Najdi forum

V roke sem dobila božično-novoletni katalog kozmetike Avon in cene se mi zdijo zelo ugodne. Kupila bi si vlažilno kremo (cca.900 SIT), pa kremo proti celulitu (1600 SIT), pa me zanima, če ima katera izkušnje s to kozmetiko…Kakšna je?

kako pa si dobila ta katalog?Jaz bi ga tudi imela

Mary,

kje si našla te cene.Avonove kreme uporabljam že dalj časa in cene se gibljejo okoli 6.000.00 Sit za komad.So odlične vendar,kot povsod,odvisno kako jih koža prenaša.
Uporabljam Intensiv-Lifting-Komplex za dan ,Intensiv-lifting Komplex-za noč ne pozabi,v kolikor boš kreme naročala na Clearly C(10%vitamin C serum)…posebej priporočljiv za zimo…

Enkraten je tudi njihov piling.Probaj…

Po kopajnu(tuširanju) pa priporočam Tranquil moments…aromaterapy kremo (body creme) …

Lep pozdrav in dober nakup,želim

Hvala za nasvete!
Katalog mi je pokazala kolegica, ki ga je dobila od kolegice, ki se ukvarja s prodajo te kozmetike…Sama ga nimam, zal…
So pa v tej božično-novoletni ponudbi res precej znižane cene, npr.krema proti celulitu stane sicer 3300 SIT, zdaj pa prakticno pol manj… Pa razne darilne ponudbe imajo-npr. že zapakiran komplet maskare in čistilnega mleka (se mi zdi) stane 1190 SIT!
Naročiti je treba do 18.11., plačaš pa ob prevzemu, t.j. 22.11.

priporočam ti tudi njihov accolade fecial toner,za čiščenje maskare oz.kože…Soper je, res.

Tudi moja prijateljica prodaja kozmetiko Avon ,se bom malo pozanimala za
znižane cene artiklov,katere navajaš.

Hvala

Ja, sem res pisala po spominu, kjer so ostale res le najnižje cene :)))..Res je, da je precej izdelkov še kar dragih-kreme so okoli 5000 SIT… V glavnem, jaz sem potem iz kataloga izbrala anticelulitno kremo (1650 SIT), tekoči puder (1600 SIT) in vlažilno kremo z naravnimi izvlečki (Naturals,750SIT). Vsaj te cene so definitivno točne…

lep pozdrav punce
če bi rade dobile katalog od avona pokličite gospo ki je zaposlena pri tem podjetju je zelo prijazna.lahko pa pišete tudi meni na email. ta gospa je Nevenka Zupan
tel: 01 5124 289 pa tudi gsm 041 224 229. ja res je dobra tale kozmetika od avona pa tudi cene so zelo ugodne. l.p. darči

New Report

Close