Avantura
Jaz sem za avanturo. Stara sem 23, dobra postava, hodim na fitnes, črvsta ritka, lepi joški, rdečelaska, v postelji delam vse kar od mene želiš, nič ni tabu. Tako sem pohotna cele dneve pa noben noče seksati z menoj. Ženske res tako težko dobimo seks…ni nobenih ponudb nikoli…
Tako da napiši mi kje si doma in pridem kar takoj do tebe, bom jaz prinesla kondome in večerjo bom skuhala samo povej kaj želiš jesti po seksu.
najboljše lovišče je v štacunah z ženskim perilom … ponudiš se, da boš tačas, ko gate in modr pomerja držal vrečke od prejšnjih nakupov.
zihr te bo vprašala, kako zgleda v perilu … pol se je pa losat neboš mogel ☺
Kako si me drznete označiti za moškega?? Jaz sem ženska ki je ful seksi in ful potrebna pa noben noče z menoj seksati. Jaz samo hočem moškega za seks in da mu kuham ter pospravljam. Ker imam dobro postavo in vse pošlihtano v glavi in sem brez prtljage visim cele dneve po forumih ter prav upam da mi kdo kaj napiše.
V knjižnicah, trgovinah, prireditvah, predstavah, koncertih pa srečaš same grde, ki jim je seks nagravžen. Jaz nočem sploh spoznati moškega jaz hočem samo seksati z njim.
Jaz sem za avanturo. Stara sem 23, dobra postava, hodim na fitnes, črvsta ritka, lepi joški, rdečelaska, v postelji delam vse kar od mene želiš, nič ni tabu. Tako sem pohotna cele dneve pa noben noče seksati z menoj. Ženske res tako težko dobimo seks…ni nobenih ponudb nikoli…
Si res prepričana, da nimaš nobenih ponudb? mam jst ponudbo zate. Jaz bi rad seksal!
avanturka, 05.07.2013 ob 13:01
Tako da napiši mi kje si doma in pridem kar takoj do tebe, bom jaz prinesla kondome in večerjo bom skuhala samo povej kaj želiš jesti po seksu.
- Kontakt?