Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Atlantida, Lemurija

Atlantida, Lemurija

Ali kdo pozna kakšno knjigo ki bi govorila o Atlantidi ali Lemuriji ?

velja tudi za ostale, ki včasih sprašujete za kakšno knjigo…

1. pojdi na kakšen slovenski iskalnik
2. vpiši: nuk
3. klikni na: iskanje po katalogu
4. pod: ključne besede napiši, kar bi rada našla…

če ti ne bo uspelo pa javi se, ti bom pa prepisala tiste naslove.
lp.

Atlantida mi je jasno, kaj pa je Lemurija?

Berlitz: Atlantida
Muževič: Pozabljeni svetovi

Priporočam pa še knjige Ivana Mohoriča in odlično knjigo na to in podobne teme
Razpoke časa avtorice Fani Okič.

Zdravo, naja!

Več o izgubljenih civilizacijah, kje, kdaj in zakaj, najdeš v knjigi Michia Kushija in Edwarda Eska

(nadnaslov) Probing the Secret of UFOs, Extraterrestrials, Reincarnation, Prophecies, Ghosts, and More
(naslov) OTHER DIMENSIONS: Exploring the Unexplained
Avery Publishing Group Inc., Garden City Park, ZDA, 1992; ISBN 0-89529-450-8

Ker je o Atlantidi že veliko znano, ti pošiljam le izseček iz knjige (moj prevod), ki govori o Lemuriji:

Britanski raziskovalec James Churchward je leta 1931 v svoji knjigi “The Lost Continent of Mu” navedel več starodavnih zapisov, ki pripovedujejo o podobni izginuli omiki, ki pa naj bi se bila nahajala sredi Tihega oceana. Po Churchwardovem mnenju je bila izginula celina znana kot Lemurija ali Mja, na njej pa je živela duhovno prosvetljena omika, ki je bila središče starodavnega sveta. Po zgodovinskih pripovedih so tudi celotno celino Mje, podobno kot Atlantido, iznenada prizadeli potres, vulkanski izbruh in velikanski valovi, da se je pogreznila v ocean. Po Churchwardovi oceni je Mja potonila pred približno 12.000 do 13.000 leti.

Knjiga se dobi v tujini, s kreditno kartico pa jo lahko kupiš preko spleta v britanskih knjigarnah. Oglej si http://www.bookshop.co.uk.

Mitja

Zdravo, drugič!

Eh, moj luknjičavi spomin! Spomnil sem se, da je veliko več in podrobno o Lemuriji zapisano v knjigi „Forgotten Worlds: Guide to Lost Civilizations and the Coming One World”, ki sta jo napisala Michio Kushi Edward Esko; OPW Press, 1992, Becket, Massachusetts, ZDA; 94 str.

Dobi se v KOŽ-u. COBISS „pravi“, da je prosta.

Pozdravljam te! Mitja

Hvala za vse informacije, ampak če se da, bi kakšno v slovenščini. A je to ta Micho Kuschi k o makrobiotiki piše ?

Postajaš skrivnostna. Želiš kakšne informcije v slovenščini, obenem pa ne poveš, kaj te zanima.

Če te zanima le informacija o Michiu Kushiju, pa ti zlahka ustrežem. Prav si uganila.

Ti to kaj več pove o Lemuriji?

Zdaj pa že mene firbec matra? Mitja

New Report

Close