AVANTURA OB ZAKONU – ŽENSKA Z ŽENSKO
Sem srečno poročena, imam 38 let, dva otroka in najboljšega moža kar si ga lahko želim. Z možem sva si ustvarila trdno in dolgo zvezo ter udobno življenje. Seveda imava vzpone in padce, ampak jih rešujeva sproti in to je brez dvoma moški s katerim se vidim do konca življenja.
V zadnjem času pa sem pri sebi začela odkrivati (si priznavati), da me na nek romantičen način vedno bolj privlačijo tudi ženske (urejene, elegantne, izobražene, privlačne … za takšno se imam namreč tudi sama). Ne gre le za seksualno, temveč (še bolj) tudi za čustveno kemijo. Predstavljam si, da bi se lahko zaljubila tudi v žensko, čeprav globoko ljubim svojega moža. Vedno večkrat sanjarim, da bi si omislila neko takšno “avanturo”, ker se mi zdi, da lahko ženska ženski da še neko drugo dimenzijo ljubezni, ki jo še tako popoln moški ne more. Neko razumevanje in kemijo na drugem nivoju.
Ko sem se o tem pogovorila z možem sem najprej mislila, da me bo imel za zmešano. Pa je ravno nasprotno, totalno se je napalil tudi on na to idejo:). Seveda, pod pogojem, da mu tega nebi počela na skrivaj za hrbtom in (itak), da bi si jo občasno lahko delila v postelji. Mmm, mislim, da bi to šlo tudi z moje strani. Katera koli kombinacija s še enim moškim odpade – se pravi ne pride v poštev klasično svinganje med pari ali kaj podobnega.
Zanima me, če ima že kdo kakšne podobne izkušnje s čim podobnim? Predvsem pa KJE SPOZNATI kakšne take ženske in kako? Ne morem ravno kar na cesti vsake vprašat, če je za kakšno tako stvar. Ali obstajajo kakšni klubi ali omrežja, kjer se splača kaj poiskati? Kam se obrnit, kako prepoznati takšno, ki bi bila pripravljena na kaj takega? Glede tega sem čisto “zelena” in brez izkušenj, hehe. Bi pa z veseljem poskusila:)
Res bolano….ti ne bi, da bi se pridružil moški, možu bi pa pustila da poriva ob tvoji prisotnosti drugo…eni ste res bolani, sej zato ni čudno kam to pelje, kakšni so postali ljudje…
Res bolano….ti ne bi, da bi se pridružil moški, možu bi pa pustila da poriva ob tvoji prisotnosti drugo…eni ste res bolani, sej zato ni čudno kam to pelje, kakšni so postali ljudje…
[/quote]
Haha, aha, pri tebi je samo misijonarec, pa se to ce je rjuha vmes?
Možu kupi lasuljo, mal ga še nališpaj in vola imaš svojo novo bejbo. Druga možnost je pa ta, da se včlaniš v kljub tebi sorodnih in mislečih polnoritih babnic, ki si na stara leta želijo razverdrila. Potem se boste pa že zmenile. Boljše to kot pa v celofan zavito fukfehtarsko nakladanje po forumih.
Haha, aha, pri tebi je samo misijonarec, pa se to ce je rjuha vmes?
[/quote]
Med trojčkom in misijonarcem je pa še kar nekaj možnosti no. Tudi kakšnih malo bolj navihanih. Moje sožalje, ker jih očitno ne poznaš.
Ravno originalna nista in bi rekla, da je razmerje med pari, ki iščejo dodatno bejbo za v posteljo, in ženskami, ki bi bile pripravljene na trojčka, 10.000 proti ena. Tako da veliko sreče.
Mi pa tvoj prispevek zveni zelo ponarejeno naiven kot oglas nekoga, ki to že dobro ve in je izčrpal že nekaj drugih možnosti (brez omembe vrednega uspeha).
a?
Forum je zaprt za komentiranje.