Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Atmosferci

Atmosferci

Kaj pa potem dela sredi dubajske puščave?

moli Alaha

za odpuščanje grehov

Odgovor na objavo uporabnika
a je že pozabljeno, 15.01.2025 ob 12:00

Saša je nazaj … kaj menite?

mene zanima samo eno, glede na to da je tiste osladne poste z Leo na instiču objavljal ko je plesala po parketu hiše ki so jima jo kupili NJENI STARŠI pa je bil ves priliznjen pa ljubezen mojega življenja in vsa ta jajca, zanima me amo eno in sicer

ALI JE NJEN ‘SAMOMOR’ ZAKRIVIL ON ALI SI JE RES SAMA VZELA ŽIVLJENJE IN NITI TO ME PRAVZAPRAV NE ZANIMA, njeni razlogi et al., zanima me izključno, ali se slovenski kriminalisti s tem primerom sploh ukvarjajo in kaj so potrdili oz. ovrgli-

Ker kot se ve, je bil on do nje nasilen in dobil celo prepoved približevanja. Torej?

Da bi si luštna 38-letna odgovorna, delovna mamica sama just like that vzela lajf, men to smrdi do neba.

Življenje si vzamejo tudi uspešni, delovni in marljivi ljudje. To ni nobeno merilo. Jaz verjamem, da je šlo za samomor. Verjamem pa tudi, da je trpela grozne pritiske iz njegove strani. Mene bolj moti ta narcis, ki želi prikazat, kako dober oče je. In tole fotografiranje otrok, komaj dva meseca po Leini smrti, je absurdno. Pusti vsaj otroke na miru, oz. ne razumem te potrebe, da objaviš slike na socialna omrežja.
Antipatičen je totalno. Trudi se na vsak način dokazovat svojo nedolžnost.  Atmosferci so vsi po vrsti eni slabiči. To so kao moški?!

kaj ma napisano na zadnji objavi na instagramu? nekaj o otrocih in luksuznih sobah itd.

kako ga ni sram? ko je bila ziva, se je kurciu s hoteli 5 zvezdic itd. sedaj se pa dela zrtev, ki rabi malo za lajf …narcisoidno in za bruhat.. bljak.. prou ne morm ga vidt ..

una 2 atmosferca sta pa poden, ce ga podpirata … uisi trije ste bedaki od moskih.

LEO je zihr umo..l,Saša Kapetanovič,sej bo resnica prišla na plano!Komi čakam!

Upam,da resnica pride na plano,ker vem da si LEA nikoli ne bi sama sodila,ker je imela preveč rada življenje in svoji dve princeski,in še veliko ciljev je še nameravala uresničiti,brez SAŠE seveda,ko je dojel da je končno zbrala moč,da ga je izločila iz svojega življenja,je “ukrepal”,le zakaj bi najprej iskala prepoved približevanja in si nato sodila sama?NI LOGIKE.Pa samo da veste,da sva bila z LEO v sorodu,zato tudi pišem tako,ker sem jo zelo dobro poznal.  R.I.P. Draga Lea!!!

Kaj pa ce bi nehal pisati o tem. Mrtva je, ne bo prisla nazaj

Meni ni jasno,kako se lahko vsak komentar,glede tega nasilneža -Saše Kapetanoviča,takoj zbriše,to zelo smrdi po um..u!!!!

Menim,da nima čiste vesti,ker nemudoma vsak komentar ki mu ne paše izgine,je pač nasilnež,ki nam je vzel ljubljeno osebo Leo,zdaj pa glumi kot da ni nič.Ničvrednež!!!!!!!!!!!!!

Ali, povej malo več – tu na MON-u ti ne bo nihče nič brisal in prav je, da pride resnica na dan!

Morda s tem rešiš še kakšno življenje.

kok šans je pa, da on nič ni kriv? a kdo ve, če kdo kaj raziskuje? ker če ima kaj s tem, bi bilo že povsod po novicah ali?

Vsepovsod spet igra frajerja, kot da se ne bi nic zgodilo …

No Ali198, povej kaj vec. Baje sta bila v sorodu in vse ves. Ali so to samo bucke?

Ali198, a veš kaj več mogoče?

Je kaj novega, ne morem se sprijaznit da je ni vec, in ne gre mi skupaj da se je tako koncalo, nikoli si nebi sodila sama.

tattoo si je dau, neki kar je Lea enx napisala … a je kej novega glede te teme?

Nic novega. Nje ni vec, njena druzina zivi naprej

LGTBXŽBLJ+ spet na kupu!

Same laži.

Odgovor na objavo uporabnika
Marko žarko, 19.03.2025 ob 10:06

Same laži.

same laži za Sašo al? kako pa veš?

Totalno antipaticen tale Sasa, kako se dela zrtev in manipulira s svojo publiko na instagramu. Zal mi je Lee, imela bi cudovito zivljenje brez tega nasilneza. Naj nam bo ta tragedija vsem v opomin, kam (lahko) pripelje nasilje partnerja. Namrec taksnih tipov je na zalost ogromno med nami, bolnih v dusi (in glavi) in nevarnih za soljudi.

P.s. Sramota Atmosferci, da se delate, kot da nic ni bilo in podpirate svojega „brata“. S tem posiljate v svet sporocilo, da je nasilje sprejemljivo oz. zanemarljivo. Sram vas bodi vse skupaj!

In kaj je bilo? Punca je sama sebi vzela življenja. Pojedla eno pest tablet in sebično zapustila svoje otroke na tem svetu.

New Report

Close