Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avantura.net

avantura.net

Mene pa zanima, če se je že kdo srečal s parom, al posameznikom iz te spletne strani? avantura.net…
Pa vaše izkušnje…

thx

Če bi rada kaj staknla samo GO FOR IT!

Če veš kaj hočeš, najdeš kar iščeš.

Ko boš vedel-a kaj hočeš takrat je čas, da začneš iškat.

Prej pa pusti avanture avanturistom.

Pa nič slabega ne mislim s tem kar sem napisala.

A ti to iz iskušen???

A ti to iz iskušen???[/quote]

Tuki so sam fukfehtarji, ki ga namakajo v vse kar se premika in ima luknjo. S kondomo ali brez, niti ni važno, ker kondom itak ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščita.

A ti to iz iskušen???[/quote]

Tuki so sam fukfehtarji, ki ga namakajo v vse kar se premika in ima luknjo. S kondomo ali brez, niti ni važno, ker kondom itak ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščita.[/quote]

Tudi mene zanima, a ti to iz izkušenj veš?

Tuki so sam fukfehtarji, ki ga namakajo v vse kar se premika in ima luknjo. S kondomo ali brez, niti ni važno, ker kondom itak ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščita.[/quote]

Tudi mene zanima, a ti to iz izkušenj veš?[/quote]

Ja, iz izkušenj, happy zdaj???!!! Je blo potrebno zdravljenje, še bolj happy zdaj??!!!

Jaz vsak teden nategnem enega iz te strani, pa nisem še nič staknila! 🙂

Ja gor je bl mal žensk, so pa tipi. Čudaki, nesamozavestni in taki bolj svobodomiselni pa vse do sugar daddyev. Nekaj sem jih spoznala, not bad. Glede možnosti okužbe, je pa treba bit previden VEDNO in povsod.

Cca pred 1 letom sem se registriral na avanture.net. Objavil sem oglas (on išče njo), za vsak slučaj, odgovora niti nisem pričakoval, pa dobim pošto. Zaupam svojo tel, se dogovoriva za srečanje. Zelo zelo luštna damica se je pojavila. Nekajkrat sva se imela res noro. Potem sem se srečal še z dvema, nista bili tako sexy od 1. bilo pa je super.

Presodiš pač, s kom se srečaš. Lahko pa čaaaaakaaaaš na pravega/pravo .. Ampak – življenje je le eno.

ja

kako ti je ime

Nisi pa povedal koliko si plačal za lušno damico….
Žensk, običnih, ne prostitutk tam praktično ni,kaj šele da bi bile lušne. Isto je na Urgenci in teh portalih.

Stara tema, ampak avanture še laufajo 😉
Ja, jaz sem se dobil.
Seks.
Brez posledic.

Sem se srecala. Je pa res veliko neresnih porocenih, ki se tezje prilagajajo (samodopoldne). Treba je narediti selekcijo, par mailov, sliko tica. Potem pa spoznavna pijaca in ce je ok se zmenis na nevtralni lokaciji. Pa seveda izdam cim manj osebnih podatkov, ker gre samo za sex, ne pa sklepanje prijateljstev.

Tole pa podpišem v celoti.

Še vedno jo imam doma že 3,5 leta še vedno je top bejba. Avanture.net, hvala !

Sem Matej pa ti pandapandica?

Sami F U R C K Fehtarji

A ste zaprti doma?

Nič ne hodite ven,nimate sosedov,sodelavcev,prijateljev za avanturo????

Dobra 🙂

Moj najblizji sosed je pralni stroj, sam za moje pojme ma prevelko lukno

če bi bila slovenija pravna država ta stran sploh ne bi mogla nastati ne pa da se gredo gor že leta protitucijo delo na črno. to ni nobena stran za zmenke, gre zgolj za plačano protistucijo, delo na črno in utajo davkov.

As fous? S pregrd/a za ta posel al kako

Moja sodelavka je bot, k nima avanture v programu

New Report

Close