Aurelio Juri
Enaa, jaz bom tudi s tem postom zaključila.
šele nato dober okus in etika… kam to pelje, kje so meje, kdo je jutri na vrsti?
Potem pa dajmo rečt, zakon je utvara, sme se varat, pa ne bo kršen dober okus in etika, ne bo več nikamor peljalo, ne bo mej in jutri ne bo nihče na vrsti.
To pa ne, ne?
Skrivanje za pravico do zasebnosti, my a**! Napad je najboljša obramba. Kaj pa tebe briga, s kom jaz seksam in kaj govorim, to je moja pravica in ti je nimaš pravice kršit, pa še zaslužiš z njo, ti, ti!! To govorite.
kakšno sprenevedanje! pod krinko da vas zanima davkoplačevalski (=vaš) denar, ste pripravljene uničit človeka in še njegovo družino! ja, tinkara , res smo vsi krvavi pod kožo, torej tudi poslanci. zakaj jim torej te krvavosti ne pustimo? kaj imamo mi od tega, da uničimo človeka in njegovo družino? meni to zgleda kot smrtna kazen za prometni prekršek!
aurelio se ni hvalisal novinarju, ampak je pač povedal kar je povedal na anonimnem forumu oz. anonimnemu človeku. da ne bi zdaj vlekli ven vseh kroglic, ki jih priporočajo in si jih vtikajo tukaj pišoče članice foruma! čeprav tukaj nekatere celo niste anonimne, verjamem, da vam ne bi bilo prav, če bi v visokonakladnem časopisu objavili vaše družinsko-seksualno-osebne štorije, ki jih delite na MON.
in še to: dejstvo je, da je šel rumeni tisk preko vsake mere. pred nekaj leti, ko je sodišče znano osebo obsodilo pedofilije (!!!), so objavili le začetnice imen – kljub temu, da je šlo za javno osebo, ki jo poznamo oz. smo zanjo slišali vsi, in seveda kljub temu, da je šlo za ogabno zlorabo položaja/statusa, s katero si je gospod “kupoval” mlade fantke. da je šlo za KAZNIVO DEJANJE. zakaj torej menite, da je aurelio slabši od npr. prej omenjenega gospoda? so se vaše vrednote vmes spremenile? se je spremenila vaša “morala”?
Dej, ustau mal konje.
Vse, kar sem do sedaj slišala, ni nihče zanikal. Torej zaenkrat naj bi to bilo res.
– da je bil za to porabljen naš denar
– da je to počel med službenim časom
– da je lagal novinarki o krasnem možu in očetu
Nihče se ni spravil uničit njegove družine. Še najmanj pa Tinkara. Je kar sam poskrbel za to.
Veš, moj mož je tisti, ki poskrbi, da ne bom prizadeta (in obratno, seveda). Tega od sosedovga Franceljna res ne pričakujem.
In, če so se naše vrednota od takrat spremenile, hvala bogu.
Ne vem, če ni bolje, da si na teh straneh, kot pa da bi se dogovarjala za kakšne čudne zmenke :))))) v troje.
Najprej: pedofilija je nekaj drugega kot swingerstvo. Swingerstvo ni kaznivo dejanje…
Bom se jaz nekaj rekla… meni se zdi narobe to, da se obsoja njegova spolna praksa. Narobe je to, da je uporabljal mobitel in da imamo tako naivnega in butastega poslanca, da se je dal na tako lahek nacin ujet… To pomeni, da nam loleki krojijo usodo.
Ampak swingerstvo pa… ej, ljudje to pocnejo, celo tako, da so partnerji o tem domenjeni… Kaj pa vemo. To, da je on nakladal kako noben o tem nic ne ve, se ne pomeni, da je res. Mogoce pa ve in je to pac nacin zivljenja. A je to moja stvar? Ni…
Uporabo sluzbenega telefona bi se dalo dokazat tudi na druge nacine… ampak je zgodba prevroca in privlece prevec bralcev…. prodajo casopisa…
Sicer pa CBV da o tem tukaj razpravljamo, ker itak nic ne bomo resili, samo spet se kregate (mo)…
Tanja
Eno vprašanje za zagovornice AJ:
Potem takem je to kar je on (in ostali poslanci, ki zapravljajo denar) počel prav?
Nekje je treba začet in najbolj naivni prvi padejo na mino. Me pa nekaj blazno zanima – glede na to, da je AJ podpisal, da službenega telefona ne bo uporabljal za privat namene in da je šlo v njegovem primeru za davčno utajo, ali bo davčna kaj ukrenila?