Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Atmosferci

Atmosferci

Saša je nazaj … kaj menite?

Toxic masculinity FTW je njihov moto I guess

Fantje ga očitno podpirajo. Lepo od njih. So pometli pod preprogo vse skupaj.

men nikol ne bo jasno, kako majo lahko nasilneži podporo od prijateljev, družine itd. prou ogabno!

Meni ne bo nikoli jasno, kako lahko pokojna oseba followa nazaj bivsega partnerja.  To mi ni jasno. In marsikaj drugega seveda.

https://www.24ur.com/novice/tujina/zaprli-nasilneza-ki-ga-je-partnerka-okrivila-za-svoj-samomor.html

tudi to se dogaja …

a je kej novega?

Ne gledsm vec atmosfercwv odkar sem izvedela, da je inel saso Kapitanovic prepoved preblizevanja pokojni Lei. Menim, da bi ga mogli izlociti, dokler sodisce ne obravnava primera. Vidim, da atmosfercem zelo padla gledanost zaradi tega. Ocitno nas je veliko podobno mislečih

Zmeden

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pomeni beseda atmosferci? Da niso iz zemlje?, 30.01.2025 ob 07:06

Zmeden

Po moje to, da so odvisni od atmosferskih motenj in težijo ter norijo ob vsakem dvigu ali spustu vlage?

Skratka – nasilneži?

Vse skupaj smrdi, 16.01.2025 ob 15:20

Meni ne bo nikoli jasno, kako lahko pokojna oseba followa nazaj bivsega partnerja.  To mi ni jasno. In marsikaj drugega seveda.

Meni ni jasno zakaj matična družina ni zaščitila pokojne Leje? Zakaj ni policija zaščitile Leje? Zakaj ji nihče ni pomagal? Marsikaj je tu nejasnega in nikjer ni nobenega članka na to temo (vsaj jaz ga nisem videl). Še več, celo teme na forumu brišejo. Čudno mi je vse skupaj.

res je čudno … najbolj bolano je pa to, da se online prikazuje kot popoln fant … bruh

Matična družina bojda sploh vedela ni za nasilje. Ženske ponavadi nasilje skrivajo. Lea je s svojo družino živela v svoji hiši, tako da njena matična družina ni mogla videt kaj se dogaja za 4 stenami. Policija pa je ukrepala-so mu dali prepoved približevanja, ker ga je Lea prijavila. Takrat se je bil Saša tudi primoran izseliti iz hiše.

Zdaj ko Lee več ni več, ne vem ali se bo sploh zadeva kam premaknila. On se tega verjetno tudi zaveda. Upam, da jim je res gledanost padla.

Matična družina ni vedela kaj se naj bi dogajalo? Važno pa da na monu vsi vse vejo kako je bilo

Anonimno 6115, 02.02.2025 ob 05:00

Matična družina ni vedela kaj se naj bi dogajalo? Važno pa da na monu vsi vse vejo kako je bilo

Na monu itak “vse vedo”. In to vedno isti.😜

Vse ženske, ki doživljajo najbolk nrutalno  nasilje,  so žrtev ozurpatorja. Ta jih kot prvo izloči od  primarne družine, tako da ima z njo čim manj stikov. S tem  pridobijo nas žrtvijo popolni nadzor. Pa tudi sram jih je povedati kaj doživljajo. Primarna družina je usuali  zadnja, ki izve kaj žrtev prestaja. Skrivajo do zadnjega lahko. Je pa brat njen se  tu oglasil in razgalil resnico.

O čem je sploh govora? Kdo so atmosferci?

Ma to je en podcast. Podcasti so zdaj popularni, pa jih delajo tudi Slovenci. Sploh ne gledam teh Atmosfercev. Ne vem, sem še stara šola, ne poznam, kaj je “na sceni”, ampak samo ošvrknem. Tko kot Eme nisem gledala, sicer sem bila v službi (ampak tudi če bi bila doma, je ne bi gledala), ni poslušljivo, vse dogovorjeno, … Sploh ne poznam, kdo vse dela tale podcast Atmosferci, baje je zraven Saša Kapetanović, mož od Lee Plut, ki je umrla.

Nekdo645, 30.01.2025 ob 08:03

Meni ni jasno zakaj matična družina ni zaščitila pokojne Leje? Zakaj ni policija zaščitile Leje? Zakaj ji nihče ni pomagal? Marsikaj je tu nejasnega in nikjer ni nobenega članka na to temo (vsaj jaz ga nisem videl). Še več, celo teme na forumu brišejo. Čudno mi je vse skupaj.

Leja je imela vse pogoje da se distancira od nasilneža. Zakaj bi jo moral kdorkoli branit pred nasilnežem? Očitno ji je pasalo, da se ni umaknila stran od njega.

Kje pa je brat razgalil resnico? Je kak link? Je ze kaj novega, epilog?

nima ona brata, dve sestri ima..od kod ta dezinformacija??

Aja, sorry.

Se zdaj že kaj ve? Je kazenska ovadba? Je model kej naredu narobe?

Brat, 06.02.2025 ob 11:35

Aja, sorry.

Se zdaj že kaj ve? Je kazenska ovadba? Je model kej naredu narobe?

Ja

Je kazenska ovadba zoper njega?

Bomba986, 06.02.2025 ob 18:54

Ja

a res? kako pa to veš?

New Report

Close