Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Atmosferci

Atmosferci

Punca je vzela tablete in prezgodaj končala svoje življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
Marko žarko, 08.04.2025 ob 12:54

Punca je vzela tablete in prezgodaj končala svoje življenje.

baje da to ni res …

Ne, ni res

Seveda je res. Ne nabijajte. Vzela je tablete in končala zemeljsko življenje.

NITI POD RAZNO JI NA MISEL NISO PADALE TABLETE……NNIIKKOOLLIII!!!!!! RADA JE ŽIVELA IN KOOOONNČNO JE NAŠLA POGUM, DA ZAŽIVI  ŽIVLJENJE, BREZ NASILJA.

Zivjo, sem poznal Leo osebno preko njene sestre. Super punca je bila z odlicno energijo.

Iz zelo zelo sigurnega vira lahko potrdim da jo je maltretiral tako fizicno kot psihicno.

Nakoncu si je vzela zivljenje ker je imela vsega dovolj. ( obesila se je v njihovi hisi ).

Care484, 10.04.2025 ob 19:24

Zivjo, sem poznal Leo osebno preko njene sestre. Super punca je bila z odlicno energijo.

Iz zelo zelo sigurnega vira lahko potrdim da jo je maltretiral tako fizicno kot psihicno.

Nakoncu si je vzela zivljenje ker je imela vsega dovolj. ( obesila se je v njihovi hisi ).

Žal potrjujem, prav tako iz zanesljivega vira.

žal je res, 10.04.2025 ob 21:16

Žal potrjujem, prav tako iz zanesljivega vira.

Vse to lahko tudi js potrdim iz zelo zanesljivih virov!

Zzz, 12.04.2025 ob 20:36

Vse to lahko tudi js potrdim iz zelo zanesljivih virov!

Ampak, če je vse to res, zakaj je potem dobil skrbništvo za punci?

Zgleda zakonodaja dopusca to v sloveniji… ne vem(0) pa ce boj za skrbnistvo poteka na sodiscu?

Kje pa sedaj dela Saša?

To se tudi jaz sprašujem vsi, ki spremljamo zadevo tudi.. namreč, če je to počel bivši pokojni partnerki, nočem niti pomisliti, kak oče je. Ne glede na to, kako si dviga ego na Instagramu z nekimi slikami od punčk in potem to objavlja.

Očitno je, da potrebuje vsemu in vsem dokazati, da ni slab. Čeprav vemo sedaj, da je Leo maltretiral.

Očitno si morda pere slabo vest, če jo sploh ima po tem kako je delal z nesrečno Leo.

Tega si Lea ni zaslužila.

To, da pa Saša sedaj igra svojo igro naprej pa mislim, da se zaveda da mu je folk nehal nasedat.

Kje je bil pa prej z objavljanjem tatujev posvečenih njej, pa postov oz objav, ki bi bile posvečene njej?

Njegov Instagram je tudi v preteklosti tega prazen.

Žensko je gnal do njenih skrajnih meja in vedel je, kje je to. Saj sta živela skupaj praktično več kot desetletje.

Spoznala sta se, ko je bila zelo zelo mlada. Vsaj 15 let sta bila v vezi. Kaj vse je doživljala raje ne pomislim.

Počivaj v miru Lea. Naj ti bo lepo za mavrico. Odšla si mnogo premlada in mnogo prerano.

Njenim staršem pa, upam, da se bodo borili za punčki, ker Sašotu ni za zaupati.

@Rose329 – hvala za prijazne besede. Verjamem, da je bila Lea mnogim v navdih – tudi sama sem rekla, da je bila skoraj na vsaki sliki oblecena glanurozno oz. posebno. Tudi jaz menim, da je on Leo namerno relativno hitro priklenil nase, narcisi so znani po tem, da pohitijo z ustalitvijo oz. da pospešijo stvari. Menim celo, da je on njo imel ogledano (in nastudirano, da prihaja iz premozne druzine), saj sta se spoznala sele po njeni zmagi na Supermodelu. Kolikor vem, so bili Atmosferci njemu glavni vir zasluzka, tako da predvidevam, da je Sasa sedaj brez prihodkov (nove sluzbe tudi ne najdes iz danes na jutri). Potem bi to pomenilo, da ni sposoben prezivljati deklic in bi skrbnistvo dobili Leini starsi. Jih poznam osebno in vem, da bi vse naredili zanju. Resnica bo prevladala oz. je ze prisla na plano. In mislim, da se Sasa tega zaveda.

a je že pozabljeno, 15.01.2025 ob 12:00

Saša je nazaj … kaj menite?

Menim da je on ubou svojo drago in me noben ne prepriča v nasprotno sploh pa že dlje časa štepa eno novo, je tud sam na kokainu ki stane veliko, rabu je zavarovalnino in še vse to česar krimiči ‘nimajo cajta’ raziksvat.

Si ziher?

Da je Sasa na drogah (in v financnih dolgovih) se je govorilo takoj po tragediji pri nas, znancih in prijateljih (in te govorice so se ponavadi izkazale za resnicne). Predvidevam, da se je hotel dokopati do denarja in je verjetno Leo izsiljeval tudi s tem. In kako ta tip se naprej prikazuje pravljico in vecno ljubezen! Tezak pacient. Resnicno me zanima, kaj pocnejo kriminalisti glede tega nesrecnega primera.

Kakšne bedarije pišete.. Človek ne more verjet.

NITI POD točko RAZNO!

Tako rada je živela in imela je ooggroooomnooo načrtov, kako naprej.

Resnica pa je, da ona ni mogla brez Sašota in ne obratno. Sašo je šel, ona pa na štrik, bi torej moral ostati ali kaj?

Ali pa jo je ON prisilil…

iz ozadja

Tudi meni so okoliscine te smrti ZELO sumljive in nekaj mi pravi, da je ni izsiljeval „samo“ preko telefona, temvec da je bil zraven nje v hisi, ko se je to dogajalo. Lea bi zivela kot najvecja carica naprej brez tega tipa, svojo hiso je imela in nasla bi dostojnega, mentalno zdravega moskega. Ali pa bi uzivala zivljenje naprej sama oz. s svojima hcerkama. Ko samo pomislim, da sem bila na pogrebu in sem tudi Sasi izrekla sozalje. Zal takrat se nisem vedela za nasilje in vso dramo v ozadju.

ker če ni razlogov da ob smrti enega starša otroci ne bi šli pod skrbništvo drugega je to edino logično

če bojo pa uspeli od tiste prepovedi približevanja mal prej (ja res je) naprej še kaj ugotovit in dokazovat pa bomo vidli če bo kšn rezultat

čeprov – bomo vidli so rekl slepi :-/

velka beda v vsakm primeru

Policija naj opravi svoje delo. Atmosferce je že zapustil zaradi takih insinuacij.

Atmosferce je zapustil, je pa se vedno 49% lastnik podjetja. Umaknil se je samo iz oči javnosti.

To se pravi, ženska se obesi, pusti dve punčki očetu, kateri bi jo naj maltretiral? Kje je tu starševska brezpogojna ljubezen in zaščitništvo?

New Report

Close