niso povabili?

Od kdaj so krive in kot črtica tanke ustnice seksi?

Brezveze578, 20.05.2025 ob 17:26

Ampak ti si pa prav obseden s temi radiatorji?? Nikakor ne moreš preboleti, da te niso povabili?

Dr. Asta Vrečko je ugledna in sposobna strokovnjakinja na svojem pidročju že vrsto let. Kot političarka je bila ena redkih, ki je javno in kritično spregovorila o nujnosti priznanja Palestine. Zame dovolj, da jo cenim. Predvsem pa cenim njeno moralno in antikoruptivno neoporečnost.

Dr. Asta Vrečko nikoli ni imela niti najmanjše povezave z ‘radiatorsko afero’, razen te, da je v isti stranki s kolegom Mesecem, ki je zgolj poznal ebega od akterjev v aferi, s katerim ga ni povezovalo nič globljega od znanstva. Toliko, saj sem s tem seznanjena iz prve roke in je nedopustno, da si nekdo izmišljuje lažne informacije o Asti in nekaterih politikih. Mar bi se ukvarjali s korupcijo politikov,ne pa z njigovo ‘vprašljivo’ moralo, ki je neoporečna, namreč Astina.

Ogabna grda židinja.

Vroča roba, 20.05.2025 ob 15:03

A se spomniš Katarine Kresal? Na prvi pogled hladna ko špricer, potem pa vidiš, da ima celo opremo in da jo zna uporabljat.

Madona, še Sukič je trikrat bolj sexy kot katerakoli Janezova glupača.

Tebi in popeju pezdecu je še povodni konj seksi. Da o kozah ne govorim. Tako ste vsi nedolžni pri 60 +.

KrEna2025, 21.05.2025 ob 01:13

Dr. Asta Vrečko je ugledna in sposobna strokovnjakinja na svojem pidročju že vrsto let. Kot političarka je bila ena redkih, ki je javno in kritično spregovorila o nujnosti priznanja Palestine. Zame dovolj, da jo cenim. Predvsem pa cenim njeno moralno in antikoruptivno neoporečnost.

Dr. Asta Vrečko nikoli ni imela niti najmanjše povezave z ‘radiatorsko afero’, razen te, da je v isti stranki s kolegom Mesecem, ki je zgolj poznal ebega od akterjev v aferi, s katerim ga ni povezovalo nič globljega od znanstva. Toliko, saj sem s tem seznanjena iz prve roke in je nedopustno, da si nekdo izmišljuje lažne informacije o Asti in nekaterih politikih. Mar bi se ukvarjali s korupcijo politikov,ne pa z njigovo ‘vprašljivo’ moralo, ki je neoporečna, namreč Astina.

asta vrecko je ukradla 8350 eur in jih nezakonito izrocila svetlani makarovic…..dovolj da vem da je prevarant in koruptivna oseba…niti priblizno ni prva iz politike ki je pozvala k priznanju palestine…tirej ti lazes in si lazniv kot asta, sodelivala je v orgijah v foto pubu in se pustila privezovati in da so uriniralu pi njej….se ve tocno kako in kaj….njen doktorat je vreden pol litra mrzle vode in ni nekaj s cim se je za hvalit

New Report

Close