Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Atrakcija

Atrakcija

Dans sem atrakcija, vsi me gledajo in občudujejo in komentirajo…
Sem se ustrigla taku na pobalinsku in sem ku Culkin u “Sam doma”, hihi…
Hja, no, vi ne veste, da sem bla zmerej čupasta… hehe, zdej pa neč več…

Zvezdica, sam de se mi ne boš smejala,… aja, dans se ne vidmo, ker nam dostavijo na dom… opa, delo….

čauči

Helči!
Pr meni veljajo v začetni fazi samo fotke!
Pošlji se!
Cmoka
Sp

He he … Helči … tako sem se jaz tri leta nazaj … Od imer sem imela dolge koderčke … in takrat me je štrknilo … in sem se ostrigla čisto na kratkice kratkice … :)))))))) … kako sem se počutila dobro … :)))) … Zdej si pa spet puščam dolge … ;))) :)))))

Dej … eno slikco naredi pa pošlji … da vidimo to čudo … :)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Od tebe pa tudi že en teden nisem dobil nobene! 🙁
Me zanima,kako izgledajo na frišno zaljubljeni joški?
😉
Sp

Mojo slikco si dobil v ponedeljek … tisto ko se lupčkam z mojim ta novim … tako da neč jamrat … !!! :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

HEHEH A LAHK PRIDEM POŠLATAT…

CMOK

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem vprašu za joške,ne pa za lizanje!
😉
Sp

A seksaš kaj te dni?
Mislim,ko je zunanjost bolj topla,kot notranjost?
😉
Sp

Moji joški so vedno isti … ne vem zakaj bi ti stalno pošiljala Refresh .. :))))

LP, Bgv

Glih zaradi tega!Refresh!Me res zanima,kako zgledajo zdej,ko pod njimi srček bolj nervozno razbija.
🙂
Sp

He he … … … sam tisto bi ti mogla pol filmček poslat … da bi videl kako skačejo, ko tako razbija pod njimi … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

Sem skromen!Tudi fotka bi bila v redu!
Pa kaj se tolk obiraš…..moram že mal zamenjat sreensaver…in ko se boš slikala,se dej podobno kot zadnjič,čeprav bi bilo super,če bi se tud malo obrazka videlo.
Sp

Si še bolj siten kot peroksidko, veš! :)))))) Nič ne bo … zaenkrat ne dobiš nič … mogoče potem, ko bodo enkrat osončene oz. ožgane … ;)))) :))))

Lp, Bgv

To bi pa že lahko vedela,da ne maram osončenih!Take,kot zadnjič hočem,pa siten gor al dol!
Cmoka za vzpodbudo!
Sp

No … pol bom pa počakala do zime, ko bodo bele ko sneg … pa ti jih takrat pošljem … … …

Mimogrede … sedaj je tako vroče, da se mi še bradavičke skrivajo not … tako da ne bi bilo kaj pokazat … ;))) :)))))))))))))

Lp, Bgv

Jaz že dobro vem,kak zaklad imaš ti pod mikico in če se greš slikat tja,kot zadnjič(kjer je malo bolj hladno),bo fotka super za moje namizje!
Pa raje pejd in ne zgubljaj cajta tu z mano in tipkanjem!
Sp

Me prav firbec matra kakšna si zdaj……….Na žalost se danes ne vidimo….mi gremo jest ven……kaj pa vam dostavijo? Pizzo?

hehe… ja, sm tud jst že pozabla kašna sem… se morm jt mal u sekret pogledat….

ja, pico prnese žižk…. ;)))

njamsi….

papa

Jaz ti lahko poslikam, kako ti jeziček kažem … pa s prtkom žugam … drugo pa nič … ;)))) :)))

Lp, Bgv

Saj te poznam srce zlato!Ti prijatelju ne moreš reči ne!
A lahko že v ladlc pogledam?
🙂
Sp

Ladlc prazen … … … … … :))))))

Huh … da ne znam reči ne? Ti dam telefonsko od Peroksidkota pa ti bo on povedal kako znam reči ne … ;))))))))) :))))))))

Lp, bgv

No saj sem vedel!
Si že rekla ja!
Cmoka
Sp

Mmmmmmmmmmmmm………..kolk je dobra tista……………Midva sva bila včeraj na pizzi “Na placu”…..fina papa……….

ahm, ja, tam so tud fine… njamsiiiiiiiiiiiiii…. mene bo pobralo od teh pic… jst žvim sam od jogurtov, pic in sladoledov….

dober tek…. papa, jej za dva… ;))

Ti pa vse zastopiš po svoje, a? :))))

Lp, Bgv

New Report

Close