audi A3

Že skoz imam željo, da bi imela Audija. Nekako bi lahko kupila do 2 leti rabljenega oz. za največ 20.000 €, če je možno kakega kvalitetnega tudi za manj.
Je vredno iti v tak nakup? Trenutno se vozim s cenejšim avtom in neke nuje ni, da menjam, ampak željo bi si enkrat rada uresničila in nisem ziher a je Audi vreden svoje cene ali je njegov sloves res tako upravičen?
Avto bi imela dlje časa, zato se mi tudi zdi primeren, ker oblika mi je všeč tudi tista izpred 10 let, ko sem kot študentka res lahko samo sanjala o njem. Zdaj pa bi si ga počasi že lahko privoščila, pa ne vem a je to to al se mi samo zdi da je ta avto vreden nakupa?

zdaj pravjo, da se splača avto kupt. prodajalci jih namreč težko prodajo in se da dosti zbarantat. če boš kupla rablenga sam glej, da gre z tabo kdo ki se na to dobro spozna, da ne kupiš mačka v žaklu.
drugače pa, moj kolega ga ima. se je zaletu pa je bil avto skor brez praske. un tadrug avto pa..hm..no, pleh ni edino merilo tle seveda. je pa ta kolega z njim strašno zadovolen in vem da se bi prej razjokal kot ga pa prodal.
btw-i like audi a3 tudi:-) bolj kot druge modele, kr je dost kratk še da ga povsod porinš. ima pa ga tudi moj bivši oziroma zdajšni (se še nismo zmenli hehe) fant in je z njim tako zadovolen da…ne morem opisat. avto je zdaj že kar star, več kot 10 let, pa z njm ni imel nobenih težav…

Jest bi ga rada prodala.Če te ne moti da je star 4 leta.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2880102&show=1

Jst bi ga tudi imela, A3 ali A4, mogoče bo tudi ratalo, če nam firme poplačajo pufe…Ja, tale za 13500 je pa res malce drag napram http://www.mobile.de in na recesijo.

Sportback je eden izmed najgrših nemcev trenutno, podobno kot BMW 3 in Golf plus..
Glede nakupa novega pa: pojdi zdravit svoje razmišljanje!!![/quote]
In kot ponavadi, pride DRRR, ki je prepričan, da obstaja samo en način, kako živeti in to je njegov. Bog ne daj, da si omisliš visoko omaro v dnevni sobi, saj v dnevni sobi ne smeš imet pohištva ali nov avto, si takoj za psihiatra. Če pa imaš še slučajno prikolico na hrvaški obali in pa tri kile viška brez sixpackov, pa ne vem, kako, da vam sploh dovolijo živet.

Imam A3-ja že 8 let, sem ful zadovoljna in ga sploh še ne mislim menjat. Nobenih napak, razen rednih servisov nobenih stroškov. Se mi je zgodilo, da sem v križišču priletela v zadnji del Škode, meni je počila tablica, Škoda je bila kar fajn porukana.
Imamo še Renaulta, ej z njim pa so, odkar je šel iz garancije, stalno stroški. Če se ni že vse pokvarilo, potem se ni pa še nič.
A3 ti zelo priporočam, tudi v mestu ga vtakneš v vsak parkirni.