Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu aviv

aviv

A nam zaupaš iz kje je tvoj tip-tisti,ki te je pustil samo tako dolgoooo??

Ha, saj sem vedela, da se bo nekje nekoč našel nekdo, ki me bo to vprašal. Ampak “sami”, ker smo tu anonimni, mi je v interesu, da tako tudi ostane. Saj razumeš, a ne? Je pa vzhodno od nas, pustiva vero ob strani, je napol temne polti, izhaja iz ene od arabskih držav, pa lahko to razumeš geografsko, lahko po religiji, ampak – prosim, ne bi debatirala o tem. Ko je bil tukaj, so ga ljudje zamenjevali z Italijanom, ker je temen, rjavih oči in črnih, gostih las. Tudi njegova postava pove, da izhaja iz ‘arabskega’ rodu, je izredno visok, vitek in močan, ter gosto temno poraščen. Značilno za te narode je tudi, da imajo močne, goste temne obrvi. Ko sem ga prvič videla, me je spominjal nekoliko na Georga Cloonyja, ampak ta igralec se je v zadnjem času malo poredil in je zalit v obraz, pa je podobnost manj očitna. No George gor ali dol, moj je za mene lepši, najlepši. Kot za vsako žensko njen ljubljeni. A ne? Bo šlo?

Aviv,zadovoljiv odgovor!Zanima me samo še zakaj se greš takih igric tukaj gor,če imaš tvojega fanta tako zelo rada…kaj bi on rekel na to?

Se strinjam. Saj nisem povsem ravnodušna do tega mojega pisanja in imam tudi slabo vest, ampak mi pa manjka, manjka mi moški, vendar se za golo strast in potešitev ne splača zavreči tega kar imam. Včasih je vsega preveč, noro se želim ljubiti, enostavno mi ponorijo hormoni, zdrava pamet me zadrži in se umirim. Saj sem že enkrat pisala, to se mi dogaja v času ovulacije, nekje na sredi ciklusa, ko je dokazano, da smo ženske bolj dovzetne (logično, a ne). A je to greh? Ženska sem, željna, potrebna telesne ljubezni, zgodi se, da je pritisk prevelik in se nekako sprostim. Tudi takole. Povej mi, a je greh, je (zelo) narobe? Resno vprašam za mnenje.
Kaj bi on rekel? Zanimivo, ampak med nama je komunikacija tako živa, kot ni bila še nikoli prej, ko sem imela fanta tukaj v Sloveniji. Moj ljubljeni mi je tako blizu, kot mi ni bil še nihče. Slišiva se po dvakrat na dan in če me kaj ‘nesramnega’ vpraša, mi je nerodno, zardim, tukaj smo pa itak anonimni, ne gre za čustva, in gre za golo sprostitev. Tudi se pogovarjava o strasteh in hrepenenju, tudi njega matra, vendar ne vem in ga ne vprašam, kako se on ‘rešuje’. Jaz se takole. Morda je to najslabša pot, jaz bi raje videla boljšo… Blefiram, vem. Ne vem, kako naj oblikujem moj odgovor, da boš razumel/a. Kaj meniš? Hvala.sami napisal:

Zdej ti bom povedala zakaj te vse to sprasujem,tudi sama sem že štiri mesece brez moža,on je tudi doma trenutno-pa še kar dolgo se ne bova videla…no sej ljudje smo si različni ampak ti povem,da mene prav nič ne razganja,sploh na take stvari ne mislim in mi tako gre čas naprej.

Hvala za odgovor. Morda me boš narobe razumela, ampak nekaj je pa vendarle drugače med nama. Ti imaš moža, verjetno stanovanje, hišo, otroke, pa si čas zapolniš s tem, z možem si verjetno že dolgo skupaj in te nanj veže veliko veliko več od gole strasti. Jaz sem z mojim fantom skupaj točno dve leti, ampak to je tako, pridem jaz k njemu, pride on v Slovenijo, skupaj sva bila največ dva meseca, vedno so kakšni problemi, ali je to denar, ali šola, in ni časa, ki bi ga lahko kakovostno izkoristila in si s tem poglobila vez. Toliko sva že navezana drug na drugega, da sva ločena tudi pol leta in ne varam jaz in ne on. si pa noro želim (pa naj se sliši še tako neverjetno) začeti reševati probleme skupaj z njim, ne bo nama lahko, oba brez službe, možnosti skoraj ni, pri meni doma družina v razsulu, kričanje, nasilje, kam naj greva??? Niti za stanovanje ne bova imela, najlažje bi bilo, da se spokam nekam sama, obema skupaj nama bo neprimerno težje. Ampak to je moja edina želja, živeti z njim, iti skozi trnovo pot z njim, zbujati se ob njem, mu prinesti sok v posteljo zjutraj, ko se zbudi, prenašati ga utrujenega in tečnega,…. Jaz mislim, da če bi midva vse to dala skozi, potem bi bila veliko bolj ‘navezana’ nanj in ne bi iskala sprostitve tukaj. Še to, moja edina sprostitev je samo tole, ne grem nikamor ven ali s kom na pijačo, grem le v fitnes trikrat na teden, če utegnem. Bilo bi pa tudi meni nedopustno, da bi se ti recimo takole tukaj gor sproščala, medtem ko je tvoj mož zdoma. Halo??? To bi bilo na nek način varanje, oziroma nefer odnos do moža. Poleg tega bi mi dalo vedet, da z njim nisi zadovoljna, da nekaj iščeš. Jaz ne iščem tukaj nikogar, tudi mi je vseeno kaj si kdo misli, moje veze z njim ne mešam s tem. Moja vez z njim mi je sveta in če je tole hud prekršek, če je nedopustno, potem takoj neham z oglašanjem tukaj gor. Mi pa pride prav, da dobim kak tak odgovor, kot je tvoj, kajti vedno je nekdo v nečem bolj izkušen, ve stvari povedat drugače. Hvala. Lep dan ti želim.

Všeč mi je tvoj stil, aviv, tako vroč, da me vedno mal zaščemi in še mene ponese fantazija. Se pa ne strinjam s tvojim razmišljanjem, da se poročena ženska naj ne bi tako sproščala. Ne vidim namreč nobene razlike med tabo in mano, kar se tiče čustvenega pripadanja nekomu – res je, jaz imam prstan, vendar zvestoba (zame) ni pogojena s prstanom, moj in njegov prstan, sama po sebi še ne pomenita zvestobe do groba, prav tako ne obljuba, izrečena nekoč – tudi če prstana ne bi bilo, bi živela enako, se prenašala in ljubila včasih bolj včasih manj.
Moram pa priznati, da se imam virtualno trenutno zelo dobro in posledično temu tudi moja “boljša” polovica. Če pa zato varam – o tem pa zaenkrat nimam popolnoma jasnega mnenja. Pa se nič ne sekiram.

ti si faca. poročena? lepo. kaj pa vem, tudi jaz nimam neke jasne slike, predstave, če je prav in fer do mojega dragega to kar počnem, ampak saj se grem anonimno in nobenemu ne pustim do sebe. torej – ne grem se nekega svingerstva, ;). je pa res, da me tole rešuje. kaj naj naredim proti moji naravi? januarja me je novi sodelavec tako kuril, da sem jokala na poti domov iz službe, cela sem se tresla, malo, čisto malo je manjkalo, pa bi šla z njim ali komer koli. tu je padel en komentar moškemu – tudi ti ne bi bil ravnodušen, če ne bi seksal, pred tabo pa bi nekdo mahal z ženskim mesom. pa da ne bi kdo mislil, da je moj dragi kaj prikrajšan – včasih mu take napišem in mu jih povem po telefonu, da mi je kar nerodno; zdaj mi pa vrača in se obnašam kot najstnica, ki prvič sliši te stvari. pa ne vem zakaj, dobro da me ne vidi, ko zardim zraven telefona. jasno mi je pa nekaj, da ne bom imela tega vzporednega sveta ob njem; torej, ko bova končno skupaj, bova skupaj reševala zadeve, tu bom morda našla le kak nasvet ali kakšno idejo. lep večer želim.

uf veš kako teško si je tole predstavljati?
ti si ful čustvena

Aviv ali si mogoče za “jurjevanje”?

kaj to pomeni? jaz sem pa ful zagreta zdele, poslušam nekaj J ameriškega in plešem. kuuuul…

Jaz pa vem ,da ti veš kaj je Jurjevanje. Fukiš si in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obvladaš to sceno!

ne bodi fukjen ona je fukiš sam na jeziku

res je svetilnik, to pa zato, ker sem oddana in za svojega sem pa fu*iš, to pa ja. sex je tri četrt življenja poleg dihanja, ki je še bolj nujno. brez tega mi živeti ni. ahhhhhhh……. dons sem že mal zmatrana, ampak mi ni dost. jurjevanje? ne, ne vem, kaj bi to bilo.

obvladam sceno? zadene me sesanje in lizanje, to imam najraje. pa kaj pol, če me čeljust boli. ahhhh….. dones je pa vroče…

s kerga konca gorenjske si?
hej imaš še kaj stikov z zvoncico?
v ker fitnes hodiš? kakšne so cene a je vredu tam?

New Report

Close