Atmosferci
Hmmm519, 18.04.2025 ob 12:55
Obesila se je zaradi maltretiranja iz njegove strani.
Punck bojda ni tepel. Kje je njegova brezpogojna ocetovska ljubezen, ko je pred otroci maltretiral mamico in jo spravil v grob? Oce leta!
Bojda in pa govori se! Pa še ta logika, zakaj se ni obesila takrat, ko jo je tepel, pač pa potem, ko jo je zapustil? Meni, kot materi, ki je z otrokoma zbežala ponoči, ni nič jasno!
Ze nekaj casa trdim, da se pravi psihici prosto sprehajajo po svetu (in ogromno ljudi nima pojma, da majo posła z resno motenimi in nevarnimi ljudmi), medtem ko bi jim bilo mesto na psihiatricnem oddelku. Kje je zdaj Saseva mama, ki je pred leti pisala o nasilju v druzini – zdaj je lepo tiho, ker je tezko sprejeti, da je sin nasilen. To je glavni problem v tej nasi druzbi: psihici imajo podporo, zrtve molcijo oz. trpijo potiho in karavana gre dalje. Da ne govorim o ovcah, ki ga se podpirajo in mu ploskajo na njegovem instagramu. Folk, sram vas bodi. Leo je maltretiral vse do smrti (zanesljive info, poznam njene) in ni vec zdrzala.
Sicer pa ne vem, od kje nekaterim tukaj informacija, da je on zapustil njo. Lea je njega nagnala in zelela zaziveti brez njega, bila je res optimisticna in z veliko nacrti. Bila je pozitivna se malo pred smrtjo, to so potrdili njeni bliznji. Kaksna usoda, da toliko let prezivis s clovekom, ki te na koncu spravi v grob. Lea je bila absoluten druzinski clovek, to je veckrat povedala, in sem prepricana, da jo je moral resnicno brutalno maltretirati, da je zapustila svoji puncki.
Veliko nas je, ki tega ne moremo dojeti.
Tu veliko stvari ne štima.
Sedaj, ko ste napisali o drogah pri njem pa sploh ….. Imam kar mravljince, ko to berem.
Vsi, ki smo jo spremljali vemo, kako predana mati je bila in bi za svoji hčerki naredila vse.
Kaj točno se je zgodilo tistega usodnega dne, ve gotovo tudi on.
Plus treba je pregledati zavarovalno polico. Da ni tole podoben primer kot Julija Adlešič. Samo, da se je bolj tragično končalo.
Tozi ga ker zeli hiso katero je Lei podaril oce in v katero on ni vlozil nic denarja. On ker nikjer ne dela pa vidi v tem easy money, saj je od Lee druzina premozna. In bo seveda puncam predstavil da jim dedi ne pusti ziveti v hisi njihove mame ga kar vidim. Pokvarjena oseba do amena res!
atmosferce je kao zapustil se vedno pa je lastnik firme 49% tako pise tudi na biziju.
bogi starsi in boge te punce.. ne pomaga noben tattoo in objava na instagramu saj vsi vemo kaksna je resnica oz vedno vec nas je!
Žal tudi če bo premoženje napisano samo na punce, bo on najverjetneje upravljal z njim, v primeru da bi hotel hišo prodat, pa to družinski zakonik omejuje in bo sodišče določilo skrbnika. Najverjetneje sploh še ni bilo zapuščinske obravnave, ker to traja zelo dolgo v Ljubljani. Mi smo čakali cca 2 leti na zapuščinsko v Lj. Če bo kaka pritožba, kar najverjetneje bo, se zna postopek zelo zavleči.
Ne pretiravat, 22.04.2025 ob 07:23
Saša je kreten, to vemo vsi. Ampak ona je imela en kup težav sama s sabo. Je to tudi večkrat priznala. Živela sta v toksični zvezi in preprosto ni zdržala. To da jo je on ubil pa ostala namigovanja so neumnosti
To ni res. Njene tezave so bile posledica dolgotrajnega psihicnega in fizicnega nasilja.
tkole gre en quote: Kaze jedan psihijatar:
“Pravi bolesnici nikad kod nas ne dolaze, dolaze oni koji su oboleli zbog tih pravih bolesnika.”
To ti ne ves ali jo je ubil on; so pa okoliscine nenavadne sploh za vse nas ki smo jo poznali. Upam da primer dobi epilog na sodiscu.
Žrtev le redkokdaj govori o nasilju, ki ga doživlja. To so dejstva. Preberite si tisti, ki pišete take, kje smo bili in kje je bila družina, kaj o tem na spletu, je tega ogromno.
Ponavadi izvejo, ko je že prepozno. To je stigma, ki se drži žrtve. It’s a vicious cycle.
Narcis, kakršen je Saša pa le redkokdaj prizna, da nasilje izjava ali prizna, da kaj takega počne.
Saša, vesti ne boš ubežal. Iskala te bo in preganjala.
Predlagam, da si preberete knjigo od avtorja F.M. Dostojevski z naslovom Zločin in kazen. Ne pravim, da jo je on ubil, ampak je brez dvoma posredno zaradi maltretiranja odgovoren za njeno prehitro slovo. Kaj se je pa še dogajalo, pa ve samo on.
Rose329, 23.04.2025 ob 21:33
Žrtev le redkokdaj govori o nasilju, ki ga doživlja. To so dejstva. Preberite si tisti, ki pišete take, kje smo bili in kje je bila družina, kaj o tem na spletu, je tega ogromno.
Ponavadi izvejo, ko je že prepozno. To je stigma, ki se drži žrtve. It’s a vicious cycle.
Narcis, kakršen je Saša pa le redkokdaj prizna, da nasilje izjava ali prizna, da kaj takega počne.
Saša, vesti ne boš ubežal. Iskala te bo in preganjala.
Predlagam, da si preberete knjigo od avtorja F.M. Dostojevski z naslovom Zločin in kazen. Ne pravim, da jo je on ubil, ampak je brez dvoma posredno zaradi maltretiranja odgovoren za njeno prehitro slovo. Kaj se je pa še dogajalo, pa ve samo on.
Ja, ampak iz komentarjev je razumeti, da se je vedelo za domnevno nasilje.
Tako kot je zelo realno napisala Rose. Znanci, prijatelji, celo sorodniki smo izvedeli za nasilje sele po tragediji. Sama bi Lei z veseljem pomagala, saj sem dala podobno cez (zivela z narcisom) in sem veliko predelovala svojo izkusnjo in travmo zadnja leta, studirala to tematiko. Lahko bi si pomagali med sabo. Ampak skoraj pol svojega zivljenja preziveti s taksno moteno osebo kot je bilo v njenem primeru, je zelo intenzivna izkusnja. Sicer pa, kako naj bi kdorkoli sploh pomislil na dramo med njima, ko pa je tudi Lea pisala v superlativih o svojem partnerju na IG? Danes sem prepricana, da je Sasa sam sestavil dolocena voscila sebi v njenem imenu („najboljsi partner, ljubimec, prijatelj, ki se ves cas trudi izboljsati najino zvezo“, itd). Tip je upravljal z njenim profilom/imel geslo celo po njeni smrti.
Tukaj nam javnosti verjetno marsikaj ni jasno. Presenetilo me je tudi to, ko sem na tem forumu prebral, da naj bi “uspešen fotograf” tudi tožil Lejinega očeta za hišo, ki naj bi jo podaril Leji. Ne bi me presenetilo tudi, da sta Lejina starša konkretno pomagala pri vzdrževanju Lejine družine. Zgleda mi, da so bila v ozadju tudi neke večje finančne koristi. Upam, da to nekdo resno preiskuje v pravi smeri in spremlja? Tukaj meni nekaj ne gre skupaj. Škoda, ker se ni Leja zaupala družini, da bi jo zaščitila. Čeprav se mi zdi čudno kako, da noben tega ni opazil. Zelo čudno.