Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Avon in Oriflame

Avon in Oriflame

Kakšne imate izkušnje? kateri izdelki so bolši pri A…, kateri pri Or…

definitivno Avon

ne oriflame, avon pa ne poznam

Sto posto Avon……Oriflame-kr neki…vsaj zame.

Lp

Oriflame je totalno zanič! Vse je boljše pri Avonu.

Oriflame je za mozole delat! sama packarija!

Ce bi katera rada kaj narocila od Avona, si ogledala novi katalog ali postala clanica naj mi piše na mail.

Lp, Nataša

Oriflame kupujem ze dve leti in sem tudi clanica. Avona ne kupujem ne poznam, sem zadovoljna z izdelki oriflame in tudi moje prijateljice pravijo da so izdelki dobri – dobijo kdaj kaj od mene za novo leto in rojstne dneve. Skratka ne bom rekla, da je Avon totalni drek – tako kot ste nekatere pisale, ne poznam izdelkov, sem zadovoljna z oriflame. ko ne bom vec zadovoljna z njihovimi izdelki, bom pa presla na kaj drugega.

Vsec pri oriflame so mi izdelki za tusiranje, maske za obraz, parfumi, pudri in glosi.

Katalog je na internetni strani http://www.oriflame.si, poglej in primerjaj z Avonom.

Urška

P.S. Kemikalije so v vsaki kozmetiki kupljeni v trgovini – kemikalije niso samo v domacih pripravkih – maska med in jogurt, tako, da koliko je vec kemikalij pri Oriflame od Avona ne bi bilo posteno soditi.

Jaz kupujem pri obeh. Nekaj mi je všeč pri Avonu (šminke). Šampon proti mastnim lasem pa je boljši za mojo hčerko pro Oriflame.

jaz sem bila članicva pri Oriflame 1 leto, kar zadovoljna; še posebno so mi bile všeč kakšni lip glossi, sence za oči…, veliko reči mi je blo ok.

Meni ni všeč nič, kar sem poskusila, niti od Oriflama niti od Avona.
Mila od Avona so mi sušila kožo in kreme za sončenje ter hladilni gel niso imele pravega učinka.
Maska za obraz od Oriflama je kot plastika, laki so neobstojni, prav tako ostali make up, krema za roke je kot zaščitna plastika…
Po mojih izkušnjah je vse dokaj umetno.

Itm s teboj se vsekakor ne strinjam. Uporabljala sem tako oriflame kot sedaj avon-res je, da je v obeh primerih kdaj kakšen izdelek malce slabši ali ne odgovarja vsem, ampak na splošno pa niso izdelki zanič! Avon je v prednosti tudi pri tem,da ne testirajo izdelkove na živalih, komu seveda to kaj pomeni. Kreme so zelo dobre, prav tako sem bila zadovoljna sončnimi kremami, veliko je tudi dobrega nakita, skratka marsikaj dobrega in uporabnega. Verjamem, da si ti drugačnega mnenja, in te ne kritiziram, ampak ne moreš pa tega posploševati-ker kar je tebi zanič, še ne pomeni, da bo zanič tudi drugim. lp

Jaz ne poznam nobenega, so pa sodelavke pristasice obeh. Pravijo, da ima Oriflame boljso dekorativno kozmetiko, Avon pa kreme in podobno.

Meni je po kvaliteti sicer boljša A kozmetika, cenovno pa lažje pridem skozi z ORI kozmetiko. In še nekaj mi je pri slednji zelo zelo všeč: male pakunge so in se dejansko ne moreš naveličati ne vonja, ne barve, ne tega in ne onega, ker vse lahko dokaj hitro porabiš. Je pa kvaliteta ORI na malce nižjem nivoju, kot A, to pa seveda drži. A glede na to, da si nabavljam pri ORI le šminke, sem in tja kakšen spray ali parfum in pa senčila, me to ne moti preveč. Kremo za obraz in tonik pa tako ali drugače kupim v lekarni.

marija (1)

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Tud Oriflame ne testira na živalih, drugič se mal pozanimej…

Drugače pa kupujem oboje, tud prodajam oboje, Avon po ta novem, Oriflame pa zadnje 3 leta… Morm pa rečt, da me Avonov katalog ne fascinira, ne vem mogoče še ne pozanm dobro izdelkov…
Dobre stvari pri Oriflamu:
-definitivno šampon proti prhljaju,
-lak za nohte French manikure – obstojen tudi do 7 dni – preverjeno, ostali imajo slabšo obstojnost
-intimno milo
-geli za tuširanje
-parfum Volare special edition, Q (ga ni več, spominja na CKOne), Midsummer – je pa to itak stvar okusa, rada imam sveže parfume, mojemu dragemu je všeč Soul
-maska za lase
-Ocean Alge- gel za vitkost – deluje
-lak za lase – nima “strupenega” vonja
-deodoranti – skoraj vsi – držijo pa tudi do dva dni – preverjeno
-krememza roke
-piling za obraz – Swedish Care
-podlak, urejevalec, aceton pa še in še…

Od Avona pa sem poskusila:
-intimno milo – zadovoljna
-nenormalno dobro dišeča krema za telo z vonjem magnolije
-deodorant….vse je kar kul

Ne priporočam pa maskar ne od enega ne od drugega…

Aja pa še kar se tiče “delovnih razmer” ima Oriflame boljše pogoje, če nisi ne vem kakšen prodajalec, se ti bolj splača prodajati Oriflame, ker maš enak popust ne glede na količino, pri Avonu, pa gre: več prodaš, več zaslužiš…

janja24, moje sporočilo izraža moje osebno mnenje in nikjer ni bilo posploševanja. Napisala sem kakšne so moje izkušnje in nimam popolnoma nič proti, če je kdo drugačnega mnenja. Vesela sem, da si ti s temi izdelki zadovoljna.

Drugače pa se s tabo popolnoma strinjam glede kozmetike, ki ni testirana na živalih. Sama tako kozmetiko uporabljam odkar jo kupujem. Čeprav Avonova kozmetika ni testirana na živalih, to zame še ni razlog za nakup. Take kozmetike je veliko in še posebej take, ki mi odgovarja in ki mi je všeč.

LP

Men sta pa oba mim.
Rajš dam mal več cekina, pa mam dobro zadevo.
Se da kupit ne za veliko več denarja 20X boljšo kozmetiko.
Pa si kupim 100 ml moškega Bulgarija, pa mi diši noro od nakupa pa do danes.
Naj mi kdo prosim pove za kakšno dobro kremo za T področje obraza za mastno kožo? Niti A niti O nimata nič pametnega. Ma pa Bio-Therm. Najlažje je prodajat neke kremce pa mazilca, sam kaj ko je več plastike in kemikalij kot pa v pravih kozmetičnih proizvodih.
Pa pravijo da so “naravna” kozmetika.
Yeah, right, in my dream…

100% Avon!!!! Jaz kar dosti kupujem pri Avonu – skoraj vsak mesec in sem zelo zadovoljna. Po moji izkušnji ne drži, da so dražje kreme veliko boljše. Preden sem postala mamica sem sebi veliko privoščila in si kupovala samo drago kozmetiko. No, zdaj se je to spremenilo, moja koža pa je mogoče celo lepša! Mislim, da gre bolj za disciplino pri negi kože, kot pa znamke krem, sveda ob upoštevanju tipa kože…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close