Najdi forum

Kakšna se vam zdi kozmetika Avene z mineralni vodo? Zame je pravo olajšanje, ker me posebej pozimi draži vse kar dam na kožo in sem za vsako figo rdeča lisasta po obrazu. Čistilni losion, ki ga ni treba spirati z vodo je res nekaj enkratnega in krema tudi.
Vse pohvale torej

Se strinjam,zelo dobra kozmetika.Tudi jaz imam težave zdaj pozimi in uporabljam kremo za iritirano in zelo občutljivo kožo in sprej.Pa še niti preveč draga ni.Li,v zvezi s tonikom me zanima,ali se sploh ne sme spirat z vodo ?Kaj imaš potem res občutek,da je koža čista,če ga ne spereš z vodo?Ne postane koža mastna?

Uporabljam prav to linijo kot ti, za občutljivo in iritirano kožo. Po čistilnem losionu imam zelo dober občutek in koža se mi ne masti. Počutim se čisto. Popolnoma tako, kot bi se umila, le da nimam več rdeče kože, je pa res, da ga ne nanesem preveč – toliko da je koža vlažna in da se umazanija dobro obriše. Včasih se pošpricam še s sprejem in obrišem z vatko, šele potem namažem obraz s kremo. Ampak večinoma kar brez spreja.
Si morda že poskusila kakšen njihov puder ali korektor?
Lepo se imej,
Li

Sina starega 5 let in pol mažem s kremo za občutljivo in iritirano kožo ,ki so mi jo prioporočali v lekani. Začetek je bil ok, sedaj pa so se mu naredili majhni mozoljčki in ne vem ali je to od kreme ali je kaj drugega. Tudi sestra jo uporablja in je zadovoljna z njo.

S testerjem sem tudi sama strašno zadovoljna, zanima me pa cena- preden grem kupit.

Uporabljam tudi korektor v obliki šminke (zeleno-beige)Zelena dobro prekriva rdečico,beige pa druge nepravilnosti in tudi podočnjake.Čez to pa potem nanesem tekoči puder.
Za Piko: za kremo (40 ml),masko (50 ml) in sprej 15o ml sem plačala nekaj čez 7.ooo.
Lep pozdrav vsem

New Report

Close