Avantura z starejšo muco
Lep pozdrav, mene zanima če ste imeli že kdaj avanture ali pa celo dalšo zvezo z 10 ali pa 20 let starejšo žensko.
Kak je blo, se splača? Bi ponovili, priporočate?
Zanima me tudi če je kera zainteresirana da bi probala z 21 letnim
Pa če se že najde kakšna zainteresirana, dovol odštekana kot jas naj piše zs
L.P.
Jaz ti bom opisala svojo izkušnjo. Ko sem se ločila, sem se odločila, da si omislim ljubimca – mlajšega in samo za sex. IN sem ga dobila. Bil je star tolk kot ti, jaz pa 38. Kar se tiče samega sexa bi rekla, da sem ga veliko naučila – je bil precej brez prakse ampak se je hitro učil. In zadnji sex je bil nekaj nepojmljivo dobrega, tolko orgazmov sem doživela, da sem jih na polovici nehala štet, bla sva pa u postli ene 6 ur, sex je bil s premori seveda, da je vmes prišel k sebi…. Drgač pa – kle se skriva ena past. Redko kdo od nas je tako narejen, da se lahko daje dol brez čustev, sploh če se tudi drugače ujameta, se imata kaj pogovarjati itd. Pazi, da se eden od vaju ne zaljubi, ker točno to se je zgodilo meni. kakor koli obrneš, mislila sem, da lahko imam nekoga samo za sex, ampak meni se ni izšlo in sem na koncu trpela, ker sem se preveč navezala, zato sem vse skupaj sama prekinila in stežka šla naprej. Sem rabila kar nekaj časa, da sem se pobrala. Pazi, tudi tebi se lahko zgodi – lahko se zalubiš ti ali pa ona… No, če gre obema res samo za sex, potem je ok – uživancija na kvadrat. jaz sem s tem svojim zeloooo uživala v spolnosti in me je dobro zadovoljil, ko sem mu enkrat pokazala, kaj mi je všeč 🙂
Hvala. Dober opis, imela si kr zakomlicirano iskušnjo ne.. samo tak je ne v vsaki odlični stvari je nekaj odlično slabo.. hvala bogu se je na nek način še dokaj lepo končalo. Zanimive stvari berem po internetu pa mi je res to najbol zanimivo ne. različne iskušnje ljudje pišejo, sao v večini primerov pol neka čustva vse uničijo. ampak meni osebno se zdi da bi se lažje zaljubil v starejšo pa še sam pri sebi nisem prepričan če bi sploh kdaj probau da nebo pol kr nekaj vse narobe. al pa bom z kako poročeno pa me bo pol neki stari ded iskau ne, sao po eni strani pa bi probal… da vidim iskušene kako delajo pa še lepše ste hehe ;p
Za “milfina”:
Se moram (tudi iz svojih preteklih izkušenj), popolnoma strinjati s tvojim zapisom. Tudi jaz sem imel to srečo, da sem imel še kot samski, nekaj daljših intimnih zvez s starejišimi (žal že takrat poročenimi) ženskami. Jaz od 20-25, one od 35-45 let. Z vsemi (tremi), sem imel obojestransko super izkušnjo, a vse so imele enako težavo, kot ti milfina.
Priznam, tudi jaz sem vsako od njih oboževal (v eno sem bil celo zaljubljen, a sem sam pri sebi razčistil v svoji glavi, da žene in matere majhnih otrok, pač ne morem ukrasti družini), saj so seksale iz čiste strasti, želje …, ne pa iz kakega prikritega razloga… (in tega se ne da zaigrati). Tudi sam seks je bil sanjski,… žal pa dolgoročno prihodnosti pač v takšni intimni zvezi ni bilo, kar pa sem si upal priznati v teh zvezah žal le jaz.
Tako, da “Marec250 “, če boš imel kdaj priložnost imeti avanturo s starejšo žensko, ti jo toplo priporočam, ne bo ti žal, le pošten bodi do dame, ne ji obljubljati stvari, ki jih ne boš mogel ali hotel izpolniti, saj je pogosto nepričakovan “sindrom” dam (kot ga je tudi opisala milfina”), da se v afero spustijo “trezne” glave, na koncu pa jim čustva “zamegljijo” začetno jasno sliko o avanturi in pričakovanjih s postavnim “mladičem”.
Kljub vsemu pa si upam zatrditi, da tako kot meni, niti milfini ni žal za opisano “izkušnjo”, saj na koncu šteje le tisto lepo kar doživimo, vse drugo pa gre s časom v pozabo…
Torej “Marec250” veliko uspeha pri iskanju “navihane” dame in pa pozdrav “milfini”!
Ja, dobro si napisal, edino pri meni ni bilo varanja, sem bila že samska in na začetku sem bila jaz tista, ki je postavila pogoj, da resne zveze ne bo, da se niti kazat ne želim z njim naokoli, na koncu mi je bilo pa hudo, ker sem si ga želela vsemu svetu pokazat, pa nisem mogla, ker sem vedela, da me ne ljubi. Imel me je rad, ljubil me pa ni. Pa seveda še kup pomislekov je bilo okoli razlike v letih, pa njegovo govorjenje, kako si želi družine, otrok ipd, jaz pa sem bila že ven iz tega… Moški imate tu neko prednost, ker vas čustva ne potegnejo tako zelo noter, tako kot si napisal. Nam ženskam se pa to rado zgodi. Moram pa reč, da mu je bilo vseeno ful hudo, ker sem prekinila najino avanturo, še zdej včasih kako sporočilo dobim od njega pa je že par let mimo, me sprašuje, kako sem kaj in kako life pa služba pa otrok… Ne, žal mi pa res ni 🙂 meni je bila tudi lepa izkušnja, še zdej se včasih nasmehnem, ko pomislim na najina srečanja.
Hvala. Dober opis, imela si kr zakomlicirano iskušnjo ne.. samo tak je ne v vsaki odlični stvari je nekaj odlično slabo.. hvala bogu se je na nek način še dokaj lepo končalo. Zanimive stvari berem po internetu pa mi je res to najbol zanimivo ne. različne iskušnje ljudje pišejo, sao v večini primerov pol neka čustva vse uničijo. ampak meni osebno se zdi da bi se lažje zaljubil v starejšo pa še sam pri sebi nisem prepričan če bi sploh kdaj probau da nebo pol kr nekaj vse narobe. al pa bom z kako poročeno pa me bo pol neki stari ded iskau ne, sao po eni strani pa bi probal… da vidim iskušene kako delajo pa še lepše ste hehe ;p[/quote] Moj nasvet: ne zapletaj se s poročenimi ženskami – je veliko samskih/ločenih žensk v srednjih letih na voljo 🙂 kot si napisal, se že tako lahko stvari zakompicirajo, če je pa ženska še poročena, si lahko na glavo nakoplješ jezo ljubosumnega dedca ali otrok, če slučajno zvejo.
33 letnik za močnejše, piši mi na [email protected]
Anonimno608, 19.05.2024 ob 13:25
Seveda daj kontakt 🤪
Od Kje pa si