Avdio kasete
Zdravo!
Evo končno imam spet svoj avto ker sem nezmožna it peš do trgovine in nazaj. In tako kot avto je tudi avtoradio predpotopen in na avdio kasete. Ker sem bila še pred pol leta toliko pametna, da sem vse kasete zmetala v smeti, češ da so neuporabne sem zdaj brez in mi ostane le, da v avtu poslušam šumeče radio postaje.
Ima mogoče kdo od vas kake stare kasete s pop ali rock glasbo, ki jih ne rabi več in bi se jih rad znebil?
Lep ponedeljek še naprej!
a tole bi ti bilo v redu ? Če dobr pogledaš, se vidi izvajalce – zlo mešano na žaru.
so pa tut pravlce vmes pa še neki praznih kaset ti dam, si lahko posnameš sama kej, če maš s čim
http://shrani.si/f/3y/Xu/2PZzIzGv/img2003.jpg
dam za 2 x 6pack Laškega pera
dorfmaister sem iz Tržiča (Gorenjska).
kasette, ponudba je zelo velika ampak jaz ne bi imela toliko kaset ker jih v avtu nimam kam dati. Če si od kje blizu se lahko zmeniva za Bangles, Elvis Presley, Tina Turner in Pesmice iz mačje preje Svetlane Makarovič za en 6 pack Lašekga (če mi pripelješ kam v bližino Tržiča)
Sm zahtevna a ne? :o)
Ne golnik sploh ni predaleč…. Lej res ne rabim vseh kaset, ker jih drugje kot v avtu nimam poslušat. Pa tudi vse mi niso všeč (sm zbirčna). Moj mejl: ljubiustvarjajkuhaj@gmail.com
http://www.target.com/c/audio-mp3-players-ways-to-shop-toys/fm-transmitters/-/N-5xt9pZ5b2wu
Kaj takega pa ne bi prislo v postev? Pa lahko nalozis glasbo z racunalnika gor…
Ja sej bi mi prislo tudi v postev to da bi mi elektricar prikljucil tisti kabl za usb in bi potemm s telefona ali mp3playerja predvajala muziko, samo to je spet strosek ker je radio vdelan notri in je treba pol armature podret da pride do kablov. Ce bi bilo tako enostavno bi si radio zamenjala ker imam se od avta izpred petih let radio na cdje, mp3 in se clo dvdje je predvajal….
Ampak v tale avtocek se drugega kot bencin ne splaca notri vlozit:)
Kaksen kabel, kje? Sem ti dal najenostavnejso resitev. Edino kar rabis je priklopit vtikac v el. vzigalnik in potem nastavis na frekvenco, ki jo ima oddajnik na radiu v avtu in poslusas…[/quote]
LUBA duša tist so taka jajca da je joj..vem ga mam jaz v avtu…preden dobiš taprav štiklc, pa premikanje med komadi/mapami….popolnoma nepregledno, zamudno in nadležno
BTW takale igrača stane okrog 10 €, za ene 30 € dobiš (recimo v kakem Šparu, Eurošpinu, tud Lidlu) že kar soliden radio. če zagoniš še kak kupon za popust je razlike med tistim tvojim sprejemnikom in radiom en bolj pošten 6 pak (recimo bavaria)
Kaksen kabel, kje? Sem ti dal najenostavnejso resitev. Edino kar rabis je priklopit vtikac v el. vzigalnik in potem nastavis na frekvenco, ki jo ima oddajnik na radiu v avtu in poslusas…[/quote]
LUBA duša tist so taka jajca da je joj..vem ga mam jaz v avtu…preden dobiš taprav štiklc, pa premikanje med komadi/mapami….popolnoma nepregledno, zamudno in nadležno
BTW takale igrača stane okrog 10 €, za ene 30 € dobiš (recimo v kakem Šparu, Eurošpinu, tud Lidlu) že kar soliden radio. če zagoniš še kak kupon za popust je razlike med tistim tvojim sprejemnikom in radiom en bolj pošten 6 pak (recimo bavaria)[/quote]
Tom tom ima in dela brez problema pa se drzalo imas…