Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Austrijci so me presenetili (pozitivno) Bravo Borci!!!

Austrijci so me presenetili (pozitivno) Bravo Borci!!!

https://www.facebook.com/televizijasrpskedijaspore/videos/246349373852531

Tudi v Grčiji ima narod poln kufer korona fašizma.
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/serbian/lat/svet-56344334.amp

Jaz imam pa poln kufer takšnih bedakov kot si ti pa ludi pa dawin pa še kdo.
Kako si vi to predstavljate? Mask ne bi. Cepiva ne bi. Ukrepov ne bi.
Zaradi takšnih kretenov kot ste vi vse skupaj tako dolgo traja. Boli vas k. če širite virus ali ne, Samo da vi ne guznete, ostalo vas ne briga. Da vas ni sram!
In ta forum, ki te idiotizme podpira!

Zaradi takšnih kretenov kot ste vi vse skupaj tako dolgo traja. Boli vas k. če širite virus ali ne, Samo da vi ne guznete, ostalo vas ne briga. Da vas ni sram!
[/quote]

Pa zapri se v klet, daj si tri maske na bučo, cepi se. Možnost imaš še pa še. Ostani doma, guznil boš tako ali tako. Majko mila, eni bi radi večno živeli.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

Kako si sploh razlagaš to, kar si napisal, SAMO DA VI NE GUZNETE? Kako to gre v tvojo logiko ob tako nevarnem virusu? Človek, ki se mu gre le za to, da ne guzne, se bo menda ja popolnoma zaščitil, hodil okrog v skafandru če je treba. Da ga ne pokosi super nevaren virus.
Jaz sem za to, da vsi skinemo maske dol. Kje ti tu vidiš skrb samo za moje življenje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
Skini se s foruma, če si ogroženo in zapri v klet.

New Report

Close