Ateisti nimate kaj barvat prihov in jest hrena ter voščit VVP
Zelo me moti da neverni praznujete Božič in Veliko Noč.
Kaj kurac imate vi s tem? Potem pač praznujete še bajram, bar micvo, ramazan in kaj vem kaj še kak havajski praznik.
S svojo brezverno pojavo, tatinskimi prsti, črnimi dušami, zlivanjem gnojniv+ce na forum celo na Veliki Petek, ste direkt za v pekel, ne pa za praznično pogrnjeno mizo
Se kdo od vas posti? Je šel kdo k maši? Poslušate RAdio Ognjišče? Darujete za uboge? NE:
Točno vem, kakšni sedite ta trenutek na drugi strani.
In se mi gnusi.
Od mene ne dobite nobenega odpuščanja, samo prezir.
Dovolj imam nevernikov ki farbakjo pirhe, 19.04.2025 ob 13:19
Kaj kurac imate vi s tem? Potem pač praznujete še bajram, bar micvo, ramazan in kaj vem kaj še kak havajski praznik.
S svojo brezverno pojavo, tatinskimi prsti, črnimi dušami, zlivanjem gnojniv+ce na forum celo na Veliki Petek, ste direkt za v pekel, ne pa za praznično pogrnjeno mizo
Se kdo od vas posti? Je šel kdo k maši? Poslušate RAdio Ognjišče? Darujete za uboge? NE:
Točno vem, kakšni sedite ta trenutek na drugi strani.
In se mi gnusi.
Od mene ne dobite nobenega odpuščanja, samo prezir.
Kažete, da ste veliko slabši od nevernih, nikoli še nisem brala nikjer, da bi ateisti prepovedovali vernim karkoli v zvezi s prazniki. Kdo je torej slabši?? Vi!
Postim se, tudi včeraj sem se, berem biblijo in jo razumem zagotovo bolje, kot ti, prodana duša! Pa tudi krepko darujem za revne, pa ne vašemu mafijskemu Rdecemu križu, ampak direktno, da pride vse 100 odstotno do ljudi, ne pa da agencija pobere glavnico in razdeli ubogim peščico.
Ne poslušam pa vašega trobila, radia Ognjišče, ker imam previsoka merila za medije. Čeprav moram reči, da mi je v primerjavi s kakšnim Aktualom Radio Ognjišče naravnost blagodejen, priznam.
Kfo si ti, da ljudem prrpoveduješ barvati pirhe? Kdo od vas formslnih vernikov, ki vrlo moli v cerkvi je v resničnem zivljenju dobrotnik, ki po Kristusu daruje sočloveku vse, da bo ta le srecen.
Poznam mnogo vrlih vernikov, ki imajo dosti bolj izprijene duše, kot zadnji atristični brezdomec!
V cerkev pa grem res redko, saj sem vedno zgtozena in rszočarana, kako duhovnik oznanja Kristudov nauk! Iz vrrnikov drla fevdalne robote, ki rade volje dsjo cesarju, kar je cessrjevega, bolj malo pa bogu božjega.
Tvoje sovraštvo in zavist pa ne dsjeta ne cesarju ne bogu, ampak hudiču.
Amen.
mi ateisti lahko jemo pirhe in šunko 365 dni na leto, voščimo komurkoli karkoli, nič nam ne moreš. Vam je prepovedano ob določenih dnevih jesti določeno stvar, nam ni, tako da sebe poglej. Če si ti tak idiot, da te neki kiklarji komandirajo, ne rabiš to projicirat na druge, to je samo in zgolj tvoj problem, ne šljivimo te 5 %
to je pa zavist. Pohabi se, pravi Jezus.
Bog noče zavisti. Jezus pravi, da je bolje, da se pohabiš, kakor da bi postal zavisten.
https://www.rtvslo.si/radio/podkasti/duhovna-misel/19842238/175075557
Ubogi revček, tako malo ti pomeni ta praznik, da se med njim spravljaš na druge, pridigaš oz. sam zlivaš gnojnico?
Nevernikom ta praznik gotovo manj pomeni kot tebi, tako da pravo vprašanje je, zakaj ti zlivaš gnojnico, ki ti oh-in-sploh tako veliko pomeni?
Če to sodi zraven, si ena velika antireklama za ta praznik. Podpiram: pirhe, potico, šunko, hren in distanciranje od krščanskih žlehtnob, kot si sam/a, če se taki kot ti zbirate pri mašah, okoli radia ognjišče itd., potem je to še en razlog več, za se temu izognit
KrEna2025, 19.04.2025 ob 13:41
Postim se, tudi včeraj sem se, berem biblijo in jo razumem zagotovo bolje, kot ti, prodana duša! Pa tudi krepko darujem za revne, pa ne vašemu mafijskemu Rdecemu križu, ampak direktno, da pride vse 100 odstotno do ljudi, ne pa da agencija pobere glavnico in razdeli ubogim peščico.
Ne poslušam pa vašega trobila, radia Ognjišče, ker imam previsoka merila za medije. Čeprav moram reči, da mi je v primerjavi s kakšnim Aktualom Radio Ognjišče naravnost blagodejen, priznam.
Kfo si ti, da ljudem prrpoveduješ barvati pirhe? Kdo od vas formslnih vernikov, ki vrlo moli v cerkvi je v resničnem zivljenju dobrotnik, ki po Kristusu daruje sočloveku vse, da bo ta le srecen.
Poznam mnogo vrlih vernikov, ki imajo dosti bolj izprijene duše, kot zadnji atristični brezdomec!
V cerkev pa grem res redko, saj sem vedno zgtozena in rszočarana, kako duhovnik oznanja Kristudov nauk! Iz vrrnikov drla fevdalne robote, ki rade volje dsjo cesarju, kar je cessrjevega, bolj malo pa bogu božjega.
Tvoje sovraštvo in zavist pa ne dsjeta ne cesarju ne bogu, ampak hudiču.
Amen.
Podpis.
In vendar:
Zarja velikonočnega jutra naj Vas vedno znova
napolnjuje z upanjem,
da je življenje močnejše od smrti,
ljubezen močnejša od sovraštva.
To upanje, pa ne osramoti,
ampak daje smisel in pogum,
da z vedrim pogledom zremo v prihodnost
in že sedanji trenutek živimo v upanju
v končno zmago življenja nad smrtjo.
župniki nič kaj ne sikajo, ko pridemo ateisti in naročimo kakšno mašo, pomahamo s 100 evriči in so presrečni in zadovoljni, opravijo naročeno, čeprav nas tam ni bilo 20 let.
Oni vejo, koga lahko buzerirajo, da ne hodi dost k maši in narobe živi, in postaljajo dodatne in dodatne pogoje. Tiste, ki se pustijo in so sužnji tega.
Ne se pustit imet za norca, potem tudi ne bo potrebe za zavist do nas, svobodnih ateistov, ki pač pomagamo ohranjat običaje toliko, kolikor želimo
lloyd, 19.04.2025 ob 14:48
In vendar:
Zarja velikonočnega jutra naj Vas vedno znova
napolnjuje z upanjem,
da je življenje močnejše od smrti,
ljubezen močnejša od sovraštva.
To upanje, pa ne osramoti,
ampak daje smisel in pogum,
da z vedrim pogledom zremo v prihodnost
in že sedanji trenutek živimo v upanju
v končno zmago življenja nad smrtjo.
To sem želel slišati, to.
Hvala @Lloyd kot vedno, za odlično misel..
lp avtor posta
sicer nisem ateist, ker verujem v neskončno ustvarjalno energijo iz katere prihaja vse.. vsekakor pa nisem religiozno verna, ne barvam jajc, ne jem šunke, potico jem ne glede na čas, ker je orehova potica moja najljubša že od otroštva in še vedno je in praznik je meni le dela prost dan.
pa tudi božiča ne praznujem. le novo leto in k nam hodi dedek Mraz.
mi ateisti, 19.04.2025 ob 13:49
mi ateisti lahko jemo pirhe in šunko 365 dni na leto, voščimo komurkoli karkoli, nič nam ne moreš. Vam je prepovedano ob določenih dnevih jesti določeno stvar, nam ni, tako da sebe poglej. Če si ti tak idiot, da te neki kiklarji komandirajo, ne rabiš to projicirat na druge, to je samo in zgolj tvoj problem, ne šljivimo te 5 %
Hja, o tem bi se dalo razpravljati. Njih komandirajo kiklarji, kar jr vam tako zelo nezaslišano in smešno, pa kljub temu posnemate in posvajate navade in praznike teh kiklarjev in njihovih ovc. Kdo je torej tu najbolj nor?
Nihče, ki ne verjame krščanarskim in vatikanskim blodnjam, ni ateist!
Besedo ateist ste skovali krščanarji! Uporabljajte jo zase! Nam ne boste vi govorili, kdo smo mi in kako se imenujemo! O tem bomo odločali mi sami, ne rabimo vašega krščanarskega drekanja!
Beseda pedofili se pa cerkvenjakom vsekakor lepo poda!