Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Astronomske cene dodatkov k prehrani v lekarnah

Astronomske cene dodatkov k prehrani v lekarnah

A se sploh zavedate, kakšni so stranski učinki PREdoziranja vitaminov? Ali se vam sanja, kaj nastane pri interakcijah posameznih zdravil in zdravilnih učinkovin? A veste, da so nekatere vrste rakov (na primer pljučni) povezane s preveč vitamini in ne premalo?
E stvarno ima ludih i posle rata.

O znesku raje ne bi, ker je veliko. k sreči mi kolega kakšno stvar “prešverca” iz Indije in jo dobim pol cenej, kot jo prodajajo naši ponudniki.Že npr. mesečna doza Maharishija je pri nas 100 EUR (jaz dobi za 50), Izvleček olkčnic cca. 35-40 eur, Triphala cca. 20-30 eur, vse drugo je napram to zanemarljiv znesek, a vseeno se abere še za nekaj deset eur. Moram, nimam izbire in se niti ne sprašujem. Če me pa bolezen popade, pa še 3-4x doze Imunoglukana.

Triphala je pa v Indiji najbolj univerzalni dodatek, ga jemljejo čisto vsi, ker uravnoveša Došo, Kapho, Pito in je pač nek dodatek za lepoto”, kožo, zdravje, za vse … no, jaz ga jemljem, ker imam od otroštva hude težev s prebavo, leno črevo (kar pomeni, da zaprta nisem na klasičen način, ker odvajam dnevno, ahkrana zastaja po 3-4 dni v meni in se strupim) in s tem se tudi to malo uredi, vendar se te zadeve jemljejo leta ali doživljenjsko. In ja, po 6 mesecih sem opazila blazno izboljšanje, zdaj po 1 letu je tako, kot si želim. Tudi sem že delala detox programe, pa antiparazitske, ki pa nekih rezultatov niso dali, vsaj ne meni, in jih ne bom več.

Ko ti bo jasno, da je absorbcija praviloma le 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ti bo tudi jasno, da se težko predoziraš. Z vodotopnimi se sploh ne moreš, lahko le upaš, da se sploh kaj absorbira. Topnih v maščobah pa jemlješ po predpisanem režimu (100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} RDA) in teh tudi v tujini ne dodajajo preko tega procenta.
Zdravil pa ne jemljem, jih nikoli nisem.

“Zbornica zdravil ” – lepo je pohvaliti kupce, a ne, hahahaha. Ma res niste normalne. Za triphalo itak piše da vse zdravi – zakaj potem še vse ostalo, če pa ja ajurvedska triphala vse zdravi…….in vse je multi in potem še vse posebej. Nikoli ne prideš ven iz tega. Kdaj pa pol ješ in kaj sploh – če vse to ješ!?

Al mene to posmehovanje nič ne prizadane.Človek mora imeti pri sebi vse počičeno, da si zaupa, šele potem lahko. Ayurvedski dodatki pa ne zdravijo nič, le uravnovešajo in ker je proces počasen, rabiš pač malo zagona še od kemije. Btw, ayurveda so le zelišča, nič drugega.

Končno, veš, jaz bi raje bila zdrava in ok, kot jedla vse to, verjemi. Od uradne medicine dobim le nasvet, naj se sproščam, počivam, spim dovolj, pa jem zdravo, pa kakšne dodatek uživam (kaj, ne pove nihče), zdravil za moje “stanje” ni, če me pa zvije pa kak AB navržejo (ki pa ga nisem še nikoli pojedla).

In ti imaš vse počiščeno pri sebi ob jemanju vseh teh stvari ! Dvomim !

gerovital,multivitamine omega,laneno olje,glukozamin,kolagem ,glutamin,efedrin amino kisline,fitoval
braunemon, rodiola,zelene alhe klorela,silicijeva prst zeleni čaj v kapsulah kis v kapsulah artičoko pa kuminovo olje

Pomujem ste pozabile kurcamicid, zelo pomemben faktor pri dekletih.

Saj se hecaš ne????

cellfud je ful drag,ga kdo uporablja?

erectile male enhancement https://www.pharmaceptica.com/

Tirozin

L glutamin

Resveratrol

Cink depo ( v času ko razsajajo viroze)

Aspirin 80mg

5 HTP (hidroksi triptopfan)

multivitaminski kompleks od A -Z

ob večjem športnem naporu -magnezij direkt  ( prašek)

Skoraj večino tega pred cca 3mi leti nakupljeno v Ameriki za “male pare” za ene 5 let zaloge.

Že cca 5 let nobenih viroz, prehladnih obolenj; niti korona okužbe.

Odgovor na objavo uporabnika
stalno na lagerju že ene 7 let, 30.06.2021 ob 19:45

Tirozin

L glutamin

Resveratrol

Cink depo ( v času ko razsajajo viroze)

Aspirin 80mg

5 HTP (hidroksi triptopfan)

multivitaminski kompleks od A -Z

ob večjem športnem naporu -magnezij direkt  ( prašek)

Skoraj večino tega pred cca 3mi leti nakupljeno v Ameriki za “male pare” za ene 5 let zaloge.

Že cca 5 let nobenih viroz, prehladnih obolenj; niti korona okužbe.

No ja, jaz ne jemljem nič od  tega, spijem pa kak kozarec refoška, pa tudi kak viski pade, pa tudi nisem imela nič od tega, kar naštevaš – ne viroz, ne gripe, ne coronce:)

In pol sem mislila, da jst pretiravam ko kdaj spijem magnezij, c vitamin ob slabšem počutju pa  une praške imun.

New Report

Close