Atmosferci
Vse skupaj smrdi, 16.01.2025 ob 15:20
Meni ne bo nikoli jasno, kako lahko pokojna oseba followa nazaj bivsega partnerja. To mi ni jasno. In marsikaj drugega seveda.
Meni ni jasno zakaj matična družina ni zaščitila pokojne Leje? Zakaj ni policija zaščitile Leje? Zakaj ji nihče ni pomagal? Marsikaj je tu nejasnega in nikjer ni nobenega članka na to temo (vsaj jaz ga nisem videl). Še več, celo teme na forumu brišejo. Čudno mi je vse skupaj.
Matična družina bojda sploh vedela ni za nasilje. Ženske ponavadi nasilje skrivajo. Lea je s svojo družino živela v svoji hiši, tako da njena matična družina ni mogla videt kaj se dogaja za 4 stenami. Policija pa je ukrepala-so mu dali prepoved približevanja, ker ga je Lea prijavila. Takrat se je bil Saša tudi primoran izseliti iz hiše.
Zdaj ko Lee več ni več, ne vem ali se bo sploh zadeva kam premaknila. On se tega verjetno tudi zaveda. Upam, da jim je res gledanost padla.
Vse ženske, ki doživljajo najbolk nrutalno nasilje, so žrtev ozurpatorja. Ta jih kot prvo izloči od primarne družine, tako da ima z njo čim manj stikov. S tem pridobijo nas žrtvijo popolni nadzor. Pa tudi sram jih je povedati kaj doživljajo. Primarna družina je usuali zadnja, ki izve kaj žrtev prestaja. Skrivajo do zadnjega lahko. Je pa brat njen se tu oglasil in razgalil resnico.
Ma to je en podcast. Podcasti so zdaj popularni, pa jih delajo tudi Slovenci. Sploh ne gledam teh Atmosfercev. Ne vem, sem še stara šola, ne poznam, kaj je “na sceni”, ampak samo ošvrknem. Tko kot Eme nisem gledala, sicer sem bila v službi (ampak tudi če bi bila doma, je ne bi gledala), ni poslušljivo, vse dogovorjeno, … Sploh ne poznam, kdo vse dela tale podcast Atmosferci, baje je zraven Saša Kapetanović, mož od Lee Plut, ki je umrla.
Nekdo645, 30.01.2025 ob 08:03
Meni ni jasno zakaj matična družina ni zaščitila pokojne Leje? Zakaj ni policija zaščitile Leje? Zakaj ji nihče ni pomagal? Marsikaj je tu nejasnega in nikjer ni nobenega članka na to temo (vsaj jaz ga nisem videl). Še več, celo teme na forumu brišejo. Čudno mi je vse skupaj.
Leja je imela vse pogoje da se distancira od nasilneža. Zakaj bi jo moral kdorkoli branit pred nasilnežem? Očitno ji je pasalo, da se ni umaknila stran od njega.