Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AutoDoc trgovina

AutoDoc trgovina

Kaj so to po novem neke trgovine, tudi ta Autodoc? Imajo vsaj pisarno v Sloveniji?

Naročil sem en parkirni senzor, sem pogledal pri bratu na testerju točno kateri je crknil in res ne bom plačeval menjave, tist odbijač znam pa tudi sam dol vzet in dat nazaj. In plačaš izdelek preko paypal, potem pa pošiljajo to nekje iz Poljske in traja celo večnost. Sploh nimašpojma od kje bodo poslali, dokler ne potrdijo naročila.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Odgovor na objavo uporabnika
modrival, 06.06.2021 ob 20:36

Kaj so to po novem neke trgovine, tudi ta Autodoc? Imajo vsaj pisarno v Sloveniji?

Naročil sem en parkirni senzor, sem pogledal pri bratu na testerju točno kateri je crknil in res ne bom plačeval menjave, tist odbijač znam pa tudi sam dol vzet in dat nazaj. In plačaš izdelek preko paypal, potem pa pošiljajo to nekje iz Poljske in traja celo večnost. Sploh nimašpojma od kje bodo poslali, dokler ne potrdijo naročila.

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 20:24

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 20:22

šef, 06.06.2021 ob 20:15

Zdravo,

sem delodajalec, no, ne ravno velik, ampak dajam pa plačo trem ljudem kateri preživljajo svojo družino.

Takole ti bom povedal iz oči delodajalca: Ko si prišel na razgovor, si imel možnost pogajanja za plačo.  Ker si podpisal pogodbo je to pomenilo, da si sprejel ponujeno plačo za delo, ki ga boš opravljal. Delo, ki ga opravljaš pa je pogojeno s tvojim znanjem in pridnostjo. S tem tvojim dejanjem si oškodoval podjetje za kar nekaj denarja, saj so ponavadi zunanji izvajalci kar dragi. Imel si možnost pogajanja in ga še zmeraj imaš, lahko bi povedal, da znaš nemško in za to zahtevaš na mesečni ravni 100€ + več.

Jaz bi te odpustil prvi dan, ko bi to izvedel, da takole škoduješ podjetju. Vsekakor bi ti na razgovoru ponudil solidno plačo glede na tvoje znanje, nikoli ne ovinkarim, delavce plačam, če so pridni.

Ne zavedaš se, da sam šef ne mora imeti tega dela, ampak to delo opravjajo delavci, ki jih zaposluje. Od njih se pa pričakuje, da so solidarni in pripadni podjetju. Brez dobrih delavcev ni podjetja.

Ustvari si svoje podjetje pa se boš postavil v ta položaj v katerem je tvoj šef/direktor, povem ti, da ti ne bo lahko, ko boš naletel na sebi enakega!

Si opazilo debil od trola, ad mene ne moreš citirat?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Muhahahahah. Sam še viharni je ostal. Hahhahahhahahahahhahahahah.

hE he he, 06.06.2021 ob 22:55

Muhahahahah. Sam še viharni je ostal. Hahhahahhahahahahhahahahah.

Tebe debil ni? Saj si res bolj dreku podobno kot človeku.

modrival, 06.06.2021 ob 20:46

Si opazilo debil od trola, ad mene ne moreš citirat?

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 20:44

New Report

Close