atlantis LJ
Aha, hvala vama! Kaj pa imajo kak olimpijski bazen ali kaj podobnega, da lahko res plavaš ne da gledaš kje se boš zaletel v koga? Na internetni strani sem tudi videla, da vbistvu izbiraš med termalnim templjem in svetom doživetij. Kolikor razumem, je to torej povsem ločeno in ne moreš pogledati obojega, da vidiš kaj ti bolj ustreza. Šla bi sama, predvsem da se naplavam in posončim. Katero od teh dveh variant mi priporočate?
Poleti hodim malo manj; drugače pa redno, običajno bolj zvečer, ko ni gužve. Meni je fajn tako Svet doživetij (valovi, špilja), kjer je tud fajn za otroke, kot Termalni del (bazeni s prelivajočo vodo, IR savna) in savne. Če vzameš karto za savne, greš lahko tud v Svet doživetij in Termalni del. Tud iz Termalnega dela greš lahko 3x v Svet, obratno pa ne. Zvečer, čez leto, še posebej v nedeljo, se kar da zaplavat, čeprav ni olimpijskega bazena.
Ko sem prišla v atlantis s svojimi prijateljicami so mi rekli da ker sem komaj čez en mesec 12 me ne morajao spustiti ker se lahko utopim ja ful ja človek 7 razed pa ka ne mislite da mogoč znam plavat al ste tak dumb da mislite da se bo človek ki je 7 razred utopil mislim use majo chip sh** ura sploh ne dela otroci lulajo v bazen krompirček stane 5€ pa bro stoli so trdi tak wt* me smo se sem vozle 3 ure iz paga na hrvaškem ful mal ljudi je nikol več nebi prišla ker nisem bila stara 12 ja ka pa ko bom 12 bojo rekl da morm bit 13 al kaj ja no nič nočem nardit samo ne priporočam če želite lahko pridete…
Niso me spustili v atlantis, 26.06.2024 ob 10:10
Ko sem prišla v atlantis s svojimi prijateljicami so mi rekli da ker sem komaj čez en mesec 12 me ne morajao spustiti ker se lahko utopim ja ful ja človek 7 razed pa ka ne mislite da mogoč znam plavat al ste tak dumb da mislite da se bo človek ki je 7 razred utopil mislim use majo chip sh** ura sploh ne dela otroci lulajo v bazen krompirček stane 5€ pa bro stoli so trdi tak wt* me smo se sem vozle 3 ure iz paga na hrvaškem ful mal ljudi je nikol več nebi prišla ker nisem bila stara 12 ja ka pa ko bom 12 bojo rekl da morm bit 13 al kaj ja no nič nočem nardit samo ne priporočam če želite lahko pridete…
Čudno ko je pa točno tvoji sorti namenjen Atlantis.