Ateisti nimate kaj barvat prihov in jest hrena ter voščit VVP
Hja, o tem bi se dalo razpravljati. Njih komandirajo kiklarji, kar jr vam tako zelo nezaslišano in smešno, pa kljub temu posnemate in posvajate navade in praznike teh kiklarjev in njihovih ovc. Kdo je torej tu najbolj nor?
Vi, jasno. Mi ateisti vzamemo dobre strani teh običajev, slabe in neumne prepustimo pustimo vam.
In zakaj bi že barvali pirhe in jedli hren in šunko na dneve, ko nek verski praznik to zapoveduje? Če se mi bo zahotelo barvati jajca, jesti hren, šunko, potico ali karkoli že, lahko to počnem takrat, ko sem pri volji za to. In če bo ravno okoli velikonočnega verskega praznika, bo to pač takrat. Za to, kaj si ti misliš o tem, mi pa dol visi. Bajbaj.
katolibani mislijo, da majo patent na jajca, šunko in potico, ker verjamejo v govoreče kače, noseče device. Jočejo da jim nekdo krade, kar so oni ukradli poganom, če pa nekdo ne praznuje tega, pa tudi jočejo.
Če bi bile to avtentične zadeve puščavske pravljice, bi jedli jagnjetino (ker svinjina je po Stari zavezi prepovedana) in okraševali kakšne palme, smrek ravno ni dosti tam v puščavi pri jezusu
Dovolj imam nevernikov ki farbakjo pirhe, 19.04.2025 ob 13:19
Zelo me moti da neverni praznujete Božič in Veliko Noč.
Kaj kurac imate vi s tem? Potem pač praznujete še bajram, bar micvo, ramazan in kaj vem kaj še kak havajski praznik.
S svojo brezverno pojavo, tatinskimi prsti, črnimi dušami, zlivanjem gnojniv+ce na forum celo na Veliki Petek, ste direkt za v pekel, ne pa za praznično pogrnjeno mizo
Se kdo od vas posti? Je šel kdo k maši? Poslušate RAdio Ognjišče? Darujete za uboge? NE:
Točno vem, kakšni sedite ta trenutek na drugi strani.
In se mi gnusi.
Od mene ne dobite nobenega odpuščanja, samo prezir.
Tisto: Ljubi svojega bližnjega, …………… si pa spregledal? Ampak to se dogaja vsem ekstremistom!
Bob Lazar, 20.04.2025 ob 01:51
Tisto: Ljubi svojega bližnjega, …………… si pa spregledal? Ampak to se dogaja vsem ekstremistom!
- Oni vse spregledajo, kar jim je govoril Kristus. Meni je kar hudo zanjga, da ta vera vpliva na njih prav diametralno nasprotno, kot je Kristus žele. Poglejte npr (lte lte)Eva Irgl nese k žegnu,oblečena v vpadjivo obleko, se slik objavlja vsako leto, hkrati pa se zavezema za oboroževanje Ukrajine, pa tudi ostali sdsovci in zal to stranko podira večina vernikov in skoraj vsi imajo militantno držo. Ali bi bilo to Kristusu všeč. Mislim da ne. Brigalo bi njega a nese k žegnu šunko hkrati pa se zavzema za oboroževnje Ukrajine in trpljenje ljudi tako ukrajincev kot rusov, ki se nimajo moznosti izogniti bojevanju.
Kot vse praznike so tudi ta praznik cerkveni dostojanstveniki nekoč davno ukradli poganom.
Tradicija podarjanja velikonočnih jajc izhaja že iz časov Egipčanov, Perzijcev, Galcev, Grkov in Rimljanov, ki so v jajcu videli simbol življenja. Jajca so tudi starodavni simbol plodnosti, medtem ko so ljudje verjeli, da pomlad prinaša novo življenje in omogoča ponovno rojstvo.
Torej če kdo od ateistov barva jajca, jih komot lahko barva in časti zgoraj povedano. Vam vernikom pa pove, da je bil tudi ta praznik, kot vsi ostali, ukraden “nevernikom”.
če bi kristjani meli dejasnko kake svoje praznike, bi to bilo lutanje po puščavi v sandalih, zažiganje grmov pa mogoče klanje in odiranje kake ovce ali koze, to res paše s puščavskimi liki skupaj, ne pa smreke, pirhi, december ipd. Tako pa nimajo nič svojega prijetnega, vse so drugim pokradli, zravn se pa derejo, kako so to pokradli drugi njim. Komedija
Nisem ateist, nisem kristjanka ampak vsekakor si bom privoščila tascino božansko potico. Jajc lih ne bom jedla, šunke pa sploh ne, ker ne jem pujsa, potici pa ne bom rekla ne. Še za domov mi jo bo dala. Potratno, orehovo in makovo. Ampak ne danes, jutri. Vsem dobrim ljudem, ki praznujete pa vesele velikonočne praznike.
Avtorca, zakaj tolko nestrpnosti? Tega Jezus ali Bog nista učila. Če je bilo treba, sta jih nahranila in nista gledala na to, ali je lačna oseba verna ali neverna. Berem tisti post o šunki in potici. Če bi bila lačna, bi bila vesela kruha. Potica in šunka bi bili luksuz. V drugo smer pa, zakaj človek ne bi kupil potice ali šunke, kjer ju trgovci tako izpostavljajo za nakup? Saj ne piše, da je samo za te, ki dejansko praznujejo. Če nas slučajno srečajo dogajanja z vojno, boste itak srečni, če boste kaj jedli. Avtorca, a so ti necerniki pojedli oz. pokupili vsa jajca, s šunko in hrenom, da se huduješ? Sama pa morda na komercialnost valentinčka nos vihaš, ker nimaš darila. Ker sta Jezus in Bog sam na ta dan talala ljubezen. Verjetno boš morala pisati štacunam, da ne smejo prodajat potic, jaj in hrena, nevernim, ki bodo morali imeti ob tem potrdilo ceekve, da so verniki, za odobreni nakup.
In če že ne bo vojne, bo lačen pojedel vse. In po temle postu, se sigurn nisi naučila strpnosti od Jezusa ali Boga. Ko so ljudje lačni, jih ne sprašuješ po usmerjenosti vere. Če bi se rada bolj zapela s svojo nestrpnostjo, zakaj verni želite transferje države, ki je ločena od cerkve.
Zmešana versko blazna oseba, boli mene kurac in pizda in še ritna luknja za to, kar si ti misliš, da kdo sme ali ne sme. Ti praznuj, kar hočeš in ob vseh prilikah letaj v cerkev, kaj in kako pa praznujejo ostali ljudje, naj bodo ateisti ali verniki katerekoli religije, naj te pa ne briga. Brigaj se za svojo rit in za svoje s pravljicami preparirane možgane.