Atmosferci
Zvezdica zaspanka675, 19.03.2025 ob 11:52
P.s. Sramota Atmosferci, da se delate, kot da nic ni bilo in podpirate svojega „brata“. S tem posiljate v svet sporocilo, da je nasilje sprejemljivo oz. zanemarljivo. Sram vas bodi vse skupaj!
Sej mogoče niti ne vejo resnice, mogoče se pretvarja tudi pred Cirilom in Juretom. Jure mi je OK človek prizemljen, Cirilu pa tudi mislim, da mu je malo v ego stopila slava prestiž in da je nekaj več, odkar je z ono novo bejbo.
Deklici je ocitno zmanipuliral, ravno tako kot manipulira oz. poskusa manipulirati svojo publiko na IG. Da si gre clovek po vsem, kar je storil Lei se tetovirati njen citat.. sprevrzeno! V tujini se dogajajo premiki – (bivsi) partner obsojen zaradi samomora partnerke zaradi nasilja. Kdaj bodo organi v Sloveniji ukrepali?
Absolutna predstava za javnost. Sasa se naprej igra svojo verzijo, to je bilo pricakovano. Me pa veseli, da so fantje le prisli k razumu in se poslovili od njega. Nasilni, nevarni ljudje in manipulatorji namrec nimajo kaj iskati v javnosti. Sasa potrebuje dobrega psihiatra, ne pa avtomobilskih podvigov. Zdaj pa naj se se temeljito razisce ozadje Leine smrti.
Pomladna deklica, 02.04.2025 ob 22:57
Absolutna predstava za javnost. Sasa se naprej igra svojo verzijo, to je bilo pricakovano. Me pa veseli, da so fantje le prisli k razumu in se poslovili od njega. Nasilni, nevarni ljudje in manipulatorji namrec nimajo kaj iskati v javnosti. Sasa potrebuje dobrega psihiatra, ne pa avtomobilskih podvigov. Zdaj pa naj se se temeljito razisce ozadje Leine smrti.
On je narcis, takim pa niti psihijater ne more kaj veliko pomagat.
Mislim, da atmosferci niso imeli izbire oz. nekako dvomin, da bi se Sasa samoiniciativno odpovedal tej sluzbi, sploh pa ker mu je to edini vir dohodka. Nekaj je moralo biti. Bo pa seveda on prikazal, kot da je moral izbirati med službo in hčerama. Ponovno predstava za javnost, kako je on dober, požrtvovalen oče in kako ni imel druge izbire.
Tudi meni njena mnogo prerana smrt ne da miru. Bila je na pragu najboljših let. Vedno pozitivna, prijazna in zgodila se je res velika tragedija.
Saša pa …..objavi njej posvečen kolaz slik in video tik po njeni smrti…ze to je bilo čudno ….kasneje izginjajo info o njunem odnosu, ki je bil daleč od resnice na Instagramu očitno….dalje cudno, da se vse briše na forumu …. nimam besed.
Pravica za Leo mora ostati.
Počivaj v miru Lea!
Upam, da so res pritiski oglaševalcev, da se stvari spreminjajo na bolje. Včasih so kakega takega pustili, da je delal svoje naprej. Danes srčni upam, da se to spreminja zaradi morale in etike.
Tak človek kot je Saša rabi resno pomoč, čeprav kot je napisal predhodnik dvomim, da mu bi koristila, ker je narcis.
Nima pa Saša definitivno mesta v javnosti. Ni idol, še manj zgled komurkoli.
Ne moremo si niti predstavljati, kaj vse je doživljala Lea. Najbrž pa tudi njuni punči nista ostali ravnodušni in sta videli kaj se je dogajalo za štirimi stenami.
On pa sedaj na veliko manipulira z njimi. Saj je težko, imata samo še njega. Ja imata tudi stare starše, ampak starši so starši.
Nekdo je pred časom pod njegov Instagram objavo o njeni smrti, napisal “Smilita se mi samo punci….” In dobil cca 36 všečkov na to izjavo.
Saša je to izjavo lepo pobrisal.
Ti kar briši Saša….resnica te bo slej ko prej ujela.
Rose329 – podpis, strinjam se s celotnim komentarjem. Resnica bo ujela tudi Sašo, slej ko prej. Deklici imata stare starše, ki bi vsekakor poskrbeli zanju po najboljsih moceh. Leo sem poznala od otrostva in zelo me je prizadela ta tragedija, pa tudi sama sem zivela z narcisom (bivsim partnerjem). Zazdi se, da imamo podobne zgodbe, a se ne pogovarjamo o teh stvareh. Zadnje case se zacenja siriti ozavescenost o tej problematiki.
Pomladna deklica,
Iskreno sožalje ob tvoji izgubi, tako boli, ko izgubiš nekoga, ki si ga poznal iz otroštva.
Hvala za tvoj zapis in komentar. Žal mi je, da si šla skozi težko izkušnjo življenja z narcisom. Kar te ne ubije, te krepi.
Lee osebno nisem poznala, sem se pa kot hostesa gibala v krogih podobnih kot modeli, ki so delali v isti agenciji kot jaz. Ne vem, zakaj Lea ni odšla v tujino, imela bi svetovno kariero….najbrž zaradi zgodnje nosečnosti…..
Leo sem spremljala odkar je postala supermodel Slovenije leta 2006 in menim, da bi postala model svetovnega formata, če ne bi srečala Sašota…..ni bil dober vpliv na njo.
Imam svojo teorijo, ki sestoji iz tega, da jo je zgodaj priklenil nase z otročkom, kar taki tipi radi naredijo. Imela je tako svetovno energijo in neverjetno sposobnost, da karkoli je dala nase je izgledalo kot huda obleka. Bila je pravo poosebljanje elegance, karizme, lepote in imela je občutek za modo in stil. Tudi njena zadnja slika na Instagramu to dokazuje.
Resnično jo pogrešam, ker sem velikokrat njen Instagram obiskala, da sem dobila navdih. Če kaj,mi je žal, da ji večkrat nisem tega v sporočilih povedala na Instagramu, ker kdaj kaka oseba, ki ji sledimo, na nas naredi tako pozitiven vpliv, pa premalo damo vedeti, kako posebna je oseba dokler ni prepozno. :/
Njen duh je živ, to verjamem da je.
In še strinjam, da bi se o tej problematiki morali več pogovarjati, še posebej osveščati mlade punce.