asta vrečko
Lepota je subjektivna in predvsem stvar percepcije posameznika, ki lepoto ocenjuje. Z mojega zornega kota njena lepota ni popačena. Vsekakor je pa od ministrov levice najlepša in tudi daleč najboljša, najbolj razgledana in najbolj efektivna ministrica. Od drugih dveh ministrov levice se mi zdi, da ni nekega strašnega efekta. En se ukvarja z prahistoričnim štemplanjem, drugi pa nam pošilja neke odločbe, ki jih nihče ne razume in gradi stanovanja, ki jih nihče še ni videl.
ko sem jo prvič videl, mi je bila mimo…., faca, rdeči lasje, odbijajoče..
zdej pa, ko sem jo večkrat videl….., ženska je v bistvu neopazno sexi…, če greš mimo nje, je verjetbo niti ne pogledaš…. ampak, ko malo bolj pogledaš, geštel… ozek pas, ki gre v tisto pravo žensko linijo gor in dol…, pa takoj pomisliš tako kot pač moški more…
Julij Cezar, 10.04.2024 ob 18:10
BAje je ful seksi ko je priklenjena na radiator v lederhozah na vseh 4 in laja kot psica….fotopub pa to hehe
Tebi se pač iglica nafrfuli na ogrevalno tehniko in cucke. To si že pogosto povedal. Si lahko tiho en cajt. Al pa si končno kupi radiator in poročaj, ali se ti je kera pustila priklenit.
Frdamana favšija zategjena.
Popay npr, 11.04.2024 ob 13:16
ko sem jo prvič videl, mi je bila mimo…., faca, rdeči lasje, odbijajoče..
zdej pa, ko sem jo večkrat videl….., ženska je v bistvu neopazno sexi…, če greš mimo nje, je verjetbo niti ne pogledaš…. ampak, ko malo bolj pogledaš, geštel… ozek pas, ki gre v tisto pravo žensko linijo gor in dol…, pa takoj pomisliš tako kot pač moški more…
A se spomniš Katarine Kresal? Na prvi pogled hladna ko špricer, potem pa vidiš, da ima celo opremo in da jo zna uporabljat.
Madona, še Sukič je trikrat bolj sexy kot katerakoli Janezova glupača.
Brezveze578, 20.05.2025 ob 17:26
Ampak ti si pa prav obseden s temi radiatorji?? Nikakor ne moreš preboleti, da te niso povabili?
Dr. Asta Vrečko je ugledna in sposobna strokovnjakinja na svojem pidročju že vrsto let. Kot političarka je bila ena redkih, ki je javno in kritično spregovorila o nujnosti priznanja Palestine. Zame dovolj, da jo cenim. Predvsem pa cenim njeno moralno in antikoruptivno neoporečnost.
Dr. Asta Vrečko nikoli ni imela niti najmanjše povezave z ‘radiatorsko afero’, razen te, da je v isti stranki s kolegom Mesecem, ki je zgolj poznal ebega od akterjev v aferi, s katerim ga ni povezovalo nič globljega od znanstva. Toliko, saj sem s tem seznanjena iz prve roke in je nedopustno, da si nekdo izmišljuje lažne informacije o Asti in nekaterih politikih. Mar bi se ukvarjali s korupcijo politikov,ne pa z njigovo ‘vprašljivo’ moralo, ki je neoporečna, namreč Astina.
Vroča roba, 20.05.2025 ob 15:03
A se spomniš Katarine Kresal? Na prvi pogled hladna ko špricer, potem pa vidiš, da ima celo opremo in da jo zna uporabljat.
Madona, še Sukič je trikrat bolj sexy kot katerakoli Janezova glupača.
KrEna2025, 21.05.2025 ob 01:13
Dr. Asta Vrečko je ugledna in sposobna strokovnjakinja na svojem pidročju že vrsto let. Kot političarka je bila ena redkih, ki je javno in kritično spregovorila o nujnosti priznanja Palestine. Zame dovolj, da jo cenim. Predvsem pa cenim njeno moralno in antikoruptivno neoporečnost.
Dr. Asta Vrečko nikoli ni imela niti najmanjše povezave z ‘radiatorsko afero’, razen te, da je v isti stranki s kolegom Mesecem, ki je zgolj poznal ebega od akterjev v aferi, s katerim ga ni povezovalo nič globljega od znanstva. Toliko, saj sem s tem seznanjena iz prve roke in je nedopustno, da si nekdo izmišljuje lažne informacije o Asti in nekaterih politikih. Mar bi se ukvarjali s korupcijo politikov,ne pa z njigovo ‘vprašljivo’ moralo, ki je neoporečna, namreč Astina.
asta vrecko je ukradla 8350 eur in jih nezakonito izrocila svetlani makarovic…..dovolj da vem da je prevarant in koruptivna oseba…niti priblizno ni prva iz politike ki je pozvala k priznanju palestine…tirej ti lazes in si lazniv kot asta, sodelivala je v orgijah v foto pubu in se pustila privezovati in da so uriniralu pi njej….se ve tocno kako in kaj….njen doktorat je vreden pol litra mrzle vode in ni nekaj s cim se je za hvalit