Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem AvantCar ali GiroCarShare?

AvantCar ali GiroCarShare?

Čedalje večkrat se znajdem v situaciji, da si rabim sposoditi avto ampak ne vem, kam se obrtniti. Ni pomembno kakšen avto je, samo da je. 🙂 Torej, avantcar girocarshare ali kakšen drug ponudnik? vesel bom vaših odgovorov

Izbire imaš veliko več kot samo ti dve … še na Bolhi imaš celo morje ponudnikov. Priporočam ti lahko samo giro car share, že samo zaradi širokega izbora avtomobilov. Kar ti zapaše, to si lahko sposodiš 🙂

Definitivno GiroCarShare. Cel proces je lažji za razumeti pa tudi mislim da je veliko cenejše v primerjavi z njihovimi konkurenčnimi ponudniki.

Kupiš rabljen avto na Bolhi in je. Res potrebujete samo enkrat na mesec avto?

Jaz skoraj vsak dan uporabljam kar Giro

Jaz tudi. Mi je sosed povedu za aplikacijo in jo res skoraj vsak dan uporabljava z mojo

Uporabljam A2Go že več kot 4 leta. Uporabniška izkušnja super, ekipa iz rezervacijskega centra odzivna…
Avant2Go je car sharing storitev za razliko od Gira, ki to ni. Pri A2Go si sposodim avtoček za 20 min, plačam npr. 3-4 €, kar mi Giro ne ponuja.

Se strinjam. Sedaj je še najbolj koristna izposoja, ko javni prevoz peša. Moj glas gre tudi giro car shareu

New Report

Close