Najdi forum

Avast in sprememba maila

že nekaj let uporabljam avast free antivirus na katerega sem se prvič registrirala z mailom katerega geslo sem kasneje pozabila. potrebno pa je vsako leto “obnoviti registracijo”. 2x sem se registrirala s starim mailom (do katerega ne morem dostopat zaradi pozabljenega gesla) pa je bilo zgleda ok, ker je avast delal normalno. (skrbi me, da bi bilo potrebno kaj potrditi preko maila). konec meseca pa mi spet poteče in bom morala obnoviti registracijo. ali je kakšna možnost v avastu spremeniti mail? ali lahko kar pri obnovitveni registraciji vpišem nov mail? ali bo sploh prijel oz. ali ga bo “blokiralo”, ker sem pač registrirana prvotno z drugim mailom?
pisala sem na podporo avast pa mi ne odgovorijo, na spletni strani pa piše, da je podpora le za kupce.
hvala

a nihče ne ve?
naj povem, da leta nisem imela nobenih problemov z avastom. zdaj pa kar naenkrat. danes je bila na voljo posodobitev za program. posodobim in mi sploh ne odpre, samo črno okno kjer je bila možnost zapreti in resetirati program, kar se pa ni dalo. pa sem odstranila in naložila na novo.
in zdaj imam na novo, pa hočem registrirat, ker mi piše, da nisem registrirana. pa kar v programu kliknem na registracijo in mi kar avtomatično registrira (nič mi ni bilo potrebno izpolnit) in piše, da imam na voljo 1 leto uporabe.
sem hotela preko spletne strani, ker sem ravno downloadala na novo pa sem se hotela še registrirat na novo ( z novim mailom).
zdaj pa ne štekam, a sem kar avtomatično registrirana s starim malom? ali zakaj mi ni bilo potrebno nič izpolnit kot vedno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close